Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Gość gość
miska życzę Ci powodzenia i wytrwałości ja sie odchudzam jakieś 3 tygodnie na początku byłam mega zmotywowana też zaplanowałam ćwiczyć dziennie na orbitreku mniej jeść minimum słodyczy i w dużej mierze udaje mi się ten mój plan z tym że co kilka dni robię sobie dzienną przerwę od ćwiczeń i czasem pozwalam sobie na coś słodkiego, ostatnio sobie pozwoliłam na imprezie urodzinowej ostro przesadziłam heh ale ogólnie staram się pilnować ale powiem szczerze choć nie spodziewałam się cudów po 3 tygodniach to jednak myślałam ze spadnie mi więcej niz tylko nie całe 2 kg i trochę mnie to zniechęciło bo żadnej zmiany nie widzę jak patrze na siebie tylko widzę po wadze i po mierzeniu się mam nadzieje że się nie poddam heh

Gość gość
ja mam już dość diet kupiłam zieloną kawę max bo ponoć dzięki niej uda mi się schudnąć jeszcze przed sylwestrem.

Gość naatson
Hej dziewczyny chwile mnie nie bylo bo niestety praca do pozna + domowe obowiazki pochlonely caly moj czas. Ale jest dobrze, dalej prowadze glodowke i nie zlamalam sie juz ani razu! ;) dzis na wadze 59,6 kg, od poczatku glodowki schudlam 3,9 kg i spelnilam swoj 1 cel - 5 z przodu :D dzis czuje sie bardzo dobrze, mam duzo energii, nie jestem w ogole glodna. Moze pozniej jeszcze pocwicze cos z mel b

Gość gość
To juz ktory dzien jestes na glodowce? Dziewczyny czy to możliwe ze przez zle tabletki anty grube po troche ale ciagle? Bo juz malo co jem a waga teraz stanela a jak cos wiecej zjem to od razu.

Naatson gratulacje-super spadek. Mój 1-szy cel to również 5 z przodu, troszke mi brakuję, ale jestem zdeterminowana. Gdybym do końca głodówki zobaczyła 5 z przodu była bym mega szczęśliwa:) Byle bym w weekend się nie złamała...

Gość gość
Dziewczyny a co wolno na tej glodowce? Oprocz picia wolno cos jeszcze?

Gość gość
Hej dIewczynki; ) 17 dzień na 1000 kalorii. ;) dzisiaj się waze, jestem sama ciekawa: D

Gościu na głodówce po za woda i herbatkami nie można nic. Dzisiaj mój 7 dzień głodówki.:)

Gość gość
Dziewczyny na głodówce, Nie zapomnijcie nam później napisać, jak szybko wróciłyście do wagi sprzed głodówki :D i ile czasu zajęło nabranie dodatkowych kilogramów :P

Gość gość fiołek_30
WITAJCIE:) ja trzymam kciuki za was, oby kg nie wróciły a Ty gosciu daruj sobie swoje mądrości. Każdy odpowiada za swoje życie. U mnie weekend powiedziałabym średnio dietkowy. Na obiad był rosół z kluskami(mała miseczka) i pieczone miesko z szynki z surówką z kapusty kwaszonej. Był tez koktajl bananowy:)

u mnie rowniez w miare, weekend aktywny czyli sprzatanie,pranie,prasowanie hehee nie ma przepros trzeba w domu z********ac

hejjjj dziewczynnyy:) ja własnie jestem po godzinnej przejażdżce na orbim i czuje sie swietnie do tego udało mi sie powstrzymac przed zjedzieniem ciachaaa a bardzoo mnie kusiło jestem z siebie dumna heh mam nadzieje ze również macie udany wieczór:)

u mnie wieczor na sprzataniu minal, ide zaraz zrobic sobie jajeczniczke na wedlince :-) potem zmyc gary myju myju i lulac

Dzisiaj troszkę sie złamałam- zjadłam.... Nie jestem z siebie dumna... muszę przedłużyć głodówke o dzień, dwa... :(

Gość gość
Dziewczynki kryzyyyys. Ale nie zlamie się!!!!!!!!

Gość gość
Dziewczyny czy uwazacie ze przez tabletki anty mozna przytyć? I jesli tak to co trzeba zmienic na slabsze czy jak to ? Bo moj ginekolog twuerdzi ze nie mozna przytyc gora 2kg a reszta to zla dieta

gosciu przez kazde hormony mozna przytyc zalezy od twojego ciala zmiana tabletek na slabsze nie pomoze musisz uwazac na to co jesz poprostu

Gość darija
Przez tabletki anty przytylam 13 kg w rok a teraz to zrzucam..; ) Pisalam jako gosc cały czas.. ;) Po 17 dniach cały czas chodzilam kolo wagi ale nie zwazylam sie ^^ waze się co miesiąc i tak tez postanowilam i tak zrobie; ) za tydzien czas na mierzenie..; ) patrE na cm a nie na kg bo to lepsza motywacja ^^ Po sniadanku - jajko na twardo i pol bułki graham. ;)

Gość mi§ka
Hejka dziewczyny ! Dziś waga pokazała 64, 2 kg :( Niestety dzisiaj nici z ćwiczeń, przeziębiłam się i jestem straszenie słaba :( Do tego jeszcze leki ( mam nadzieję że nie mają dużo kcal ) ale na wszelki wypadek zjem dzisiaj 800-900 kcal ( zresztą nie chce mi się zbytnio jeść ;) Ja już po śniadanku: Bułka z ziarnami słonecznika : 200 kcal , 4 plasterki pomidora 20 kcal, 2 plasterki schabu suszonego ok 35 kcal, razem 255 kcal :) potem zjem sobie banana 100 kcal a reszty jeszcze nie wiem :) ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA ;)

Gość darija
Drugie sniadanie za mną, platki 15 g i mleko 100 ml:) na obiad zupka warzywna. ;) Zero pokus, 18 dzien leci

Gość gość fiołek_30
głodna jestem....a w pracy tylko zielona herbatka:)

Wczoraj się najadłam z przesadą, ale na wadzę nie pojawiło sie dużo więcej głodówke przedłużam do czwartku-czyli o jeden dzień, mam nadzieję, że juz do końca się nie złamie

witaj malwina pewnie... w kupie sila :-D x astra kazdemu zdarza sie ,,upasc" ,teraz trzeba sie ladnie sie pozbierac i walczyc dalej

Gość gość fiołek_30
witaj malwina:) ja dziś mega zdrowo i dietetycznie:) własnie przyrządzam sałatkę :sałata lodowa, papryką, pomidor, celula czerwona, jajko i odrobina mozarelli z sosem thyriaki(nie duzo dla przełamania smaku:) wszyscy domownicy zgłaszają chęć zjedzenia:) siłka zaliczona 1.5 h areobów połaczona z siłowymi:) lało się ze mnie wiec jest ok:) na dziś poza tym przewiduję mineralną i herbatkę zielona:)

Gość gość
Darija a teraz w jaki sposob walczysz z tymi kg ? Cwiczenia plus dieta? Robilam badania i nie wyszla mi zadna tarczyca wiec to wina jedzenia albo tabletek. :-( zalamka

Gość gość fiołek_30
tabletki zle dobrane moga powodować tycie. Moja siostra też po nich tyła, ale w pore odstawiła i zrzuciła te pare kg.

Gość gość
bodyage.pl/aaab7e231d sprawdź wiek swojego ciała