Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Witam, ja juz po sniadanku dzis mi braklo jogurtu wiec zjadlam troszke serka waniliowego z platkami ale to polaczenie nie dosc ze bylo malo smaczne to jeszcze wgl mnie nie nasycilo wiec poprawilam gotowanymi parowkami(wiem ze moze nie za rewelacyjne sniadanie, aczkolwiek ja bardzo lubie parowki) ale odmowilam sb chlebka do nich:) plan na dzis:1700 podskokow. Mam nadzieje ze dam rade... i chyba dzis pojde jednak do tej kolezanki i zobacze na wadze czy cokolwiek schudlam... bo jezeli nie to chyba robie cos nie tak i trzeba zmienic jadlospis. Pozdrawiam

Gość gość fiołek_30
witajcie, u mnie dzis sniadanie w pracy: bułka z ziarnami z serkiem turek ziołowym+ herbatka zielona. Na obiad bedzie grilowana pierś z kurczaka z brokułami+sos czosnkowy na bazie jogurtu greckiego.

Ooo rany dalam rade 1700 podskokow ale umeczylam sie niemilosiernie... ale dojde chyba do 2000 i na tym pozostane i bd sb robic codziennie 2000.

Gość darija
Bilans na dziś, wafle ryzowe 2 pomidor, serek wiejski lekki, owisianka z mlekowity, jabłko i.gotowana piers z kurczaka z gotowanymi warzywami ;)

Gość astra23
Naatson ja na głodowce wytrzymałam 6dni(do niedzieli) potem 3 dni przerwy, przez te 6 dni zgubiłam 3,5kg. Teraz dostałam @ ... waga oczywiście skoczyła, brzuch itd. Dzisiaj znowu głodówka czyli w sumie 7 dzień. Planuje jeszcze dwa dni głodówki no ale zobaczymy czy będą efekty na razie przez @ jestem ociężała i wielka:(

Gość gość
Dopiero wrocilam od rana z pracy, nie mam sily dzis cwiczyc. Podobno na tych dietach idzie schudnac nie glodzac sie. A ktoras z was albo wasza znajoma probowala ich?

Gość gość fiołek_30
witajcie! Humor z rana mega! A to dlatego, że kolejny kg za mną- obecnie na wadze 68,9 kg czyli 3 już za mną. Nawet inni zauważają różnice:) jupiii:) ja już po sniadaniu i kawie. Teraz praca i popijanie zielonej herbatki:) miłego dnia

hej dziewczynyy:) u mnie waga narazie stoi jak schudłam te 2 kg to teraz nic nie rusza ale nagrzeszylam troszke ostanio troszke i cwiczyc tez mi sie zabardzo nie chciało myśle też o tej głodówce może sie skusze jak piszecie że tyle poszło w dól tylko ja sie zastanawiam czy to poprostu zszedl wam tłuszczyk czy może tylko woda z organizmu i waga mniejsza jest zauwazacie mniej w biodrach czy w brzuszku? zastanawia mnie to pozdrawiam:)

wogole co wczoraj odwalilam za numer mojemu to padniecie, kupilam farbki do malowania twarzy na ta impreze mlodego no i iczywiscie zdolna izunia musiala je wyprobowc pierw narysowalam sobie serduszko ale mi sie nie podobalo no i wpadlam na pomysl ze ,,podbije sobie oko", wrocil moj pracy i pyta sie co mi sie stalo mowie mu ze mialam bliskie spotkanie z futryna a on na to zebym nie klamala pytal sie chyba z 8razy co mi sie stalo a ja zaczelam sie smiac i mowie mu ze nic w koncu mu powiedzialam jak juz prawie plakalam z niego ze smiechu

Ja wlasnie tez zastanawiam sie nad ta glodowka i mam takie pytanie czy Wy przygotowywałyście sie tam kilka dni do tej glodowki tak jak tam jest napisane? Hmm? Ja wlasnie skonczylam skakac dzis zrobilam 1800 ale nie wiem czy dam rade w kolejnych dniach wiecej...

Gość gość fiołek_30
meentosik, jedz zdrowo, mniej kalorycznie a zobaczysz, ze waga bedzie spadać. Po co się głodować, zaburzać swój metabolizm...a uwierz, że naprawdę trzeba umieć wyjść z głodówki, by kg nie wracały.

Generalnie staram sie jesc w miare normalnie tylko w mniejszych porcjach i regularnie, generalnie jadam wiecej owocow niz wczesniej, staram sie nie jesc wgl slodyczy czasem oczywiscie zgrzesze... Niestety nie mam wagi zeby sie zwazyc wiec postanowilam sie mierzyc od tego tyg, zobacze czy we wtorek zobacze chociaz po jednym cm mniej... To juz bd jakas motywacja... A mam takie pytanie... Czy chleb pszenny z otrebami jest w miare ok? Bo niestety mieszkam w takim miejscu ze jeszcze nie udalo mi sie tutaj znalezc pieczywa czysto razowego

Gość domomom333
Izulek a jak waga u Ciebie teraz i jaki cel ? Czy mogłabyś napisać mi kilka zasad do których się stosujesz? Ile kg leci Ci w miesiąć. U mnie max to było dwa kilo, tępo zrzucania mam bardzo wolne, bo taaka przemiana materi. Pozdrawia i trzymajcie się dziewuszki

Gość darija
Dziewczyny 3 tydzień diety ;) Zwazylam się i 3,6 kg mniej ;)

Gość naatson
Pytalyscie o glodowke- ja nie przeszlam na nia tak z marszu, zaczynalam odchudzanie z waga 70 kg, najpierw przeszlam na zdrowe odzywianie, schudlam tak do 63,5 kg i wtedy postanowilam zaczac glodowke. 3 dni przed glodowka jadlam same warzywka zeby oczyscic organizm ;) bylam na glodowce 8 dni, z czego raz sie zlamalam i zjadlam kawaleczek pasztecika z pieczarkami i gryza ciastka migdalowego :p no ale przez 8 dni ubylo 5,5 kg. Teraz 3 dzien wychodze z glodowki na sokach, jutro dodam warzywa na parze i surowe ;) czuje sie naprawde dobrze i widze poprawe cery i wlosow. Za 2-3 dni wybieram sie na silownie, a zwaze sie dopiero w poniedzialek. Fiolek, gratuluje spadku wagi! Trzymajcie sie dziewczyny, zajrze jeszcze pozniej ;) ide pic sok wyciskany z pomaranczy, jablka i kiwi ;)

Gość gość
Jest tu ktos jeszcze :)

Gość gość fiołek_30
i ja też jestem:) na sniadanko wciagnęłam rybkę wędzoną z sałatą i pomidorem i herbatka. Teraz robię sobie kawkę i czekam na klientów. Po południu idziemy z koleżankami do kina i na sushi:P

Gość gość
Witam Mam zamiar zrobić głodówkę, ale czytałam że trzeba robić lewatywe, bo powstaną zaparcia,czy to prawda ?

Gość naatson
ja zadnych zaparć nie miałam, teraz po glodowce tez wszystko ok. Ale to pewnie zalezy od organizmu, ja tam mysle, ze lewatywy są ok, moze tez kiedys sprobuje. No i dziś jadłam na obiad pyszne warzywka na parze - brokuł, kalafior, fasolka i marchewka :) pierwsze w miare normalne jedzenie :D jutro doloze do tego jakies 2 owoce, ale jeszcze nie wiem co. Chociaz musze wam powiedziec, ze dziś jestem strasznie głodna, cięzko mi wytrzymac, kręce sie po kuchni ;D musze jakos sie zmotywowac i moze wieczorem poćwicze troche w domu. Kupiłam sobie serum wyszczuplająco ujędrniające, takie z efektem chłodzenia, dziś wypróbuje bo wczesniej nie stosowałam takich specyfików a moze okaze sie fajne ;)

Wiecie co dziewczyny? Własnie przechodze totalne załamanie. Staram sie regularnie jesc, ograniczam słodycze do minimum, jem o wiele wiecej owocow niz kiedykolwiek w moim zyciu,cwicze na tej skakance, pije 1,5l wody dziennie do tego herbata zielona. I co zamiast chudnac, to ja 1kg przytyłam. Po prostu sie załamałam. PORAŻKA na całej lini...

Gość gość
Bo samemu jest ciężko :P Owoce to też cukier, lepsze są warzywa i ogólna analiza tego, co się je najlepiej zrobiona przez specjalistę. Ja też ograniczam słodycze, piję zieloną herbatę, jem owoce i warzywa. Wyeliminowałam białą mąkę. Ale nie mam zamiaru chudnąć tylko zdrowo się odżywiać.

mentosik a moze jestes przed @ i dlatego waga wzrosla? i owoce powinno sie jesc tak do 16 zeby organizm zdazyl je strawic

Gość gość
A tak w ogólności o ktorej jecie ostatni posilek?