Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Gość gość
Ja na spokojnie. Platki z jogutem, wafle ryzowe i ogorek, owisianka z nlekovity. No i banan. A obiadek? Mniamiii. Makaron pelnoIarnisty , warzywa - papryka pomidor cebulka ogorek.:)

Gość astra23
Do godziny 11.00 czułam się fatalnie. Potem wszystko mineło:) Poszłam do fryzjera zmieniłam kolorek, zrobiłam sobie ładne paznokcie i jestem zadowolona:) jedyne czego pewnie nie powinnam to wypiłam kawkę z odrobiną mleka tak mnie chęciło:) ale myślę, że ten grzeszek można wybaczyć. Poza tym herbatka+woda. Teraz czuje się ok. Naatson nie poddawaj się. Małe załamanie każdemu może się zdarzyć. Powstań i wracaj na właściwe tory. U mnie najciężej jest jak przygotowuje jakiś mega smaczny i mega kaloryczny obiadek dla mojego mężusia wtedy mam ochotę coś "skubnąć" ale jak na razie się trzymam.

Gość naatson
Fiolek oczywiscie, ze w zakupach nie bylo nic dla mnie, jestem na glodowce wiec nie kupuje jedzenia dla siebie :p Jedzenie bylo dla mojego narzeczonego, ja rozpakowujac siatke nie wytrzymalam i ugryzlam.. Nie chce przerywac glodowki takze nie bede planowac co moge danego dnia zjesc, chce w koncu doprowadzic cos do konca, udowodnic sobie, ze potrafie, nigdy nie umialam wytrzymac na zadnej diecie, nie mialam silnej woli.. Chce to teraz zmienic, doprowadze ta glodowke do konca ;) jestem strasznie zla na siebie, ale to dalo mi dodatkowego kopa, juz nic nie zawale, obiecuje

Naatson kazdemu moze zdazyc sie upadek,wazne zeby sie podniesc i isc dalej. Dla mnie i tak jestescie mega ze dacie rade tyle wytrzymac bez jedzenia. Trzymam za Was kciuki i zycze abyscie wytrzymaly do samego konca

Gość gość fiołek_30
naatson wiem, że jesteś na głodówce, ale nawet jesli to powinnaś kupić cos, żeby stało w lodówce, jakiś kefir, maślanka czy serek wiejski zeby w razie "W" nie siegać po cokolwiek. Trzymaj się ciepło i jeżeli nadal chcesz głodować to trzymam kciuki by sie udało. Ja na kolacje zjadłam owsiankę z bananem na mleku 1.5 %. Na obiad naleśnik na mące pełnoziarnistej z łyżeczką dzemu i jogurtem(chciało mi sie bardzo na słodko więc mam nadzieje, że wielkiej zbrodni nie popełniłam)

Gość gość fiołek_30
musiałam wejść i się pochwalić- na wadze 69,7:) jupiiii!!!! czyli-2,3 kg

Fiołek30 gratulacje. Fajnie, że jest to forum. Złapał mnie ogromny głód-muszę się chyba szybko położyć spać;)

Gość gość
Też idę spać bo ssie: (

izulek 1.11.2014...... 69,9kg....-1,4kg.....68,5kg.......60kg Asia_S 5.11.2014...... 65,5kg....-0,0kg.....65,5kg.......58kg

Gratuluje spadku fiolek! ;) u mnie dzis okej, wczoraj tez juz po za ta wpadka nic nie zjadlam i bylam na basenie. Dzis samopoczucie super, humor tez ;) jesli @ pozwoli i nie rozkreci sie za bardzo to pozniej tez pojde na basen.

Gość gość fiołek_30
cześć dziewuszki! Czy w waszych miastach też jest takie buummm na ciucholandy jak u mnie?? Normalnie na każdym roku ciucholand a w nich pełno ludzi. Wybrałam się dziś i ja. Kupiłam sobie fajną bluzkę, skrzydła wrózki dla mojej córy(na bal przebierańców) i mega fajną kurtkę(płaszczyk typu parka). I to wszystko za niecale 25 zł. Chyba zacznę zaglądać tam częściej:) Dietkowo dziś u mnie od rana. Kawka z mlekiem, kromka razowca z serem białym, szczypiorem i pomidorem a teraz już w pracy sącze herbatkę zieloną z mandarynką(Lipton)

Gość gość fiołek_30
heh...własnie odebrałam telefon od mamy. Córciu zaraz będe u ciebie, może ugotować Ci coś włoskiego(mama mieszka we włoszech). Odp. poproszę, ale coś dietkowego. A ona do mnie ok. bedzie makaron pełnoziarnisty:) Pytam z czym? Może z tunczykiem albo cukinią....oooo tak odpowiadam....na oliwie z oliwek ...ooo tak....z natką pietruszki....ooo takk...Dobra kończę bo chyba się zaciełas- skończyła:) I jak tu nie kochac....:)

Hmm nie ma to jak Mama, moja tez daleko ode mnie ale za to Najlepsza na swiecie. U mnie dzis platki na jogurciku z kiwi blee, nie wiedzialam ze kiwi moze tak zepsuc smak jogurtu. Nigdy wiecej... Zostane na tradycyjnym kubku jogurtu z platkami owsianymi... Aaa wgl moja przemiana materii wreszcie zaczela pracowac tak jak trzeba:) no i dzis juz po skakance i serii na brzuch... Umeczylam sie jak nie wiem co ale jestem zawzieta i dam rade... No i musze sie pochwalic bo wczoraj moj Skarb niespodziewanie wrocil do domu i zakupil lody. I co? Ja Mu normalnie odmowilam i tych lodow i nawet kolacji ktora tak sb starannie przygotowal. Trochu Mu bylo przykro ze nie chce sprobowac ale sie zaparlam i powiedzialam ze ja juz mam zaplanowana kolacje i nie chce tego zmieniac bo nie po to caly czas sie ogaraniczam i staram zeby pozniej znow cos zawalic i miec pretensje do siebie. To mi tylko powiedzial ze coraz bardziej Go przerazam i juz nawet nie wie co moze w domu jesc a czego nie moze:)

hejj dziewczyny:) u mnie waga pokazuje 74 czyli jest da kilo mniej po okolo 3 tygodniach odchudzanai nie wiem czy to malo czy duzoo jak na taki okres czasu chciała bym wiecej heh może gdybym cwiczyla dziennie i dluzej było by mniej a ja tak w swieta nic ani cwiczenia ani dieta, potem kilka dni ostro leciałam na orbitreku no a wczoraj tesciowa urodziny miała i sami rozumiecie, nie umiałam oprzec sie tym wszystkim pysznością hehe

Gość gość fiołek_30
mirell przy ćwiczeniach wcale tak waga nie leci w dół, wtęcz przeciwnie, bo budują się mięsnia, które są cieżkie. Uważam, że bardziej miarodajne są spadające cm. Ja już prawie miesiąc na diecie i spadło dopiero 2,3 kg, ale po ubraniach czuję, że wszystko jest dużo luźniejsze:) i to mnie cieszy najbardziej:) dobrze, ze mało klientów dziś to was podczytuje:P

Gość Sara8787
Długi weekend spędzam w domu:) Pyszną Dietę mam na jutro w niedzielę robię sobie dzień wolny od diety i zamierzam leżeć w łóżku, spać dużo, może nie koniecznie będę się obżerać.

Gość astra23
Cześć dziewczyny. Przez cały dzień nie miałam czasu tu zajrzeć. Dzisiaj samopoczucie bardzo dobre. Nic mi nie dolega:) Tylko brzuch daje cały dzień o sobie znać, w pracy aż głupio mi było-burczał co chwile w niebogłosy ;) Klienc***atrzyli na mnie z litością pewnie myśleli "Oj, biedna tyle pracy, że nawet zjeść nie ma czasu:)" Już piąty dzień głodówki-połowa za nami. Jutro rano dam znać ile przez 5dni z wagi zleciało. Długi weekend- hm... w poniedziałek do pracy:( Ale jednego dnia na pewno u rodzinki a jednego umówiłam się z koleżaneczkami na plotki- zawsze to były plotki przy dobrym winku i kawałeczku ciasta-teraz ja będę częstować się sama wodą

Gość gość fiołek_30
U mnie brak planów;/ no oprócz tego, że mam do przeczytania książkę. Męża mi brakuje cholercia:) dziewczyny słyszałyście kiedyś o piciu młodego zielonego jęczmienia??Ja dziś go zamówiłam, poczytajcie o nim. Z tego co czytałam to rewelacja. Muszę wypróbować i będę wam referować jak i co:) Może któraś ma ochotę wypróbować ze mną?

izulek 1.11.2014...... 69,9kg....-1,4kg.....68,5kg.......60kg Asia_S 5.11.2014...... 65,5kg....-0,0kg.....65,5kg.......58kg Hej. U mnie waga bez zmian. Chyba z wiekiem jest coraz ciężej :( Wczoraj trochę skakałam na skakance, ale dzisiaj jak na razie zero ćwiczeń. gość fiołek_30 kupiłam jakieś dwa tygodnie temu młody zielony jęczmień i piłam go aż dwa dni :) Tak mnie "naciągało", ze nie mogłam tego wypić. Dla mnie jest wstrętny. Nie wiem czy naprawdę jest taki niedobry czy sobie to wmawiam. Może się przemogę i spróbuję zacząć od nowa:) Jestem Ciekawa jak będzie u Ciebie.

Asiu mysle, że wiek jeszcze nie gra roli. Powiem ci ja przez pierwszy miesiąc diety schudłam tylko 2kg, potem zaczeło mi szybciej spadać, albo zaczełam bardziej sie pilnować:)

Gość mi§ka
Hejj mogę się przyłączyć ? Mam do zrzucenia jakieś 13 kg :( Nie wiem ile dokładnie waże, boje sie wejść na wagę ale zważe się jutro rano :) Zamierzam zdrowiej jeść i więcej ćwiczyć ;)

Witam. Weszłam, żeby pochwalić sie rezultatami 5dniowej głodówki. Przez 5 dni zgubiłam 3,1kg. Aktualna waga 61,1kg. Dziś rozpoczynam dzień 6-czuje się świetnie. Naatson a u Ciebie ile spadło?

astra gratulacje, oby tak dalej. mnie moze nie byc do poniedzialku, jade z moim do jego mamy,mam takiego stresa ze szok

Gość mi§ka
Izulek88 będzie dobrze ! Astra 23 gratuluję spadku wagi ! Ja zaczynam od poniedziałeku i wtedy się zważę mój plan jest taki : chce chudnąć jakieś 1-1, 5 kg na tydzień :) Jeść jakieś 1000-1200 kcal i oczywiście ćwiczenia, dużo ćwiczeń.... ;) 1.5 h w tyg aerobik , 2 razy w tyg po 80 min cwiczenia w grupie, i 2 razy w tygodniu 1.5 h spotykamy się że znajomymi na salce i gramy w siatkę z trenerem ( to moje największe hobby ) dodam też że ćwiczę tak już od roku ( pomijając wakacje) :) nie chudne ani nie tyje bo wcale się nie ograniczam wręcz przwciwnie jem co popadnie czipsy, cola , fast-foody. Wiec myślę że jak dodam do tego taką dietę to uda mi się chudnąć tyle ile zaplanowałam ;) Będę się ważyć co tydzień w poniedziałek ! ;) ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA!!!