Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cios w samo serce od niego.

Polecane posty

Gość gość

W naszym krótkim, acz ciepłym związku zadziało się, że jestem u kresu wyczerpania. Kochalismy się, i powiedział mi potem w kłótni smsowej, że poprzednie wiedziały co do czego i ze ja jestem miernota. Nie było mi z nim fajnie, żadnego rozpalenia, wiec niech sobie nie schlebia, ale żeby mi przy okazji innej kłótni tak dopiec! Zakonczylam to z nim, tym bardziej, że porównał mnie do rozwojem, z którymi był, które miały przeszłość. On jest kawalerem niby grzecznym facetem. Nie chce się odczepić i neka mnie, mówiąc, że mnie kocha i nie odda. Co zrobiłybyście na moim miejscu drogie kobietki? Nie ulec, czy wybaczyć? A może jakiś pan mi odpowie i poradzi. Proszę bardzo.

Gość gość
goń to w p..

Gość gość
Cymbał zawsze taki będzie.I nie raz w złości jeszcze ci to wykrzyczy,chcesz tego słuchać,a potem za plecami będzie tak opowiadał o tobie zobaczysz.Pomyśl sama co za cham.Facet z klasą by tego nigdy nie powiedział,i to kobiecie na której mu rzekomo zależy.

facet narzekający że kobieta jest kiepska w łóżku to jakiś dewiant :D kobieta, żeby być dobrą w łóżku, to wystarczy że odpowiednio wygląda a jak kobieta nie wygląda to się z nią do łóżka nie chodzi a jak ktoś chodzi do łóżka z kobietą która mu się nie podoba to jest dewiantem lub zbokiem

Gość gość
Sam mnie przytulal i chwalił, nie mógł dłoni oderwać ode mnie. Dałam mu dużo ciepła, bo go kochalam a potem mnie tak upokorzyl, wychwalając kogoś z kim nie byłby przecież ze względu na bagaż. Byłam naturalna w tym łóżku, niczego nie udając. Teraz nie daje mi żyć, jak odeszłam .

Gość gość
a co ty czujesz do niego

Gość gość
Teraz mi obrzydł, wydawał mi się pracowitym, grzecznym chłopakiem. Adonisem to on nie jest i nie będzie, ale kochałam go za pracowitość, dokładność, styl bycia. Po nas. :(

Gość gość
Doradźcie kochani jeszcze coś:(

Gość gość
Facet ma duże wymagania jeśli chodzi o seks, jeśli uznał,że masz małe doświadczenie lub niski temperament , mógł Ci coś tam podpowiedzieć czego oczekuje, a nie krytykować , że jesteś kiepska w łóżku.Jeśli mimo tego zależ Ci na nim to może poczytaj Kamasutrę :D

Gość gość
Ale on jest naprawdę słaby, nie było chwil uniesienia, nawet mnie nie rozgrzał porządnie:( ale na swój temat milczy

Gość gość
Jeśli on Cię skrytykował, to czemu Ty nie powiesz mu,że też był słaby i nie miałaś orgazmu.:)

Gość gość
Powiedziałam, ale on zaczął pierwszy i mnie porównał do byłych. Ja jego nie.

Gość gość
Romantyk jak zwykle pisze bzdury. x Autorko jesteś na tyle dorosła że potrafisz dac pipy, ale nie na tyle żeby sama za siebie podjąć decyzję? Niech zgadnę, "nie wiesz co masz myśleć".

Gość gość
Już podjęłam ale jak można było tak zrobić kobiecie, która się podobno kocha?:(

Gość gość
"kobieta, żeby być dobrą w łóżku, to wystarczy że odpowiednio wygląda" powiedział koneser i najbardziej doświadczony kolo na forum, co płacze na innych topikach że zapija samotność alkoholem a Polki uciekają z kraju i jego target tap medel się zmniejsza :D