Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przymusowe obrzezanie penisa, co o tym myślicie dziewczyny?

Polecane posty

Gość rafaelos
oj juz moze nie bede wstawiac zadnych wiecej zdjec, 2 wystarcza ;) ale dzieki za komplement

Gość rafaelos
ps. no i mi wedzidelko zostalo

Gość brzydkaaaa
rafaelos chętnie poczułabym jak rosnie w moich goracych wilgotnych ustach ;)...

Gość rafaelos
to moze mi ktos powiedziec jaki rodzaj obrzezania mam ja ? Bo juz zglupialem, wczesniej sie nad tym nie zastanawialem

Gość gość
Jak kobieta nie lubi normalnych prawdziwych penisyw to niech kupi sobie dildo

Gość gość
rafaelos, masz podobnego wacka do mojego, widać, że lekarz wiedział co robi - chyba mamy najlpszy z możliwcyh typów obrzezania - coś pomiędzy h&t l&l... Zbeiramy zalety wszystkuch typow obrzezań...:)

Gość rafaelos
nigdy sie nie zastanawialem jaki mam rodzaj, widac mamy zaczepiste penisy ;) na dodatek wszystko dobrze odczuwam itd ;)

Gość gość
Rok temu zostałem obrzezany z powodu problemów z wędzidełkiem. Nie mogłem zdecydować się na rodzaj więc zdałem się urolożkę. Wybrała high and tight z usunięciem wędzidełka. (Moja dziewczyna właśnie na ten styl mnie namawiała, więc podejrzewam że "po cichu" dogadała się z lekarką ) Aktualnie jestem bardzo zadowolony: higiena super, seks trochę przyjemniejszy choć nie jakoś bardzo. Natomiast moja dziewczyna jest wprost zachwycona, mówi że seks jest dla niej o wiele przyjemniejszy i że mój obrzezany penis strasznie ją podnieca. Po jej zachowaniu ( podczas/po seksie) widzę że to prawda a nie tylko babskie gadanie. Dodatkowym plusem dla obrzezanego są też nowe możliwości sprawiania super przyjemności przy stosowaniu starych technikach stymulacji np. przy footjob. PS Oczywiście moja dziewczyna nie mogła się powstrzymać i wypaplała że zostałem obrzezany siostrze i najbliższym koleżanką a one zapewne dalej...

Gość gość
i w te upały żołędzi przyjemniej - nie musi się kisić pod szalem z napletka

Gość gość
z obrzezanym przyjemniej jest kobiecie bez dwóch zdań, czego ja jestem przykładem

Gość fanka obrzezanych
slinka mi cieknie jak patrze na twojego obrzezanego penisa Rafaello ;) bardzo ładny trzeba przyznac...

Gość takijeden964
slinka mi cieknie jak patrze na twojego obrzezanego penisa Rafaello oczko.gif bardzo ładny trzeba przyznac... xxxxxx :D

Gość takijeden964
Rafaello całego sobie obetnij, dopiero bedzie miala twoja dooopa doznania

Gość takijeden964
PS Oczywiście moja dziewczyna nie mogła się powstrzymać i wypaplała że zostałem obrzezany siostrze i najbliższym koleżanką a one zapewne dalej... xxxxxx wypaplała "koleżanką" OMG" Lepiej byś zadbał o ortografię.

Gość gość
temat up.

Gość gość
czemu tak naprawdę macie bzika na tym punkcie?

Gość gość
masz na mysli bzika na punkcie obrzezanych sprzetow?

Gość Ania 24
Obrzezanie ma po prostu wiele różnych zalet: 1.Medyczne: naukowo udowodniona mniejsza podatność na infekcje , chorób etc w obszarze moczowo-płciowym 2. Higiena: 100%, w ogóle nie ma porównania 3. Seks: - Brak zbędnej skórki, penis twardszy przy erekcji a w spoczynku sprężysty, żołądź jest jakby trochę większy - Penis szczególnie żołądź bardziej aksamitny w dotyku - Stosunek dłuższy, lepiej też czuję penisa podczas stosunku - Penis porusza się nie we własnej skórce tylko w pochwie - Skórka koło blizny i tam gdzie było wędzidełko bardzo wrażliwa - Rączką , ustami czy stópką też przyjemniej popracować - Nowe sposoby sprawiania przyjemności np. nowa technika stópką Jako kobieta stwierdzam że seks jest o wiele przyjemniejszy, bez porównania lepszy . Mój chłopak też mówi że seks jest przyjemniejszy (ma mocniejszy orgazm) 3. Higiena super 4. Wg mnie obrzezany jest też zdecydowanie ładniejszy bardziej sexy ale indywidualne wrażenie . Dziewczyny a jak wasze doświadczenia z obrzezanymi? Jak to czujecie ;) ?

Gość gość
Rafaelos pewnie twoja partnerka lubi piescic Cie ustami i ręką co :) ja bym lubiła jakby mój miał obrzezanego ale nie ma niestety ;/

Gość gość
Mam ponad 30 lat i dopiero teraz się skapnąłem, że jestem obrzezany zawsze myślałem że tak wszystkie wyglądają.

Gość gość
szok i niedowierzanie - nie uczyli Cię w szkole o wyglądzie członka? co rozumiałeś przez słowo napletek?

Gość gość
czy obrzezanie można wykonać sobie samemu w domu? są jakieś sposoby?

Gość gość
Ania kiedy patrzysz na penisa swego chłopaka czujesz nad nim wyższość i dominację że dla twojej zachcianki zmodyfikował swoje genitalia podczas gdy twoje są nienaruszone? I że pozbawił się ochrony najwrażliwszej męskiej części ciała?

Gość gość
Chciałbym być do tego zmuszony przez kobietę i czuć jej wyższość porównując swojego zmodyfikowanego i przez to doskonałego penisa z jej nienaruszną i przez to doskonałą pochwą. Wyobrażam sobie jej dziką satysfakcję kiedy na niego patrzy.

Gość gość
To prawda że główka zmienia po tym kolor?

Gość gość
kolor mojej glowki sie nie zmienil ale za to wydaje sie, ze zrobila sie wieksza

Gość gość
polecam!!!