Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

Przegapiłam szczyt przez te ciemności!😭 Możemy zacząć od momentu gdy usiadłam w fotelu?😭 O!Kwiat lotosu fridy!:-D

cicho weszlam, bo mialy byc zajecia z jogi i nie chcialam was rozpraszac przy wzajemnym rozkladaniu i skladaniu nog 😴 .. ta joga jest niezwykle wymagajaca. nie wiem czy to temat dla mnie... chyba wolalabym jednak hodowle pszczol :P:D

Oooo jak rozochocony to i podgryzać z apetytu będzie....mrrrrrr.....możesz o kulturze przy tym stole zapomnieć śmiało.Zresztą i tak porozlewasz.:-D👄

alez skad psuju.. przypominam ze jestem co.chce.widzem 😴 jak wam idzie ten lotos? bo mi nie bardzo... wole mniej skomplikowane figury ;)

Frida,strapon chodzi mi do tego też cały czas po głowie,ale nie piszę nawet,bo PSuj nie chce się przekonać.:-D:-D:-D

wcale sie nie dziwie.. to bylaby zdecydowanie zbyt skomplikowana figura. jakis rozlozony lotos? ty na dole. na wznak ze starczacym platkiem... platek wchlania w siebie psuj, sklada nogi w zamkniety lotos.. i zaczyna medytacje.. no nieeee.. wierze. to moze byc zbyt duzo na jednego psuja. joga, joga.. ale wszystko ma swoje granice. nawet skladanie nog z platkiem lotosu w d***e :P:D

No przecież nic nie piszę.:-D:-p Zresztą taki mlaskający i napalony samiec z mokrym jęzorem........sam w sobie jest dobrem najwyższym.W pracy do tego.👄

oooo nieeeee... protestuje!!!!! protestuje!!!! poprosze nowa lokalizacje moteliku. na dzisiaj mam dosyc cwiczen 😠

A ja frida szerzej jeszcze rozkładam nogi :-p nie ma co,trzeba korzystać.:-D PSuj kiedy to mlaskanie jest takie świdrujące!!!

Muszę powiedzieć,że akustyczne mlaśnięcia są bardziej podniecające niż słowne.Muszę cię chyba usłyszeć.;-) W życiu nie tłum niczego!Przecież to twoje słowa. Frida już gryzmoli gdzie indziej,to się nie stosunkuję do posta.:-D

No i cholera jasna już 16. Dziś PSuju wziąłeś mnie tym tekstem.mmmmmmm.....Wylizuję się do teraz.:-p👄 PSuj2015 dziś Odtańczyć taniec godowy, zachwycić, oszołomić, zaślinioną z podniecenia zaciągnąć do swego gniazdka i tam odbyć z Tobą serię aktów seksualnych

Jak kopciuszek się dziś zrywam z tego balu z wybiciem dzwona.Żebym tylko w poślizg nie wpadła,bo lotosa będzie trzeba składać jak origami.:-D PSuju 👄 glonojada żarłacza. frida 👄 tak jak babki lubią ;-)

17.50 :) skad wiedziales?.. nikomu o tym nie mowilam, no ale skoro sie juz wydalo.. to tak. przyznaje sie. jestem chinska swinka :classic_cool: to bardzo dobry znak zodiaku. swinka przynosi szczescie pod kazdym wzgledem... tylko trzeba z nia dobrze zyc ;) niestety, dla ciebie jest juz za pozno ;) odchodze na nie zasluzona emeryture 🖐️

...a wczoraj był ponoć Dzień dobrych wiadomości :-D Bry świnko i mój cudowronku;-).. .....👄 Kłania się smoczyca;-)

Gość gość
Psuj wchodź na czat, popiszemy sobie.

....uwielbiam ją,ona tu jest i tańczy dla mnie... nanana.... :-D:-D:-D PSuju no to faktycznie lepiej nie mogłeś dnia zacząć.Wiem coś o tym,mimo,że siłą sprawczą jestem. frida jak twój lotos? Luiza cholero!Chociaż dzioba wystaw.👄 Bawmy się.:-D

Gość Boska z awatarem
Usłyszałam ten krzyk Haja ;) Dzień dobry Smoczycom, Świnkom, Cudowronkom i ..słoniom ?;)👄👄👄

No i jest i światłość boska nastała.👄Wstydu nie masz,tak się chować.I też w pokrzywach? Gdzie ci ludzie,którzy tu dla relaksu przychodzili??? PSuju co tam robisz pod biurkiem?:-p

I żeby nadal tak jasno było,PSuju ja bardzo lubię te zakotarowe macanki,ale nie umiem aż tak zaciskać uda,k***a ja wcale nie wuem,jak to się robi:-D żeby otwierać stotysięcypińset stron i napisać już z braku sił tylko mrrrr:-(

No cholera jasna.😠 PSuju może to dobrze,że się tylko na takich stosunkach przerywanych pracą spotykamy.Wiesz co by to było,gdybyśmy tak zasiedli na przeciw siebie w pełnym relaksie?👄

Zasiedli w lotosach oczywiście.To będzie dla mnie dowód,że chociaż podejmiesz się tego,by dać mi radę.;-)👄 Zauważ,że piszę -to będzie- a nie -chciałabym- 👄 W majtkach mam właśnie dwa motylki ;-) :-pto pewnie dlatego język mój rozwiązły się stał. :-D

Ten drugi PSuju,wibrujący chyba by ci nie smakował.Sama nie próbowałam go lizać.Jest od drgawek.:-p A jeśli ci chodzi o drażniące w dole brzucha podniecenie to jest zawsze.Bez dodatkowych zabiegów.A u ciebie?Jakich bodźców potrzebujesz,by drgało?👄