Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deviant

Scena na dziś.

Polecane posty

Gość gość
Ale w jednym masz rację-to ze tkwisz w gownie po uszy zawdzieczasz tylko sobie.

Gość gość
Facet ja do skrobanki namawial a ta na d**y nadstawia zeby kolejne dziecko zrobil:-\

Gość gość sisi
Nie sobie tylko moim i jego rodzicom..zresztą wzięłam z nim ślub tylko dla dziecka (dla pełnej rodziny)..bo obiecywał że bedzie dobrym ojcem..niestety dobrym ojcem nie jest.

Gość gość
D**y dac to jakos umialas przed slubem a potem nagle ubezwalsnowoln iona, rodzice cie przymusili, pewnie zeby wstydu na wiosce nie bylo? Trzeba bylo sie zastanowic zanim nogi rozlozylas, to umialas samodzielnie zrobic, co?

Gość gość sisi
Na drugie On sam mnie namowił..i bardzo długo mnie namawiał bo. nie chciałam by syn poczuł się że poszedł w odstawkę..po urodzeniu. Dzis on uznaje i broni tylko corke a syna nadal ma gdzieś.Nigdy mu tego nie wybaczę.Jedynakom jest żle na świecie...a tak mają siebie.I nie życzę sobie kierowania wulgaryzmow w moją stronę.!

Gość gość
Skad sie biora takie debilki...

Gość gość
Ty chyba masz faktycznie zolte papiery.namowil cie na drugie dziecko! Czytaj sama co piszesz!!!! Mimo ze chcial wyskrobac pierwsza ciaze, byl zlym ojcem to cie namowil.myślisz czasem mozgiem czy tylko c**a?

Gość gość sisi
18.37 umiesz czytać były dwa śluby jeden przed urodzeniem dziecka. rozwalony..a drugi rok po urodzeniu..zawarty.Zaś sam ślub był zaklepany. Prawie 3 lata przed..NIE obrazaj mnie.

Gość gość
I chuj z tymi slubami? Co? Lecz sie! Ile dzieci jeszcze masz zamiar splodzic? Tyle ile on bedzie chcial?

Gość gość
I chyba slabo znasz katechizm swietoszko, bo to ze masz date slubu a uprawiasz seks to nadal grzech, bo przed slubem.przestan sie wybielac i spojrz prawdzie w oczy. To gdzie te raz jestes to wynikowa TWOICH DECYZJI.

Gość gość
Tak namowił..obiecywał poprawę przecież był już moim mężem a jedynakowi zle na świecie.Nie życzę sobie takich wulgarnych zwrotow.Matko...czy wy musicie uzywac patologicznego jezyka?.Ja zolte papiery?.wypraszam sobie to ze pan tadeusz zalatwil ewelinie żołte to nie znavzy że ze mna tez moze tak pogrywac.Za te oszczerstwa odnosnie g****u wniosę sprawe do sadu.!.Nie żartuję.

Gość gość sisi
Odezwał się głupi odrzucony Tomasz! czy Paweł..Moje życie ,moja sprawa.!

Gość gość
No to w czym problem? Chcialas slubu z tym facetem, chcialas dzieci-to masz i siedz cicho skoro tak sobie wybralas.

Gość gość
Taaa, odrzuceni:-D snisz na jawie.tez biegalas za nimi jak za deviantem? Chlopak sie niezle zdziwi jak poczyta te twoje wpisy i zobaczy twoje prawdziwe oblicze.i wiek:-D

Gość gość sisi
Nie Ty mi bedziesz mowił co ma robić !Nie będe cicho dopoki nie zostanę przeproszona za wszystkie oszczerstwa i intrygi zarowno w pracy jak i przez sms...za rozwalanie mojej rodziny przez pana T.K..i jego synow.A za to że syn musiał zrezygnować z marzeń .też mi zapłacą.!Oraz za rozpuszczanie plotek i ro bienie ze mnie pijaczki..narkomanki.i..puszczalskiej i Bog sam raczy wiedzieć kogo jeszcze.

Gość gość sisi
Ja biegałam chyba Cie popiprzyło nieżle ja mam co robić.!mam dzie chyba i i tylko to mnie interesuje idioto!

Gość gość sisi
dzieci.

Gość gośćsisi
Deviant zna moje oblicze i zna moj wiek.Nie latam za nim tylko lubie z nim pisać bo On w przeciwieństwie do was rozumie słowo"szacunek"..i "wierność" oraz nie używa wulgaryzmow.Nie jest zboczony jak wy wszyscy i rozumie ludzi ,zwlasza tych z avataru.

Gość gość
Ale ty nie masz szacunku do samej siebie

Przepraszam Dziewczyny które ze mną pisały, piszą ( Gość stwierdził, że lgną) za Gościa, który obraził. Już został wyproszony. Dziękuję Sisi za pochlebną opinię. Trzymam kciuki, żeby Ci się ułożyło i żebyś trafiała na w porządku ludzi. X Proponuję temat zamknąć.

Gość gość
Dobranoc :)

Gość gość
Alee tu się dzieję :) Deviant po dłuższej obserwacji stwierdzam,że jesteś spoko koleś :P!

Gość gość sisi
Zamykamy temat.Do zobaczenia w realu.Deviant dzięki za wszystko.Szacun.Jesteś wyjątkowy tak trzymaj.Ja wiem że wstanę na nogi,wies w nowej pracy staram się być taka jak Tybyłeś dla innych.wiesz. gdzie.Chyba dobrzemi idzie bo mnie ludie sciskają i całiją a nawet płaczą z wdzięcznosci.To Ty mnie tego nauczyłeś..tej empatii.Dzięki raz jeszcze.Nigdy się nie zmieniaj.Obiecajmi to.Dobrej nocy.

Gość gość sisi
..i sorki za błędy.

Gość gość
Dzień pełen wrażeń :) Też Ci szczęścia życzę Sisi /dobrej nocy

Gość gość sisi
Dobranoc.

Zakręcona Sisi. :)Dziękuję. Sisi i więcej wiary w życie, trzymam kciuki. O, widzisz, bardziej uczuciowych spotykasz, to nawet ściskają i płaczą z wdzięczności. Jesteś dobra.:) Dzięki Sisi, ale ideałem nie jestem, więc zmieniać się trzeba , oczywiście tylko na lepsze.;) Obiecuję.:) Dobrej nocy.:)

Gość gość sisi
Dobranoc wilku.