Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czasemsmutna

Starania o dziecko na 2016

Polecane posty

Michiganka kochana ja też jakiś czas temu miałam podobnie maz też się wkurzal na mnie ze tylko w jednym celu go potrzebuje, z ja nie chciałam przegapić "tych" dni.teraz trochę się uspokoilam bo nie kosztem naszych relacji.Co ma być to będzie już tak sobie tłumaczę, szczególnie gdy te wyniki moje takie sobie.trzymaj się odpocznij trochę,postaraj się nie myśleć o dziecko (bardzo trudne wiem) skup sie na relacji z mezem to teraz najważniejsze.trzymam kciuki bedzie dobrze uda się

Michiganka kochana U mnie jakiś czas temu było podobnie ale trochę dałam na luz bo tak długo się nie da.szkoda psuć relację z mezem.odpocznij trochę zróbcie coś razem co ma być to będzie,już sama sobie to powtarzam.na pewne rzeczy wpływu nie mamy.trzymaj się ciepło spadaj tu do nas, pogadać,pozalic razem raźniej

Michiganka kochana ja też jakis czas temu miałam podobnie z mezem, bo nie chciałam przegapić tych dni.teraz wiem, ze nie warto tak na siłę trzeba stać na luz.Co ma być niech będzie to jest wolą Boga, jeszcze u mnie te badania takie dziwne.już też odpuszczam.ciesz się mezem zróbcie coś razem naprawdę nie warto tak się nakręcić wiem naprawdę, ze to nie łatwe

Gość iwona25lat
Michiganka łatwo mowić ale to siedzi w nas, ja mężowi nie daje tego tak odczuć, ale sama w sobie próbuje sie okłamywać ze juz nie wyliczam dni nie kontroluje ciała ale nie mogę przestać sama siebie oszukuje. Moze po prostu nie dawaj mu tego tez odczuwać żeby nie myslal ze jest potrzebny tylko do spermy ale okazuj mu więcej miłości

Dziś wybuchłam bo nagle pojawil sie u mnie płodny śluz ,było go bardzo dużo,że czułam się tak jakbym okres dostała...normalnie się lało! i jajnik przestał boleć czyli to był ewidentny sygnał,że to ten moment...wczoraj miałam totalną suszę,totalny brak śluzu. Więc moja reakcja była uzasadniona....nie robiłam żadnych testów owulacyjnych,nie badałam szyjki ani nie mierzyłam temperatury... bylo fajnie,zartowaliśmy,zabookowalismy sobie hotel na nasz wyjad nad morze,wszytko bylo ok i ten śluz jak mnie zalał dostałam jakieś euforii i poszłam i powiedziałam,ze to dobry moment bo od kad sie staramy takiej ilosci śluzu nie miałam...stwierdził,że nie ma dnia na przytulanie....więc wybuchłam z żalem....i tyle w temacie....nie chce wyjsc na tyrankę bo jestem kobietą o dobrym sercu,troskliwą i opiekuńczą a chwile słabości mam jak każdy....

Gość gopzd p
Mogłaś to zrobić bardziej taktyczne nie mówiąc mi nic o służbie. Idt tylko niby spontana przy winku.Wg mnie im facet mniej wie o wyliczeniach tym lepiej mój nie ma pojęcia kiedy mam plodne itd wiec trochę trochę się nie dziwię ze wczoraj odmówił. Bądź sprytniejsza :-)

Gość gopzd p
Sory za błędy miało być ze nie mów mu o sluzie:-)

Gość iwona25lat
U mnie dziś śluz płodny, zaczynamy działać ;) a dziewczyny czy Wy po wszystkim od razu idziecie do toalety czy trochę odczekujecie ze sperma w środku?

Byłam dziś u mojej pani ginekolog powiedziała że tsh 2.33 trzeba trochę zbić za wysokie i te przeciw ciała też wysokie dała jakieś tabletki, prolaktyna mam trochę wysoka ale ta co się po 60 minutach bada, a dodatkowo insuliny jakies mam trochę dużo.ogólnie tabletki dała i za 4-6 tym muszę powtórzyć badania. Mój mąż też prolaktyne ma wysoką i niski testosteron dostał tabletki i zobaczymy.mam nadzieję ze sie uda. Iwona 25 nie ja zawsze nogi do góry na ścianę i tak chwilę

Iwonka...ja leżałam czasami ponad godzinę z nogami do góry i poduchą pod tyłkiem...na nic się to zdawało....znam kobiety,które zaraz po szły się kapać i mają bobo...chyba nie ma na to reguły....z autopsji wiem,że nie ma co się katować....

Gość iwona25lat
U mnie jest tak ze zawsze trochę czekam i nieraz duzo mi potem wypływa a nieraz prawie nic

Gość gopzd p
Ja zawsze od razu idę się myć nigdy nie czekam i jedno bobo juz mam

Gość iwona25lat
Hej dziś zaczęłam sie tak zastanawiać ponieważ wyliczyłam sobie kalkulatorem dni płodne kiedy wypadają i wyliczyło mi ze jeszcze mam kilka dni natomiast mam duzo sluzu jak białko kurze wiec na co patrzeć?

Gość EwelkaN
Iwona nie patrz na kalkulator tylko na swoje ciało ono wie lepiej tym bardziej jak masz sluz przecież plemniki kilka dni są w stanie przeżyć więc do dzieła :)

Gość iwona25lat
Działam działam ;) i to z przyjemności w ostatnich dniach a nie z musu "bo sa te dni".

Gość gość
Witam, kochalam sie z narzeczonym półtora miesiaca temy w dni plodne nie zabezpieczamy sie bo chcemy miec dziecko i miesiac temu po tych dniach plodnych mialan miesiaczke tylko dziwna 2 dni wczesniej i skobczyla sie po 5 dniach jak zawsze a 6 dnia polecialo jej bardzo duzo jakby woda czerwona i lecialo jak z kranu i trwalo 3 dni jeszcze, przestraszylam sie bardzo wiec poszlam po niej do ginekologa a gin powiedziala ze mam jakis pecherzyk na jajniku 15 mm i moze to byc " po ciazy " ale jakiej ciazy? Albo nie pekniety w czasie opulacji pecherzyk nast wizyte mam za miesiac a teraz miesiaczki brak juz 5 dzien. Czy moge byc w ciazy ? Czy gin sie nie poznala jeszcze ze to ciaza ? W tym miesiacu sie nie kochalismy bo narzeczoby w delegacji ale to moze byc ciaza z poprzedniej owulacji ? I ten okres taki dziwny jak nigdy :(

Witamy Cię drogi gościu niestety nie wiem co to moze byc, ale trzymam kciuki by wszystko było dobrze. Może idź do innego lekarza nie wiem moze inny ginekolog coś więcej Ci powie

Gość gopzd p
Gościu :-) czy lekarz zlecił Ci zrobienie. Bhcg? O jego wzroście luz spadku było by wiadomo czy to była ciąża czy jest nadal i jak się rozwija... Jeśli tego nie zrobił to chyba powinnaś iść do innego gina. Miałam podobnie u mnie gin widział tylko powiększona macie ns 6 tydzień nic więcej aa miesiączki brak...wysłał mnie na betę co 48 h i okqzslo się ze wynik bardzo niski 97 i spadał po 48 h miałam 46 wiec musiałam czekać na samoistne poronoenie ktroe przyszło po ok 2 tygodniach.Trzymam kciuki aby u Ciebie było ok ale dla pewności zrobiła bym bhcg. AAA najciekawsze było to ze wszystkie testy z moczu przy były negatywne bo za mało hormonu a niby vzulosc 10 a 97 nie wykrywaly:-/

Ja dziś nie wytrzymałam i zrobiłam test (dziś mam dostać @) ale negatywny ojej ta ciekawość

Gość iwona25lat
Ewelka moze jeszcze za wcześnie poczekaj trochę czy będzie @ trzymam kciuki!

Gość Michiganka
Cześć kobietki:) Chciałam życzyć Wam zdrowych,spokojnych,pogodnych Świąt Wielkiejnocy w miłej rodzinnej atmosferze oraz Błogosławieństwa Bożego....niech spełnią się wszystkie Wasze nadzieje :) Wesolutkich !!!

Gość EwelkaN
Czekam, czekam mierze temp. I ciągle mam ok 36,9 u mnie to wysoka tylko zastanawiam się czy leki na zabicie tsh nie zatrzymują mi @. Michiganka dziękujemy za życzenia. Również chciałabym życzyć wszystkim kobitkom zdrowych, spokojnych Świat Wielkanocnych, oby spełniły się te długo oczekiwane marzenia i nadzieja nigdy nie zgasla :)

Gość gość
Ewelka może trzeba zmienić dawcę nasienia??

Gość iwona25lat
Dzieki dziewczyny rownież życzę najlepszego i samych dobrych wiadomości!

Gość gopzd p
Cześć dziewczyny coś jest na rzeczy. Wczoraj miałam 25 dc a ze od kilku dni dzi dziwnie się czułam zasypialam bez kontroli zrobiłam rano yest. WYSZEDL NEGATYWNY.Pojechałam na zakupy i do rodziców pomoc w przygotowaniu do świąt,wróciłam po kilku godzinach i wzięłam się za sprzatanoe i trafiłam na test z rans...pojawiła się druga blada kreska.Zdziwiłam sie bo wcześniej jej nie było.Dziś rano drugi test i druga bardzo blsda kreska była od razu widovzns.Niby się ciesze ale jeszcze boje się cieszyć...

Gość EwelkaN
A ja dzis dostalam @ :(

Gość karolinka899
Ewelka nie przejmuj się musisz być cierpliwa :( ja dziś mam 29 dzień cyklu temp 37.2 cykle mam 27-28 dniowe zobaczymy :) jeszcze nie robie testu poczekam do srody :)

Ja wiem,ze to nie tak hop siup tym bardziej ze tsh nam 2,33 czyli do zbicia ale nigdy mi sie nue spoznial ale to tak jest se jak sie czeka to nic jie wychodzi.oby któraś z WAS miała więcej szczęścia.karolinka trzymam kciuki :)

Gość karolina899
A dalszym ciągu temperatura 37.2 @ brak :))