Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
no to wygodnie ma twój facet z tobą, płacicie po równo za wszystko, więc jemu jeszcze styknie kasy na kochankę :classic_cool: idealny związek :)

no chyba żartujecieeeee Dwa wyjaśnienia 1. miejsce publiczne, bo to pierwsza randka albo w ogóle randka a nie tete a tete w domu. 2. feminizm to również wynalazek społeczeństwa a w wykonaniu wielu nowomodnych feministek ma mało wspólnego z logiką :P Ale fajnie, że masz swoje zdanie

Gość gość
Aby wyglądać olśniewająco muszę kupić: - podkład 80zł - tusz do rzęs 30 zł - eyeliner - 15 zł - cień do powiek - 15 zł - szminka - 30 zl - puder- 30 zł - pianka do włosów - 10 zł - lakier do włosów 20 zł - kosmetyczka i fryzjerka raz na miesiąc 150zł 380zł + ciuchy, torebki, biżuteria, perfumy razem wyszłoby z 800zł a no i jeszcze zdrowe odżywianie, fitness, basen, sauna, uroda kosztuje i nie mowcie że muszę brzydka być skoro tyle wydaje na urode, wygląd, jestem po prostu zadbana i nie kłamcie , że wolicie szarą myszkę, w za luźnych dżinsach, pryszczaczach, z monobrwią i mysimi włosami w kucyk! o nie...wy pragniecie seks bomby albo kobiety super zadbanej, która ma idealny fryz jak z teledysku, idealny kolor włosów, super dłonie, paznokcie, duże usta, najlepiej czerwone, białe ząbki, zdrową, czystą, gładką cerę, mocno umalowane oczy, tego pragniecie, a kobiety nie zarabiają kokosów jak nie są na wysokim stanowisku, więc masz wybór weź zaniedbaną, która wolną kase będzie inwestować w randki albo piękną, która inwestuje w urodę, którą będziesz chciał się chwalić przed kolegami.

Gość gość
Autorze, mam dobrą radę. Nie będziesz musiał się zastanawiać, przeliczać kosztów i strat, liczyć na zyski. Zawsze jak najdzie cię ochota na randkę to "siądź w kącie i potrzep prącie" Przejdzie:classic_cool:

Gość gość
no to wygodnie ma twój facet z tobą, płacicie po równo za wszystko, więc jemu jeszcze styknie kasy na kochankę cool.gif idealny związek usmiech.gif Dokładnie :D

Gość gość
Bycie kobieta jest cudowne;) musimy -pracowac-bo panowie nieudacznikowie nie sa w stanie utrzymac 3 osobowej rodziny -sprzatac -gotowac -rodzic i wychowywać dzieci -płacic na randkach na pół:) bo tak chca juz mezczyzni -dawać d**y bo inaczej znajdzie sobie inna:D -nie jeść i chodzic na te fitnesy bo oni grubych nie lubia:) -najlepiej im sie jeszcze oswiadczać bo wydatek na pierscionek to też za jakiś czas nie bedzie im sie w głowie mieścił i powstaja tematy-czemu mam jej kupowac pierscionek zareczynowy:D niech ona kupi lepiej mi cudownie być kobieta:)

Gość wesoły Diabeł
Większość dziewczyn i kobiet na tym forum to frustratki. Jak czytam niektóre wypowiedzi to mózg Mi się lasuje. Nauczcie się też pisać poprawnie. Normalny facet też potrafi odejść pierwszy. Uroda to nie wszystko. Trochę rozumu też by się przydało.

Gość gość
Rozumu w jakiej kwestii? W kwestii pobłażania wam we wszystkim?

Gość gość
wiem że są tak zdesperowane kobiety, że same wyproszą randkę, same za siebie zapłacą, albo jeszcze za faceta bo nareszcie z kimś się spotkały. NIGDY nie wymuszalabym randek, nigdy nie płaciłabym za swoją kawę, jeśli zaproszono mnie gdzieś na pierwszą randkę. To jakaś nowomoda. Co innego gdy idę z kumplem z uczelni na piwo, każde płaci wtedy za siebie. Ale jeśli facet zaprasza mnie na RANDKE oczekuję, że postawi mi tę kawę, chociażby dlatego że znalazłam dla niego czas i przyszłam

Gość gość
Po co ty się bierzesz za laski jak kasy nie masz? Znam parę, facet zawsze się domaga, żeby kobieta płaciła połowę, publicznie, wyglada to mega słabo i śmiesznie.... Zaręczyli się jakiś czas temu, nie uwierzę, że on jej kupił pierścionek :D

Gość gość
Po tym, jak przeczytałam że szukasz wyłącznie bogatych kobiet, a gardzisz z niższym stanowiskiem bo nie chcą płacić za kawę to w tej chwili wiem że za poźno aby cokolwiek tobie wyjaśniać, chcesz się tylko tanio zabawić

Gość gość
"chociażby dlatego że znalazłam dla niego czas i przyszłam " o k***a jaka łaska! a se bądzcie k***y same ja was nie potrzebuje!

Gość gość
Jak nie potrzebujesz to po co sie umawiasz:D?

Gość gość
Makijaż i ciuchy kosztuja.

Gość gość
nie zapłacisz - nie p*****asz

Gość gość
pozarła, popiła i nara;p

Gość gość
No nie pożarła, bo poszła :D

Gość gość
13:02 rozumiem ze wy nie macie potrzeby?

Gość gość
prostytutki też chcą zapłaty za drinka, wielkie damy się tu znalazły :D

Gość gość
Tak więc na przyszłość w takiej sytuacji zawołam kelnerkę i powiem, że ta pani chce isć nie płacąc. A jak będzie się stawiać to wzywam policję! Kelnerka cię śmiechem zabije.

Gość gość
Nazywamy cię burakiem, bo jesteś burakiem to proste. Chcesz równouprawnienia? A gdzie ono jest? Jeśli chcesz równouprawnienia to mężczyźni powinni także rodzić, mieć okres i bóle miesiączkowe, zarabiać tyle ile kobiety na tych samych stanowiskach. A tak by the way- musiałeś być kompletnym burakiem bez najmniejszej klasy, skoro odeszła przed końcem spotkania. Nie dziwię się jej. Następnym razem zaproś chłopca- będzie po kłopocie- podzielicie się ,,kasą" bo przecież to się najbardziej dla ciebie liczy. A jak będzie coś nie tak i poczujesz się ,,wykorzystany"- wiesz co robić- wzywaj policję

Gość gość
ja was nie potrzebuje d***** i nie umawiam sie z wami :) i tym samym nei bede za was placil i bede mial od was swiety spokoj :)

Gość gość
Prostytutki to inny temat... Uczycie tych facetów chamstwa i lenistwa, to same musicie płacić za każdy tusz lub drink :D takie bogaczki jesteście z dobrych domów? :D nie musicie oszczędzać na własny dom? No, jak musicie, to na c***ja płacicie za faceta?

Gość gość
Nazywamy cię burakiem, bo jesteś burakiem to proste. Chcesz równouprawnienia? A gdzie ono jest? Jeśli chcesz równouprawnienia to mężczyźni powinni także rodzić, mieć okres i bóle miesiączkowe, zarabiać tyle ile kobiety na tych samych stanowiskach. A tak by the way- musiałeś być kompletnym burakiem bez najmniejszej klasy, skoro odeszła przed końcem spotkania. Nie dziwię się jej. Następnym razem zaproś chłopca- będzie po kłopocie- podzielicie się ,,kasą" bo przecież to się najbardziej dla ciebie liczy. A jak będzie coś nie tak i poczujesz się ,,wykorzystany"- wiesz co robić- wzywaj policję- niech się chłopaki pośmieją :)

Gość gość
Dlatego nie wspominam stary o rachunku bo jedna c**a z druga myśli, że tak wypada. Ale jak mnie zaprasza na kolacje kobieta to sorry ale ona płaci, jak na dodatek jest płytka i głupia to można zjeść i wyjść :D

Gość gość
Ja np. nie mam własnego mieszkania i oczekuję tego od faceta. Z pustego nawet Salomon nie naleje. Nie płacę wyśrubowanego czynszu za jakieś takie sobie mieszkanko.

Gość gość
do gościa od bezkresu idiotyzmu"- dotarcie do dna twojej głupoty boli. mimo , że głupota już nie

Gość gość
Od kiedy kobiety zapraszaja facetow na randki?

Gość gość
Jebn!ęci Ci faceci: nie płacisz - źle (a zapraszają, oszukując przy tym, bo chcą się nachłapać), płacisz - źle (kombinacja jak zniewolić kobietę zobowiązaniami). Bezrobotna - ohyda, u bogatej mościć - jak najbardziej - i to nazywać szukaniem miłości (ciekawe pojęcie definicji miłości - brać wszystko za darmo). Już od dawna wiedziałam, że logika chłopów nie jest logiczna. I jeszcze mówć o feminiźmie, o którym nie nie ma się pojęcia.... Uff.. Dobrze, że nie mam do czynienia z takimi pasożytami, ani takowego nie urodzę. Swoją drogą, ciekawe czy matki ich podliczyły...I oni myślą, że są komukolwiek potrzebni (łącznie z dziecimi)...

Gość gość
Jesteś taka kretynką że nawet nie potrafisz tego objąć jaki debilizm wypisałaś. Dalej tkwisz w głupocie ale pisałem bezkres jest daleki nawet nie ma tam iskry zdrowego rozsądku. Pedały starają się zrobić dziecko w odbycie może kiedyś się uda to jeden mężczyzna dozna bólów. Chodzi o społeczne funkcje idiotko nie biologiczne pisanie takich bzdur mogło przyjść do pustego łba tylko pustej babie. Jak tu płacić za żarcie jak pustak taka biede intelektualna reprezentuje. Pisz co chcesz jesteś debilką i sprowadzisz mnie do swojego poziomu a ja tego nie chce hahaha brak słów na określenie głupoty. Schowaj się gdzieś bo wstyd niesiesz całej babskiej populacji.