Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
Haha, no kobieta musi zainwestować w swój wyglad bo inaczej facet by jej nie zaprosil. Zaprosił, kobieta poświęciła mu trochę czasu, musiała się przygotować itp., więc ma zapłacić. Dlatego ja olewam randki z przeciętniakami, wolę się spotykać za kasę, tyle samo zajmuje mi przygotowanie się i jest z tego pożytek. Wyśmiałabym głupca, który skapi na tzw. bułkę i colę :D

Gość gość
Jak tu płacić za żarcie jak pustak taka biede intelektualna reprezentuje. A kto zaprasza "taka biede intelektualna"? :D I do tego popusuje sie kultura i elokwencja "za zarcie"?

Gość gość
gość dziś Dlatego nie wspominam stary o rachunku bo jedna c**a z druga myśli, że tak wypada. Ale jak mnie zaprasza na kolacje kobieta to sorry ale ona płaci, jak na dodatek jest płytka i głupia to można zjeść i wyjść smiech. ...Ale z Ciebie Qrwiscze..i to jeszcze bez honoru..

Gość gość
Jesteś taka kretynką że nawet nie potrafisz tego objąć jaki debilizm wypisałaś. Dalej tkwisz w głupocie ale pisałem bezkres jest daleki nawet nie ma tam iskry zdrowego rozsądku. Pedały starają się zrobić dziecko w odbycie może kiedyś się uda to jeden mężczyzna dozna bólów. Chodzi o społeczne funkcje idiotko nie biologiczne pisanie takich bzdur mogło przyjść do pustego łba tylko pustej babie. Jak tu płacić za żarcie jak pustak taka biede intelektualna reprezentuje. Pisz co chcesz jesteś debilką i sprowadzisz mnie do swojego poziomu a ja tego nie chce hahaha brak słów na określenie głupoty. Schowaj się gdzieś bo wstyd niesiesz całej babskiej populacji. Funkcje społeczne? Biologia, tj. np. zdrowie też kosztuje, bo swojej starej zdrowie i czas pasożycie zniszczyłeś. Pustakiem, burakiem to Ty jesteś!

Gość Emilllyy
,,To były właścicielki firm, albo kobiety zajmujące kierownicze stanowiska'' No i gdzie w takim razie te wszystkie kierowniczki sie podzialy? :D Nie chcialy sie wiecej umowic i musisz dalej szukac po portalach? :D A tak na powaznie, zawsze mowie, ze place za siebie. Jesli mezyczyzna nalegal, ze zaplaci za mnie a mi sie podobal to nie ylam uparta ale jak mi sie nie podobal (obojetnie z wygladu czy charakteru) i wiedzialam, ze sie z nim wiecej nie umowie to nie dawalam za wygrana i tym bardziej placilam sama za siebie :)

Gość Smerfus
Baby takie są, im w głowie tylko naciąganie facetów ma kasę: kolacje, ciuchy, wycieczki a same ręce sobie przysiadają i liczą na darmochę. Znam to z domu gdzie ojciec zawsze pracował a matka nieroba tylko patrzyła na kasę, rozstali się bo ojciec nie chciał robić na nierobę, gdy umarł to matka pobiegła do sądu z adwokatem bo jej się kasa należy. Wszystkie baby co wyciągają łapy po kasę wysłałbym do Chin do najcięższej roboty. Spotkanie wspólne a ta ci.....pa nawet nie ma honoru za siebie zapłacić.

Gość gość
Kobiety nie maja wielu mozliwosci na dobra prace, tym bardziej jak sa z biednych domow.

Gość gość
Tak was czytam i się zastanawiam, jaką rolę mają mężczyźni w dzisiejszych czasach... Na randkę nie zaprosi, zwłaszcza pierwszą, bo czemu niby to on ma zapraszać i tym samym płacić? Woli umówić się na spotkanie - wtedy zapłacą po połowie. A najlepiej jak to kobieta zaprosi - wtedy zapłaci za nich oboje. Starać się nie musi, bo niby dlaczego on ma się starać? Kobieta też może pozabiegać o jego względy, skoro się mu spodobała i zwrócił na nią uwagę. Po co mu dziewczyna/narzeczona/żona - wszystkie są płatnymi d******** bo oczekują finansowego wkładu w związek. Dziwką tylko nie jest ta, która zarabia i inwestuje w związek, a kasę mężczyzny pozostawia na jego osobiste zachcianki. Najlepiej też, gdyby nie obchodziła świąt, urodzin i innych rocznic, bo to wymaga dania kwiatka lub nie daj boże prezentu, czyli znów okazałaby się dziwką oczekującą profitów płynących ze związku. W międzyczasie niech cicho siedzi i zabiega o względy mężczyzny, ale nie za bardzo, bo narzucanie się też jest niedobre i świadczy o d****arskiej naturze

Gość gość
Wyżej - dokładnie Bogaczki jak chca niech placa za facetow, ja wole sobie kupic lakier do paznokci.

Gość gość
Jasne, a facet by chciał zjeść i pewnie p*****ać za darmo, to niech sobie szuka takiej po 50-tce, to może zapłaci za niego...

Gość gość
Jak będzie bardzo zdesperowana haha

Gość gość
gość dziś Wyżej - dokładnie Bogaczki jak chca niech placa za facetow, ja wole sobie kupic lakier do paznokci Następny pasożyt co za własne żarcie nie chce zapłacić - i tak narodziło się Qrestwo - nic nie robić, nadstawić du..y, nażreć się, wziąć kasę i do domu, BLEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość idealna panterka
idź płakać i użalać się nad tym jakie to kobiety niedobre i interesowne,poza tym nie uogólniaj że wszystkie chciałyśmy równouprawnienia,ja akurat bym się zapytała ile płacę ale tacy kolesie jak ty bardzo mnie odstraszają

Gość gość
Najlepiej za free d**y nadstawić? Jeszcze facetowi kolację podać ze śniadaniem...jasne

Gość gość
Przecież tu siedzą same prawiczki i inni nieudacznicy, co albo zawsze kosza dostają, albo im laski uciekają z randek, to czego po nich oczekiwać? Buhahah

Gość gość
gość dziś gość dziś Wyżej - dokładnie Bogaczki jak chca niech placa za facetow, ja wole sobie kupic lakier do paznokci Następny pasożyt co za własne żarcie nie chce zapłacić - i tak narodziło się Qrestwo - nic nie robić, nadstawić du..y, nażreć się, wziąć kasę i do domu, BLEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!! Lol Wychował się ze świnkami

Gość gość
A ja byłem ostatnio na spotkaniu z dziewczyną poznaną na portalu, też zapłaciłem za nią (10 zł, ale bez żadnych protestów!), ale ona teraz się do mnie nie odzywa :( Czyto możliwe, że moja inwestycja nie zwróci mi się?!?

Gość gość
Całkiem możliwe.

Gość gość
uciekła a on wnerwiony bo jej nie wy...ał:D tak to już jest w przyrodzie że raz ty wy...asz kobitę a raz ona wy..uja ciebie:D

Gość gość
Hej, dziewczyny :) A ja chętnie zaprosiłbym jakąś miłą ładną kobietę i oczywiście bez protestów zapłaciłbym (tyle że nie w bardzo drogiej knajpie :) i nie oczekiwałbym w zamian nic poza odrobiną szczerości - będzie kontynuacja czy nie będzie. (43l., Lbn)

Gość gość
43 lata? Stary dziad.

Gość gość
A podobno życie zaczyna się po pięćdziesiątce ;)

Gość gość
Najlepiej chodzic do agentury na prostytutki ceny w porzadku pewnosc ze sie p****** i nie bedzie trzeba spotykac sie z taka miesiacami. U d***** wchodzic placisz ****asz i wychodzisz uklad z******ty :) a te dlugoterminowe prostytutki ktore nie daja gwarancji ze jak zaplacisz bedziesz mial seks niech sie jebia na pysk :)

Gość gość
15:58 - frustrat, którego żadna nie chce racja - idź na prostytutki, przynajmniej jak to się mówi - spuścisz z krzyża :D

Gość gość
do dobrego tonu należy zaproponować uregulowanie za siebie rachunku przez kobietę, jeżeli jest z obcym facetem czy to na pierwszej randce czy na spotkaniu służbowym,co facet z tym zrobi to już osobna historia,jeżeli uzna,że znajomość nie rokuje,może przyjąć jej propozycję :)

Gość gość
16.03 - prostytutki teraz też sobie wybieraja klientow, jak wyglada i zachowuje sie jak cham i frajer to zostaje wyproszony z mieszkanka

Gość gość
Już widzę jak ona pokaże, że znajomość nie rokuje :D

Gość gość
Człowieku, na randki idź szukać w realu kobiety, skoro jej potrzebujesz. Tutaj siedzą sami młodzi wariaci. Ps. Skąd Pan jest?

Gość gość
16:07 taka co stoi przy drodze w lesie to chyba nie wybiera - może u takiej by miał szansę, no i obciągnie za "grosze", o to przecież chodzi, chłopaki, co nie?

Gość gość
Bo ja się czuję młody duchem ;) Lbn nic Ci nie mówi??? Stary dziad ;)