Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 Toffi dobranoc:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 Hmm Kluseczko może studia zaoczne i ani się obejrzysz, a będziesz mieć prawo skończone? Ojciec mojej koleżanki kończył prawo w wieku 40 lat, a teraz od paru lat ma swoją kancelarię i jestem mega zadowolony i przede wszystkim skuteczny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 Tofii kolorowych snów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 Miało być, że On jest zadowolony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 Oj chyba za stary i len z mojego mozgu:-) nadzieja w Tobie:-) a ile Ty masz lat jak moge zapytac?;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 21, 2015 We wrześniu 26 ;) No nic, ja uciekam do spania bo w brzuchu jednak zaczęło burczeć :) Śpij dobrze i do jutra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 21, 2015 Również życzę dobrej nocy:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 22, 2015 Dzien dobry dziewczynki:-) ja wlasnie zajadam kanapki dwie ciemne z wedlina i serem zoltym i herbatka a później do lekarza i kosmetyczki:-) wstawac laseczki:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka66600 0 Napisano Lipiec 22, 2015 bobry :D wy gadacie wieczorami, a ja śpię :P bobas mnie wymęczy do 21 że już mi się nic nie chce... trochę postepam i spać... dziś na śniadanie 2 kromki z szyneczką i pomidorem, do pracy wzięta buła, mąż mi wczoraj kupił, ale tak ładnie pachnie ziołami, że aż się skuszę :) i jogurt naturalny, ale jak zjem bułę to już się może nie zmieścić. Wczoraj zaliczyłam sukces, bo mi siostra o 22 z lodami wyjechała, a ja odmówiłam, bo za późno i poszłam spać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 22, 2015 Moj lekarz wzial sobie wolne:-( i teraz po miescie laze bo do 11.30 musze czekac pojde na ryneczek moze jakies warzywka zakupie swieze:-) zjadlabym taka buleczke świeża:-) ale musze ograniczyc pieczywo bo za duzo go chyba jadam;-) a on nie taki dobry na zwalanie sadla:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 22, 2015 Jest ktoras z was moze z podkarpacia?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Myszko gratuluję silnej woli !! :) Jestem z Ciebie dumna :) Kluseczko ja niestety nie, a szkoda bo jakaś kawka by wpadła :P Ja byłam teraz w sklepie, zjadłam śniadanie - ciemną bułkę z szynką i do tego wypiłam kawę z mlekiem. Na obiad nie muszę nic kombinować bo mam cukinię i paprykę z wczoraj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 22, 2015 Czesc dziewczyny ja na sniadanie zjadlam jedna kanapke z weldina i pomidorem i jednego nalesnika,nie moglam sie powstrzmac bo mama robila pyszne drzemy truskawkowe i az slinka ciekła mi:) pozniej bede jezdzic na rowerku.Teraz myslę o kawce.Na obiad mam zupe pomidorową i nalesniki ale góra dwa zjem bo wiem że kaloryczne.Lubicie nalesniki z parówkami?Czarna tak sobie myslę ze musisz miec super figurkę jak tak cwiczysz na tym hula hop no i malo ważysz.Mowie do męza ze bym chciala wazyc 67kg a on mi zebym schudła do 62kg;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka66600 0 Napisano Lipiec 22, 2015 Toffi -->> chłopu nigdy nie dogodzisz :P A mi wypadł wyjazd na pogrzeb :( po pracy pakuje młodego i siebie, mąż z pracy wróci i jedziemy... Nie lubię takich akcji, ale teściu już długo walczył i to była tylko kwestia czasu, aż będzie ta sytuacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Tofinko co się mężem przejmujesz- przecież on nie ma wagi w oczach :D Tak mu się powiedziało bo pewnie uważa wagę 62 kg za super, a nawet nie wiem jak będziesz wyglądać przy 67 ;p Najlepiej to w ogóle z nim nie rozmawiaj o diecie :D Ja uwielbiam naleśniki. Parówki uwielbiam, ale ciężko znaleźć takie nie oddzielone mechanicznie i bez konserwantów. Odkąd oglądnęłam wszystkie odcinki wiem co jem z Bosacką to mam obsesję na punkcie czytania etykiet i generalnie to przemeblowałam całą lodówkę. Ja uwielbiam naleśniki ze szpinakiem i fetą :D mniam mniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Myszko współczuję bo śmierć zawsze przygnębia, a tym bardziej osób bliskich. Z jednej strony jak ktoś się męczy to lepiej żeby odszedł i miał spokój, ale z drugiej to straszny smutek dla bliskich. Współczucia dla męża :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2015 Hej. Czarna daj znac jak tam dietka sb? Czy cos dziala? Jak wagowo i w cm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka66600 0 Napisano Lipiec 22, 2015 Karmelku -->> no my to trochę bardziej z ulgą do tego podchodzimy, bo Teść już od kwietnia właściwie tylko szpital, a od miesiąca stan krytyczny i zero szans na poprawę. Już nawet msze były o szybki koniec, bo to tylko męczenie ciała sztucznym podtrzymywaniem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 W sumie to lepiej dla Niego - przynajmniej się nie męczy. Ehhh głupia jest ta cała śmierć i choroby :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 22, 2015 jak wam mija dzien?ja zjadlam pare łyzek zupy i 2 nalesniki .Uwielbiam nalesniki ach zeby nie dieta to bym co chwilę jadla a tak na dziś koniec.Piję teraz kawę i czekam aż mała zasnie i ide na rower:)a tak mi się nie chce bo mnie głowa boli po tym wczorajszym piwie i ze sie nie wyspałam. Dziewczyny a czy olxia tu zaglada?bo wkoncu ona załozyla to forum?:)a i powiedzicie co zrobic bo otrzymuję powiadomienia na meila o kazdym wpisie i nie wiem jak to zmienic?bo nie chce miec calej poczty w pisach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 22, 2015 Myszka o Tobie składam kondolencję. Czarna jaka jest Twoja dieta?bo nie wiem co ten skrot oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Tifinko to chyba musisz w ustawieniach konta Kafe pogrzebać ;) Czarna ma dietę south beach tzw. plaż południa :) Ja zjadłam właśnie paprykę nadziewaną, a cukinię zostawiłam sobie na później :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Olxia wpadła tutaj jakiś czas temu i napisała, że nie ma czasu pisać. Mam nadzieję, że nas podczytuje i się odezwie i pochwali spadkiem na wadze :) Ja już chcę poniedziałek !! wtedy wchodzę na wagę, zamawiam orbitreka no i do rodziców jedziemy na parę dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 22, 2015 Może zrezygnowala z odchudzania ...ciekawe:)ale mi sie nie chce tyłka podniesc ale ide chociaz na 20min pojezdzic:)dam znac jak skoncze.Karmelku ale chyba jak bedziesz u rodzicow to bedziesz sie odzywac?Przyzwyczailam sie do was dziewczyny.Szkoda ze daleko od siebie mieszkamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Tofinko pewnie, że będę :) biorę ze sobą laptopa, a internet mają normalny, więc nie ma najmniejszego problemu :) Tofinko, a skąd jesteś, przypomnij mi ;) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Lipiec 22, 2015 Hej dziewczyny. Dawno mnie tu nie było i nie jestem na czasie. Może trochę poczytam co u was słychać, ale tyle stron, że nie wiem czy mi się będzie chciało. Muszę się w końcu wziąć za siebie tylko coś mi nie idzie. Od dzisiaj znowu próbuję. Na wadzę już aż 77kg:(. No nic pora wziąć się za siebie i spojrzeć prawdzie w oczy czy jedzenie głównie słodycze są warte bycia grubą. Ciekawe tylko na ile mi entuzjazm wystarczy. A co tam u was słychać? Ile pochudłyście i w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Hej Agnieszko :) Fajnie, że się odezwałaś ! Nie wiem ile dokładnie schudłam, ale w zeszłym tygodniu odnotowałam spadek 7,3 kg. Następne ważenie w poniedziałek. Diety się trzymam póki co ściśle i bez odstępstw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kluseczka1984 Napisano Lipiec 22, 2015 Ja wrocilam cukinia sie juz robi w piekarniku teraz tylko czekam a pozniej mam mamie pomoc przy robieniu ogorkow na zimeva tak mi sie nie chce:-( u nas upal straszny choc jutro ma byc jeszcze gorzej:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Lipiec 22, 2015 Ja mam wiatrak puszczony, a i tak jest ciepło :D Kluseczko zmotywuj się myślą, że potem z chęcią takie ogóreczki domowej roboty sobie zjesz :D Pychotka. Moja mama też robi i mam nawet parę słoików jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka66600 0 Napisano Lipiec 22, 2015 a ja mam klimatyzowane biuro :D ale już tylko 15 minut... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach