Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Grubu艣 ja patrz臋 na etykiety bo producent potrafi do serka wiejskiego, kt贸ry powinien mie膰 3 sk艂adniki dorzu膰 jeszcze cukier, zwi膮zki E albo glutaminian sodu. Co do napoi to ja pij臋 tylko wod臋 gazowan膮/ niegazowan膮 i dla smaku dorzucam mi臋t臋 albo wyciskam sok z cytryny. Nie polecam takich napoi bo nawet je艣li ma 1 kcal to z pewno艣ci膮 powoduje szybki wyrzut insuliny i mo偶esz czu膰 bardzo szybko g艂贸d. Poza tym produkty light czyli przyk艂adowo taki nap贸j jak Tw贸j - skoro z produktu odejmie si臋 cukier to trzeba go czym艣 zast膮pi膰 np. s艂odzikami, kt贸re nie wiadomo jaki wp艂yw maj膮 na nasz organizm. Ja odk膮d poogl膮da艂am wiem co jem to sto razy czytam etykiety zanim co艣 kupi臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Hahaha to ja przed chwilk膮: http://kwejk.pl/obrazek/2390349/problemy-kobiet.html :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Grubasi艅ska 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Karmelku ja w艂a艣nie te偶 staram si臋 czyta膰 etykiety ale bardzo lubi臋 winogrona(niestety kaloryczne bardzo) i tak wzi臋艂am ten nap贸j skoro mia艂 niby tak ma艂o kalorii.Ale masz ca艂kowita racj臋,woda nie tuczy i albo bardziej si臋 do niej przekonam albo w艂a艣nie wycisn臋 cytrynk臋 lub og贸rka. Poza tym modl臋 si臋 o jak膮艣 burz臋 bo ju偶 nie daj臋 rady z tymi temperaturami.A swoj膮 drog膮,macie mo偶e jak膮艣 darmow膮 stronk臋 z dziennikiem kalorii gdzie mo偶na sobie wpisa膰 posi艂ki i samo tam podlicza? :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Ja korzystam z ilewazy.pl tam maj膮 kalkulator kalorii, a sama zapisuj臋 sobie w Wordzie co zjad艂am :P Co do kalorii to kaloria kalorii nie r贸wna i czasem lepiej jest zje艣膰 co艣 w wersji normalnej ni偶 light. Wiadomo, 偶e nawet warzywa s膮 pryskane i najlepiej to by艂oby kupowa膰 od rolnika albo samemu hodowa膰 gdzie艣 z dala od miasta :D U nas dzisiaj na ca艂e szcz臋艣cie przesz艂a burza i popada艂o bo te偶 ju偶 mia艂am do艣膰 :D Upa艂 jest super, ale nad wod膮, a w mie艣cie to tragedia :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Wklejam linka: http://www.ilewazy.pl/przelicznik#przelicz/cukier/z/szklanka/ile/2/na/gram-lyzka-lyzeczka-sztuka . Maj膮 te偶 dziennik, ale tylko jako testowy jest darmowy, a potem p艂atny. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 kacha Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna o 6 sniad jest nie mozliwe bo 5.30 wyjezdzam autobusem do pracy i jade 1.20min. Wstaje o 4.40 i nie jestem w stanie nic zjesc o tej porze. Dzieki za info. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 kacha Napisano Lipiec 23, 2015 Czarna o 6 sniad jest nie mozliwe bo 5.30 wyjezdzam autobusem do pracy i jade 1.20min. Wstaje o 4.40 i nie jestem w stanie nic zjesc o tej porze. Dzieki za info. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Kacha a mo偶e w autobusie albo tu偶 przed prac膮? Masakra z tym dojazdem. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Zjad艂am na kolacj臋 troch臋 makreli .Kurcze zastanawiam sie czy bede umia艂a krecic tym hula hop:)juz sie nie mog臋 doczekac.Co tam dziewczyny robicie?ja ogladam na wspolnej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarna41 Napisano Lipiec 23, 2015 Tofinka na pewno si臋 nauczysz -kreci艂a艣 ju偶 kiedys czy to debiut b臋dzie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Ale jestem ciekawa jak tam waga :D 偶eby ju偶 by艂 poniedzia艂ek !! :P Nikt poniedzia艂k贸w nie lubi, a ja wyj膮tkowo na niego czeka :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Kreci艂am w podstawowce na takim zwyklym:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martyna26 Napisano Lipiec 23, 2015 W艂a艣nie skonczylam kr臋ci膰 hula hop swietne czwiczenie. 30 minut zlecialo nawet nie wiem kiedy:-) oczywiscie musialam pilnowac zeby 15 minut by艂o na jedna strone i na druga:-p. Czy to normalne 偶e jestem praworeczna a lepiej mi sie kreci w lewo??? Troche dziwne :-) na rowerku to mi sie d艂u偶y nie wiadomo czemu:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Martyna26 Napisano Lipiec 23, 2015 Nawet miesnie n贸g mi troche pulsoja bo jak kr臋c臋 to mam ca艂y czas lekko ugiente:-) ale musze sie przyznac ze wlasnie pije piwko mialam chetke na takie zimne z lodowki:-) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Jak bedziesz jedzic na rowerku to wlacz sobie muzyk臋 , mi tez sie nudzilo jak jezdzilam a dzis postanowilam posluchac muzyki i moment mi zlecialo 50min :) a akurat dzieki tej piosence mialam najwiekszego powera https://www.youtube.com/watch?v=BDtIQXszofE Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Ja najcz臋艣ciej w艂膮czam sobie tv - albo vive albo jaki艣 program do ogl膮dania - nie wiem czemu, ale dobrze mi si臋 je藕dzi przy Cejrowskim haha :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Grubasi艅ska 0 Napisano Lipiec 23, 2015 Z muzyk膮 wszystko fajnie idzie :).Ja na kolacj臋 zrobi艂am sobie sa艂atk臋 z piersi膮 kurczaka i na dzi艣 p贸ki co koniec.Tak gor膮co,偶e nie jestem g艂odna ale to tylko wyjdzie na plus :D.W poniedzia艂ek planuj臋 wa偶enie zobacz臋 czy waga co艣 drg臋艂a.Oki lec臋 ogl膮da膰 film tak偶e mi艂ego wieczorku wszystkim :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 23, 2015 jutro wybieram sie na zakupy i jak zwykle nie wiem co kupic :( chyba bede zyla na jajkach i na ciemnym pieczywie ,jakas wedlina i warzywa:) na obiad planuje ryz ,piers z kurczaka i sos chinski. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Majaaak Napisano Lipiec 23, 2015 Hej dziewczynki, widze ze dzielnie sie wszystkie trzymacie , super oby tak dalej, Karmelizowana super ta pizza musze kiedys wyprobowac, u mnie dzis jedzeniowo w miare dobrze oprocz lodow, ale pocwiczylam 50 minut na rowerku;) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Maajak lody w ga艂kach czy te wodne nie s膮 kaloryczne. Kaloryczno艣ci dodaje wafelek i ewentualne dodatki np. kawa艂ki czekolady, czekoladowy ro偶ek albo polewa ;) Z tego co pami臋tam zwyk艂y Big Milk ma 90 kcal, a w polewie ju偶 180 :P Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 23, 2015 Tak sobie jeszcze przed snem przegl膮dam blogi kulinarne i jutro robi臋 frittat臋 z groszkiem - mega szybka i z pewno艣ci膮 pyszna. Sk艂adniki (forma o 艣rednicy oko艂o 24): 2 jajka 100g chudego twarogu 0,5 艂y偶eczki soli 0,25 艂y偶eczki pieprzu 1,5 szklanki mro偶onego groszku Spos贸b przygotowania: Jajka miksujemy na najwy偶szych obrotach przez oko艂o minut臋 dodajemy rozgnieciony (wcze艣niej widelcem) ser groszek zalewamy gor膮c膮 wod膮 i pozostawiamy na oko艂o 2 minuty, potem odcedzamy do jajek dodajemy groszek i przyprawy, mieszamy wylewamy mas臋 do tortownicy wy艂o偶onej papierem do pieczenia (chyba 偶e mamy silikonow膮) pieczemy przez oko艂o 20 minut w temp. 200 stopni Przepis wzi臋艂am z bloga my-reality-dietetycznie. A偶 przyjemnie jest by膰 na diecie :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Grubasi艅ska 0 Napisano Lipiec 24, 2015 Hej Dziewczyny :) Karmelku-r贸wnie偶 wesz艂am na tego bloga i musz臋 przyzna膰,偶e narobi艂a艣 mi ochoty bo przepisy s膮 艣wietne :D.Kocham jajka,wi臋c mo偶e dzi艣 r贸wnie偶 co艣 sobie ogarn臋.Chocia偶 musz臋 wyje艣膰 pier艣 kurczaka i resztki sa艂aty mix bo szybko wi臋dnie. P贸ki co zjad艂am ma艂y jogurt i fili偶ank臋 zielonej kawy.Na drugie 艣niadanie za chwil臋 jab艂ko lub banana. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarna41 Napisano Lipiec 24, 2015 Hej a u mnie dzis spagetti z cukini- mielone z indyka podsmazam na cebuli i czosnku, dodaje przyprawy, koncentrat , troche wody, minute przed koncem wrzucam paski cukini zrobione obieraczk膮 do warzyw- pycha. Do tej pory tylko twar贸g z pomidorem - jestem nie do zycia nadchodzi @, duchota na zewnatrz- chyba ide sie polo偶yc bo do niczego innego si臋 dzi艣 nie nadaje. Sorki za marudzenie. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 24, 2015 Mmm pychotka Czarna:) W艂a艣nie ju偶 kiedy艣 widzia艂am przepis na makaron z cukinii :D Ja dzisiaj zjad艂am ciemn膮 bu艂k臋 z 艂ososiem i wypi艂am kaw臋 z mlekiem :) Na obiad zrobi臋 pizz臋 z broku艂a bo te偶 si臋 da zamiast kalafiora, a na kolacj臋 frittat臋 z groszkiem :D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
nisssanur 0 Napisano Lipiec 24, 2015 Witam...dzisiaj piatek:)czas wazenis!!! Jestem zadowolona -2kg...walcze dalej:D Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 24, 2015 Gratulacje :) To ile masz na wadze teraz ? :) Ja dopiero w poniedzia艂ek si臋 zwa偶臋 :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
tofinka30 0 Napisano Lipiec 24, 2015 hej dziewczyny ja rano wybralam sie na zakupy ,pozniej zaczelam sprzatac*****erwszy moj posilek byl teraz 2 skrzydelka z ziemniakami i sur贸wka,jestem pe艂na.Jakas ta pogoda taka 艣pi膮ca tez ledwo 偶yje a rowerek czeka i musz臋 si臋 jakos zebrac zeby spalic obiad.Na kolacj臋 rozpalamy z m臋zem grilla .Chyba przytaszcze rower przed tv zeby zrobic chociaz par臋 km,masakra:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Karmelizowanaa Napisano Lipiec 24, 2015 Tofinko na grilla polecam warzywa np. szasz艂yki : papryka, pieczarki, cebula i to posypane zio艂ami, sol膮 i pieprzem. Co do mi臋sa to ma艂o kalorii ma pol臋dwica ( mo偶esz j膮 zmacerowa膰 w sosie sojowym), albo kurczak/ indyk :) Zreszt膮 ka偶dy kawa艂ek mi臋sa z grilla nie jest a偶 tak tucz膮cy bo t艂uszcz si臋 wytapia. Keczup, musztarda te偶 s膮 ok. Ja ju偶 mam uzgodnione z tat膮, 偶e jak przyje偶d偶amy to nam robi rybk臋 z grilla i w艂a艣nie takie szasz艂yki :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kluseczka1984 Napisano Lipiec 24, 2015 Cze艣膰 dziewczyny widz臋 ze ostro sie odchudzacie:-) ja teraz z mama pracujemy sobie z dieta ok nawet:-) i nowe dziewczyny witam bardzo i zapraszamy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach