Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Absurdy UK oraz chamstwo Brytyjczyków.

Polecane posty

Gość gość
Jeny jaka ty jestes tepa szmata. Widzisz chłopko stwierdzasz fakty, a nie myślisz o przyczynach. Jaki polski rząd wyprowadza pieniądze za granice, ty głupia dupo. Ceny zarobków ty głupolu kreuje rynek, a nie rządy. Podwyższenie płacy minimalnej do kwoty 2 tyś zł w Polsce, spowoduje głupia pisdo, ze upadnie kilkanaście tysięcy małych przedsiębiorstw, gdyż nie podołają tym obciążeniom. Polskie PKB wiedniaczko w ,80% kształtują właśnie małe i średnie przedsiębiorstwa. Polska jest biedniejsza. Rozumiesz to dojarko. Potrzebujemy 40 lat by dogonić UK. Ty masz wypalony mozg. Po losie co za idiotka.

Gość gość
Kolejny raz potwierdzasz co napisałam dużo wczesniej - lecz swoje kompleksy u psychoterapeuty, a nie na forum, kazdy kraj ma plusy i minusy - jest to dośc oczywiste, ale gnida pozostanie gnidą. Gdzie piszę bzdury o Polsce? Nic w Polsce nie zdziałałes, niczego nie dotknąłeś, nie próbowałes nawet, nie masz bladego pojecia o czym piszesz, bo od razu po zawodówce zwiałeś do UK. I dla ciebie wszyscy choruja na funcice oczywiśćie, a niestety nie jest tak... ktos, kto zachwyca się wranglerami, iphonem i pracą w korporacji probuje mi wmówic czym ja powinnam sie zachwycac? hehe załamka totalna miałeś nie pisac gnido bez honoru, ale będziesz to jeszcze ciągnął co? lubisz być poniżany?

Gość gość
Ty pyerdolona wsiuro z pilskiej dziury. Co ty osiagnelas w PL wiesniaro, oprócz tego ze wyjechalas, gdyż bylas tam śmieciem. Ja szmatko skończyłem studia, mam fach w ręku i pracowałem tam od 16 roku życia. Polska mnie dojarko krów wykształciła, dala zatrudnienie i pozwoliła wyjechać do tak zrypanego kraju UK by w przeciągu 5 lat zarobić na wlasny dom. Spróbuj garkomyjcu zarobić i kupić dom za gotówkę w UK. Pyerdolony owsik z gnojowiska. Wyjechalas wsiuro ze wsi, gnoj tam wyrzucalas, a teraz wielka pani. Nasrac ci tylko na ryj. Jak bym cię spotkał na ulicy ro bym ci w ryj smieciuchu nauplul. Wiejski robal w wielkim świecie.

Gość gość
Wystarczy wsiuro z Toba na argumenty się zmierzyć i od razy widać, że poza tym jak wyrzucać gnoj z obory nie masz o niczym pojęcia. Idąc twoim tokiem rozumowania wsiuro, to kolej z Bangladeszu przyjeżdżając do Polski tez będzie zachwycony. Tylko właśnie jesteś na poziomie chłopa z Bangladeszu, on tez nie ma pojęcia dlaczego jego kraj net biedniejszy od Polski. Taki chłop z Bangladeszu tez myśli, ze wszystko to wina rządzących. Głupia chłopka z ciebie. Powinnaś obornik wyrzucać.

Gość gość
Masakra jaki cham i pustak :D

Gość gość
NIBY TAKI WYKSZTAŁCONY . Tfuuuuu rynsztokowa gnido , nic nie wiedzaca o zyciu . Zyj sobie w PL i nie zapomnij Dude w d**e udalowac , wszak wasz zbawiciel ...... Bajo "wyksztalcony" debilu

Gość gość
No wlasnie pięknie widac jak ci zbrakło argumentów i co leci zamiast:) Polski rzad nie wyprowadza kasy za granicę? Nie on tworzy ramy prawne do tego? Jasne, że nie, tworzy możliwości wyzysku, nie wspiera własnych pomysłów, naukowców, wykonawców - sami musza się użerać, wpuszcza inkubatory googla, żeby ssały pomysły w zarodku - po co maganat będzie kupowal rozwijająca sie firme za grube miliony jak moze przejąc to juz wcześniej? ... tak jak myślałam, w d***e byleś i g****o widziałeś, na garnuszku u mamusi hrabianki... taki poziom to na oko zawyzony AWF i nic wiecej, a mimo to nie zdołalbys mi napluc nigdzie, bo by cie dupka zabolala jakbyś próbowal i jęk by cię zdradził hehe:) A nie czekaj... jeszcze w rachubę wchodzi socjologia lub politologia - tak samo nic nie warte;) czekaj teraz się wrócę sprawdzić co cię tak znowu zabolało... A już widzę... czujesz, że pieniadze nie budują szacunku... masz wstręt do tego w jaki sposob musisz na chate zarabiac Konchitko hehehe.... masz rację - na szacunek się pracuje osiagnieciami i to nie materialnymi, znaczy wśród prostactwa być może, ale przecież nie wśród hrabiostwa co nie? widac po budowie autostrad jak Polska dogania Uk,jak organizuje przetargi, jak dba, żeby było optymalnie czyli odpowiednia cena za jakość, jak dba o podwykonawców... to tylko jeden przykład jak sie kręci wałki i prywatę i dlaczego zejdzie nastepne 100 lat, żeby uk dogonić - już kumasz? bo tobie się wmawia, że trzeba pracować, dać sie doić i kogos gonić, a samemu kreci sie lody - tepy jestes jak nie wiem i podatny na pranie mózgu wybitnie:) Lepiej byc chłopem z Bangladeszu i zachwycic się tym co lepsze, poznać to, nauczyc się czegos, wrócić i coś zmieniac (albo zostac i dobrze zyć), niż być takim głupkiem z Bangladeszu jak ty - przyjechać nadstawiac d**y za grosze i zachwycać się jak to w jego lepiance bangladeskiej jest super i jak cudnie będzie po powrocie z pełnymi kieszeniami. Otóż nie będzie:) Pluj dalej i wyzywaj, bo tylko tyle potrafisz - typowo to polskie.

Gość gość
Gnojarka, która pochodzi z zapikaczonej polskiej wsi, gdzie jej ojciec w kufajce i filcokach gnoj od świń wiadrem wylewał, prezentująca najgorsze polactwo z możliwych, plujac na swój kraj i naród, będzie mnie kultury uczyć. Ty jesteś typowa wsiura. Może i masz wysokie mniemanie o sobie, ale w rzeczywistości jesteś zwykłą chłopka. Rozumiesz to. Jesteś wsiura. Wystarczy zarzucić ci kilka argumentów, faktów na jakiś temat i juz się motasz damski, wiejski szczurze.

Gość gość
Nooooooo autostrady w PL sa z******te :) A najlepsza byla ta co sie o dwa kilometry mineli bo budowali z 2 stron .....A nie i jeszcze ta co na polu sie konczy lol.Te co im jako tako wyszly platne 100 . Kurwa o czym to s****wo rozprawia /?

Gość gość
A Ty wyksztalcony tepaku , przy tym glupi chujku .... fakty to tylko w TVN ogladasz i stad znasz ten wyraz , a argumenty ? gdzies slyszales ale i tak gowno o tym wiesz...

Gość gość
Pani ci w podstawówce kazala 100 razy przepisywac: lubie nadstawiac tyłek za pieniądze i teraz myślisz, że jak sobie coś 100 razy powtorzysz to magicznie zadziała? No przykro co nie? liżesz dupska osobom, które masz za głupsze i wyzywasz domniemane chłopki, bo jako hrabia musisz im zaprezentowac wysoki poziom? To znaczy, ze znowu trafilam... hehehe:) tak, to musi boleć:)

Gość gość
Jaki był temat? Absurdy Uk i chamstwo brytyjczyków? buhahahahahahahahhahahahahahhaa!

Gość gość
Głpia pisdeczko, widzę ze lykasz pisowska propagandę. Chciałabyś orbanizacji Polski. Pisdeczko o to właśnie chodzi w gospodarce by przyciągać jak najwięcej inwestorów, by dawali miejsca pracy płacili podatki i na tym jeszcze zarabiali. Gdy orban na Węgrzech chciał stopowac transfer pieniędzy z kraju, to w jeden dzień Węgry straciły 10 miliardów euro z rynku, gdyż inwestorzy się wycofali. Wiesz chłopko, ze np polski samochód syrenka który będzie produkowany w następnym roku, silniki będzie montował z BMW, gdyż w PL nie ma takich technologii, gdyby chcieć samemu taki silnik skonstruować na badania potrzeba miliardów złotych. Państwo polskie nie ma takich pieniędzy, gdyż cały jego budżet to zaledwie 270 miliardów zł. Czy ty rozumiesz pisdeczko, ze np w takich Niemczech wschodnich jest porównywalne PKB co w PL mimo, ze zachodnie Niemcy wpompowalybjuz tam ponad 2 biliony euro. To nie jest takie proste jak ci Kukiz z Kaczyńskim mówią. Jesteś tak glupiutka, ze aż boli. Potrafisz chłopko tylko stwierdzać fakty, ale nie zastanawiasz się nad przyczynami i konsekwencjami. Co się dziwić jak tatuś w kufajce pewnie ciągle, za to ze musiał świnie hodować, obwiniał rząd i Polskę. Och te polskie wiesniareczji.

Gość gość
ej buraku ,kilka postow ja do ciebie pisalam a nie pizdeczka i chlopka .....a swoja droga to bym cie bucu czapka zabila , tepa , zazdrosna dzido

Gość gość
Ty śmierdzaca swinskim gnojem, polskojezyczna wsiuro, wiesz co ty możesz zabić? Jedynie jakiegoś karalucha, gdy swoim angielskim panom kible sprzatasz.

Gość gość
Tak, tak, tak się pocieszaj, co było to sie rozpieprzyło, mamuska przechlała, dając ci lizaka na pocieszenie, a ty dalej będziesz pluł na tą co karmi i ubiera - gnido... z politologii zapewne:) to, że kazdy inny kraj potrafi zbudowac autostrade taniej i to kilkukrotnie taniej!, nawet jak wiecej musi płacić robotnikom to tez zapewne wina technologiii heheheh ja pierdolę co za głupol...no, ale to tak to już jest, babkę niemotkę walił bauer, matke pewnie jakaś inna miernota - sądzac z niedorobienia potomka, a teraz ciebie walą kolejni, a ty myslisz, że dzieki temu zapewnisz sobie dobrobyt i ze da ci to szczęscie i szacunek innych.... a to tylko stracone lata, tak samo jak te prześlęczane nad ksiązkami - bo ciagle nic nie kumasz... głupia, sfrustrowana Konchitka Boli-Dupka, dobrejnocki dupkodajko:)

Gość gość
gość wczoraj A ja mam takie pytanko: czy to mozliwe ze ktos czuje sie w UK bardziej u siebie niz u siebie w PL? I chce zyc tam nie dla pieniedzy czy "iphona" - swoja droga w zyciu bym nie kupil nic od apple, sa o wiele lepsze sprzety i o wiele tansze, trzeba byc idiota zeby kupowac ich sprzet a moze "dla szpanu" heh co za idiotyzm. No ale mniejsza. Moze ktos odpowie na pytanko? Czy to mozliwe? Gggg. Jakiż to jest lepszy sprzęt ? Zdradz mi te tajemnice .. V V Chyba miał srajsunga na mysli ....... Kuzwa jaki lepszy sprzęt ? Gdyby nie Apple i steve jobs to huja byś miał w zęby nie sprzęt !!!!!!!

Gość gość
Jeszzce kutafon wmawia ze tańsze gowno jest lepsze bo tańsze ....:/ k***a żal....

Gość gość
Sorki, ze się wtrace. Dziewczyno jak możesz swój kraj nazywać gównem? Ty jesteś taka sama jak ten koleś, a nawet gorsza. Ja mieszkam w UK, podoba mi się tutaj, ale nigdy nie nazwałabym Polski gownem.

Gość gość
Jeszcze nie tak dawno chłopko, furmanka na pole jezdzilas gnoj rozrzucac, a teraz ci polskie autostrady przeszkadzają. Wiesz wsiuro, ze 80% kosztów autostrad pochłaniają ceny paliwa i materiałów, a nie robocizny. Do tego wsiuro dochodzą ceny za wykup gruntów, dostosowanie dróg do wymogów ochrony środowiska itp Ty pieprzona lachudro z gnojem w głowie, w Niemczech autostrady są juz tak stare, ze zaczynają się sypać. W tak bogatym kraju nawet, nie maja pieniędzy na ich naprawę i zamierzają wprowadzić opłaty, a ty masz pretensje do Polski. Juz ci mówiłem chłopski pomyju, ze jedyne na czym się znasz to na wyrzucaniu gnoju i służeniu grzeczne swoim angielskim panom. Pyerdolona wsiura ze śmierdząca, niemyta, zarosnieta pisda.

Gość gość
gośc z 1:45 - pokaz mi jakiekolwiek mijesce gdzie tak napisałam? Najcięzsze okreslenie jakiego użyłam na Polskę to chory kraj, ale to akurat nie obelga, bo do udowodnienia...

Gość gość
taaaa.... miejsce po mózgu wysaczone propagandą, nie masz pojęcia co się w Polsce wyprawia, nie wiesz nic Konczitko Boli-Dupko, smaruj otworek i się uśmiechaj do pana swego - mimo wszystko:)

Gość gość
A wiesz co wyprawia twój rząd brytyjski chlopko? Wali Cie po dupce aż miło. Jedyne na co ci pozwoli, to kupić sobie smartfona i na wycieczkę pojechać, byś mogła chwalić go w niebogłosy i oczerniać swój kraj. Tak chlopko. Jestes sługa brytyjskiego rzadu. Pewnie mówisz Brytyjczykom, żeby nie marudzili, bo w Pl jest jeszcze gorzej. Po to właśnie chłopko jestes tam potrzebna. Byś piała z zachwytu nad pseudoproblemem w UK. Tak naprawdę jestes jeszcze w większym gownie niż w PL. Głupia chłopka z polskiego PGRu.

Gość gość
Pseudodobrobytem.

Gość gość
gość dziś Porownaj sobie ceny i parametry np iphona i flagowcow innych firm, nie tylko samsunga, znawco "kutafonie", to samo z komputerami... "Prestiz" BUAHAHAHA http://natemat.pl/33651,czy-iphone-5-naprawde-jest-za-drogi-wysoka-cena-gwarantuje-prestiz Takie same brednie jak placz o falszywych brytyjczykach... to tylko polaczek, ktory mysli o sobie ze jest pepkiem swiata i ma za duzo czasu moze plakac i zalic sie na forum wypisujac niekonczace sie litanie, sam za to nie widzi jakim chamem i prostakiem jest i nie pomysli ze moze dlatego tak biedaczka i jemu podobnych traktuja, za chamstwo placi sie chamstwem, tak to juz jest

Gość Kocham Polskę i UK
Dziewczyna została spłodzona przez chłopa i chłopkę, wiec należy ja zrozumieć i szerzej przyjrzeć sie sprawie. Chłopi zawsze mieli pretensje do Polski. Nigdy nie byli jakoś bardzo przywiązani do ojczyzny. Zawsze mieli do kraju jakieś pretensje. Tak było od czasów Królestwa Polskiego, poprzez RON az po II i III RP. Chłopi najlepiej czuli sie w PRL, gdzie trzymając jedna krowę i mając dwa hektary, mogli utrzymać na niskim poziomie, swoje chłopskie dzieci. Chłopi nie lubili nigdy cieżko pracować i zawsze szli na łatwiznę. W II wojnie potrafili nawet odkopywać żydowskie groby, by zdobyć kilka kosztowności. Co sie teraz tej dziewczynie dziwić, ze tak zachwala UK skoro tam, tak łatwo moze sobie kupić kilka bezwartościowych rzeczy, a na które w PL, musiałaby cieżko pracować. Chłopi to najbardziej podła, zawistna, chciwa i niereformowalna warstwa polskiego społeczeństwa. Ta dziewczyna ma tak skrzywiony obraz Polski, poniewaz polska wieś niestety, jeszcze ciagle wyglada tak, jak ona ja opisuje. Tutaj trzeba pokoleń by cos sie w tej materii zmieniło. Wystarczy poczytać co ta dziewczyna za głupoty wypisuje, by stwierdzić, ze zmiana polskiej wsi, to żmudne i ciężkie zadanie. Pozdrawiam normalnych emigrantów.

Gość gość
Po pierwsze to na moj szacunek trzeba zasluzyc a po drugie nie jestem materialista tylko minimalista, i niewiele mi potrzeba jesli chodzi o rzeczy, zdziwilbys sie, nie jestem jak wiekszosc emigrantow ktorym tylko funty we lbach, madre ze duza czesc przepijaja... poza tym jesli chodzi o innych, to nieraz slyszalem ze w pl duzo osob zyje od pierwszego do pierwszego, oplaca czynsz, itd, kupia zarcie i gowno zostaje, tak jest w tym wspanialym kraju?

Gość gość
O i dlasze rozdziały tej samej choroby się odslaniają, - zaplułes się juz nieźle i przestajesz nadążać w ogóle... W tym dziale dawno nie widziałam tematu p:t: pluję na Polskę, jesli w ogóle kiedyś były, cały czas tylko chorzy ludzie plują na UK, ktore ich zywi. Jesli ktoś powie dlaczego woli ŻYC w UK, a nie się tylko prostytuowac jak ty, to od razu jest wyzywany i kontrargumenty, że jaka to Polska cudowna a UK nie... gdyby nie takie gnidy jak ty tematu prawie by nie było, wszystko to jest pisane w odpowiedzi na twoje chore wywody boli-dupko, czego sie nie spodziewałaś oczywiście. Chłopi nigdy nie lubili cięzko pracować? No zapewne lezeli całe dnie i pachnieli, a ziemię obrabiali hrabiowie:) Rzecz jasna...a nie... to znowu o swoich piszesz? aaa no to już wiemy czemu babuszka wolała dawac d**y bauerowi niż robić w polu - i wszystko jasne:) Widzisz głąbie - gdyby twoi lubili ciezko pracowac i mieli glowe na kartu to bys nie wyjezdzal do UK, stad wiem, ze znowu o sobie napisales, wszystko się zgadza konchitko:) To cię tez boli, ze rząd brytyjski bardziej kocha nawet ciebie ułomie niż własna ojczyzna? Czyżbys już zaczął przejrzewac na oczy? Nieeee to raczej niemozliwe... Muisz już tworzyć kolejne niki, bo sam nie dajesz rady? Współczuję:) Ale dzięki, że napisałes o swoich przodkach znowu - nigdy nie wątpilam, ze ta niewdziecznośc skądś szła: piszesz, ze twoi przodkowie w kufajkach (hmmm... skad kufajki?) nie kochali Polski, która ich chołubiła, wynosiła na piedestał była łaskawa, nie wykorzystywala, dawała wiele mozliwości? Takie to były gnidy niewdzięczne? No patrz i to własnie po nich przejąłeś i dalej praktykujesz, tym razem w UK:) minimalista heheh od fasolki z przeceny... minimalista, który się zachwyca iphonami, wranglerami i wielkimi bunkrami, które sobie buduja Polacy z projektów gotowych za 2 tys. i koncza z gustem od, którego zęby bolą:) Minimalista, dla którego szczytem kariery jest praca w korporacji za 4K... minimalista płaczacy, że co to za życie w UK, bo mu żal wydać trochę pieniędzy na bilet, żeby pojechac i dołączyć do jakiegoś chóru, czy żeby się zapisac do zespołu tańca, czy żeby rozwijac inne swoje hobby - ale to UK jest złe, bo w Polsce mamusia sobie żyły wypruwala i wszystko miał za darmo, a tutaj teraz wreszcie widzi ile to kosztuje i mu żal... ciuła na kolejne okno, toczy wojny o najtańsze żarcie i pluje na UK, że nie może się tu rozwijac. Który to ty jesteś tutaj na filmie: ht tp://www.northamptonchron.co.uk/news/local/new-video-man-who-filmed-cheap-food-scramble-at-northampton-tesco-store-says-someone-could-have-got-hurt-1-6803431 ? Już robisz na boki i zaczynasz dorabiać ideologię do g****a, którym jesteś. Smaruj dupke na kolejny cudowny dzień:)

Gość gość
Oczywiście ze iphony i ogolnie produkty Apple sa najlepsze to ńie ulega watpliwości, kazda dobrze szanująca sie firma używa Apple nie azjatyckich podróbek. Ale nie masz porównania, ja mam bo miałam kiedys sprzęty innych firm i teraz używam Maca i nie zamienię go na nic innego.

Gość gość
Pracowałam na Macu swego czasu, a Iphona miałam w ręce nie raz- jest przewartosciowany, za drogi w stosunku do tego co może, ale do szpanu odpowiedni to fakt - dlatego tak chętnie tutaj przytaczany.