Gość gość Napisano Grudzień 25, 2015 gość wczoraj Nie musisz być aż tak napastliwy. Choć fakt, masz rację, większość dziewczyn na tym forum "odchudza się" latami nie tracąc tłuszczu, a jedynie się odwadniając i rozwalając sobie metabolizm. Życzę każdemu, żeby osiągnął wymarzoną wagę, ale z głową - z poświęceniem i ciężką pracą nad sobą. A nie na zasadzie - "dzisiaj się objadałam, ale od jutra nic. " "ojej, dziś zgrzeszyłam, ale od jutra zaczynam od nowa". W ten sposób człowiek się tylko sam oszukuje i niepotrzebnie krzywdzi. To już lepiej nie udawać, że się odchudza i jeść jak człowiek. Uważam, że odchudzanie zaczyna się w głowie - jeśli brak silnej woli to i efektów nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2015 Jak strasznie trzeba być sfrustrowanym, żeby ziać takim jadem w dodatku w taki dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barbarus 0 Napisano Styczeń 18, 2016 Święta się skończyły a tu u Ciebie cisza.Zrezygnowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2016 bo założyła kolejny wątek;) to chyba jakieś uzależnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 23, 2016 Ona jest walnięta. Gania objawia prawdy a nadal jak wieprz i jeszcze się sobie podoba hehehe. A teraz gdzie się produkuje oświećcie mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach