Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałaGurami

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku! grupa wsparcia

Polecane posty

Gość Tonka1873
Ja się nie odzywam bo u mnie nic się nie dzieje . Jak owulacji nie miałam tak nie mam. Pozdrawiam Was serdecznie

Gość Yuna29
Tonka1873 a Tobie pęcherzyki nie rosną czy rosną a nie pękają?

Gość Tonka1873
Mi pecherzyki nie rosną. Wcale. Mam dziś taki ciężki dzień. Tak mi smutno. Nie wiem co mam dalej robić ze swoim życiem. Chciałam wrócić do pracy, ale czekam aż mi się uda zajść, ale się nie udaje, nie mogę czekać w nieskończoność. Z drugiej strony mój mąż tyle zarabia ze mogę sobie siedzieć w domu ile mi się podoba i zajmować się naszym dzieckiem. Nie chce stracić z dzieciństwa mojego dziecka ani dnia, bo być może to będzie moje jedyne maleństwo. Ale czuje się tak niepotrzebna społeczeństwu. Po co mi 3 kierunki studiów skoro nie pracuje zawodowo juz 2 lata. Wszystko do d...

Gość gość
Tonka a Ty byłaś w jakieś klinice leczenia niepłodności? Klara

Gość Tonka1873
Byłam w klinice, w której mi nie pomogli. Byłam już u około 9 lekarzy.

Gość gość
co taka cisza???? biala jestes??

Gość gość
Moja beta niska bo 10. Do @ dwa dni więc zobaczymy jak to się rozwinie Klara

Gość gość
Oooo nie dodał się wcześniejszy wpis. Dziś rano taka delikatną kreseczka mi wyszła na teście. I zrobiłam betę ale tylko 10.

Gość gość
Klara, gratki!

Gość gość
Jutro powtarzam betę. Jeszcze podchodzę do tego bez emocji bo te wyniki wczorajsze nie są zbyt wysokie. Klara

Gość gość
Jutro powtarzam betę. Jeszcze podchodzę do tego bez emocji bo te wyniki wczorajsze nie są zbyt wysokie. Klara

Gość gość
W końcu cos ruszyło ! Klara, Ty jestes 2 dni przed okresem i masz 10, a ja 5 dni po miałam zaledwie 100 i mam teraz śliczna, zdrowa córeczkę. Uszy do góry, bedzie dobrze!!!!

Gość gość
Klara, ja w dniu spodziewanego okresu miałam betę 75 i od pól roku nie przespał żadnej nocy :) ciebie też to czeka :) bądź dobrej myśli. Ola

Gość gość
Po 48 h beta wzrosła z 10 na 28 a progesteron z 11 na 15. Przyrost bety niby prawidłowy Ale martwi mnie ta niska wartość. No cóż, nie mam wyjścia jak czekać do piątku i betę powtórzyć. Klara

Gość gość
To ładny przyrost. Skontaktuj sie z ginekologiem, moze trzeba zwiekszyć dawkę luteiny.

Gość gość
Pewnie młoda ciąża, może owulka była późno. Normalka. Czym ty się martwisz? Postaraj się być dobrej myśli. Wiem, że po takim czasie i poronieniach to trudne ale już teraz tylko to ci pozostało.

Gość gość
Dziewczyny moje bety wyglądają tak: 10, 28, 82, 316. Wszystkie co 48 h robione. Jest nadzieja. Pozdrawiam. Klara

Gość gość
Klara, teraz już będzie dobrze :) idz do lekarza

Gość gość
Bardzo sie cieszę, wzorowe przyrosty, trzymam kciuki za Ciebie, Klara i nie będę puszczać przez kolejne 9 miesięcy :) nam przeczucie ze bedzie dobrze. Szkoda ze inne koleżanki z forum nie wchodzą tutaj. Dajesz nadzieje :) i teraz kiedy do lekarza ?

Gość gość
Nie dodało mi posta, pisałam wczoraj. Klara- wszystko wyglada naprawde dobrze. Trzymam kciuki i nie będę puszczać przez kolejne 9 miesięcy. :) szkoda ze dziewczyny omijają forum, na pewno by sie cieszyły z takich fajnych wiadomości :) kiedy do lekarza ?

Gość gość
Zacina się k***a

Gość gość
W*****a mnie to.

Gość gość
W czwartek pierwsza wizyta i mega stres. Klara

Gość gość
Co z tym wątkiem???

Gość gość
Klara w ciąży i dziewczyny nagle przestały się udzielać. Ja wiem że to boli ale daje nadzieję, że po przejściach może być jeszcze dobrze

Gość ANYLA
Hejka . Ja w tym miesiacu jakos tak mecze mojego meza czuje ze to juz ten czas na mala sliczna kochana dzidzie;) mam 27 lat z mezem od 4 lat w sumie nigdy sie nie zabezpieczalismy ale jakos nie trafilo. Dzis prawdopodobnie mam owulacje z rana robilam test owu i wyszedl negatywny teraz zrobilam i juz widac druga kreche ale jeszcze wydaje mi sie cos blada zrobie jeszcze kolo 20 mam nadzieje ze beda juz dwie takie same. A dziewczyny powiedzcie mi jak mi test ukaze dwie krechy to kiedy sie kochac najlepiej dzisiaj czy jutro ? Ogolnie od 3 dni sie kochamy wiec jeszcze tak mi sie wydaje zeby nic nie przegapic z 7...dni :) Ja dopiero zaczynam swoje starania. Trzymam za was kciuki :)