Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WILK_1946

Wspolnota Polska Nocy Kupaly 28.08.2015

Polecane posty

Gość gość
11;-)

Gość gość
13;-)

Widmo :-) jeszcze tak celem wyjaśnienia :-P Ja nie twierdzę,że jestem święta. Wiesz pojawiłam się na forum, nie byłam w związku, więc pozwalalam sobie na jakieś flirty delikatniejsze i ostrzejsze, zawierałam znajomości, bo Ero wydawało mi się odpowiednim do tego miejscem :-) mój avatar, który w ogóle przyprawil tu niektórych o zawał serca to też była moja świadoma decyzja, bo taka jestem otwarta, trochę zwariowana i nikomu nic do tego :-) Obecnie nie pozwolilabym sobie na takie zachowania, bo jestem w związku i przede wszystkim tego nie potrzebuję. Wiesz prawda jest taka, że cokolwiek obydwoje napiszemy, pomarańcze i tak wiedzą lepiej, więc niech piszą, ja serio mam to z tyłu :-D

Czekaj, z podduszaniem byłoby ciężko to muszę z Wilkiem wymyślić jakieś inne metody na zdyscyplinowanie Ciebie niespokojna duszo :-D Wilku, rozumiem że w miejsce uśmiechów sama mam sobie dopisać, co chciałeś mi w ten sposób przekazać? :-P

Gość gość
GOSC Wawa LIZUS!:P

Gość gość
Zasadził dziadek rzepkę w ogrodzie, Chodził te rzepkę oglądać co dzień. Wyrosła rzepka jędrna i krzepka, Schrupać by rzepkę z kawałkiem chlebaka! Więc ciągnie rzepkę dziadek niebożę, Ciągnie i ciągnie, wyciągnąć nie może! Zawołał dziadek na pomoc babcię: "Ja złapię rzepkę, ty za mnie złap się!" I biedny dziadek z babcią niebogą Ciągną i ciągną, wyciągnąć nie mogą! Babcia za dziadka, Dziadek za rzepkę, Oj, przydałby się ktoś na przyczepkę!

Możesz tak się do mnie zwracać, co prawda wolałabym "Jaśnie Pani", ale niech Ci będzie :-D Co do gaduly to sorry, ale muszę Ciebie zmartwic, że chyba jesteś gorszą ode mnie :-P Omg aż boję się zapytać co żeś Ty czytał? :-P

@gośćwawa Milo cie goscic bo chyba jeszcze nigdy sie nie spotkalismy:) Wpadaj czesciej jak ci odpowiadaja zasady na WPNK masz we wstepie. Co do tego co powiedziales to wlasnie dlatego bywam teraz juz tylko sporadycznie na Kafe poza brakiem czasu.

Nie Widmo, jakoś tak mnie letnia chandra dopadła, jak co roku :) Temat sam się poprowadzi jak będziemy tu wchodzić, nie potrzeba wodza wybierać ;)

Gość gość
Swiat sie kończy:( Wanda jest w związku:( chyba w Związku Gospodyń Wiejskich lub w Związku Penisów Miejskich:D Pogratulować twojemu facetowi od rypania rozlazłej baby co daje kazdemu po 3 zdaniach ładnego pisania:( nie tłumacz się wanda widmusiowi ze swoich zachowań na f8:D on psychol ty nimfomanka:D pasujecie jak ulał do siebie patole:D

@Want Wladza na WPNK na zawsze pozostanie w rekach Wilka:) Moge tylko czasowo tak jak Widmo przekazywac jej wykonanie w czyjes rece:) Naprawde chcialabys sprobowac wziasc na siebie taka odpowiedzialnosc na jakis czas np tydzien:) Bo to wymaga czasami podejmowania trudnych decyzji wchodzenia w konflikt wyrzucenia kogos z tematu dysplinowania w przestrzeganiu zasad?