Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwaga oszustka z Lublina Anna J

Polecane posty

Gość gość
to, ze to lenie i pasożyty to wiadomo od dawna. kto na kafe jest od lat ten znał freydis i jej wypociny, niektóre były całkiem zabawne:D Ojciec tego dziecka kopnął ją w d... ale potem jakimś cudem wrócił, a durna freydis nie umie bez niego żyć albo raczej bez chłopa nie umie, bo po tym jak ją kopnął to szukała tu rozpaczliwie kolejnego buhaja, który jej umilać będzie nocki. To patologia i nie wiem nad czym tu się rozwodzić. W jakąkolwiek jednak policję i coś robienie w tej sprawie nie uwierzę. Po pierwsze za długo siedzę na kafe i naczytałam się już wielu tektów typu "mój szwagier, brat, kuzyn, sąsiad sąsiada jest policjantem/prokuratorem/sędzią i wyrocznią do której się udam", a po drugie nie macie co jej zarzucić. Po pierwsze kasy nie wyłudza, po drugie oni naprawdę nie pracują, a ona naprawdę nie ma nerki, więc o co ją oskarżycie? O wakacje nad morzem? Powie, że jej zasponsorował ktoś i tyle, dobra wola człowieka bądź kogoś z rodziny. W zasadzie to freydis durna nie jest i dlatego nigdy o pieniądze nie prosi.

Gość gość
Tak tak, znajomosci i podkladki u prokuratora generalnego :D nie osmieszaj się bo to żenujące.

Gość gość
Naprawde myślicie że policja ja będzie przesluchiwala na okoliczność wakacji:D

Gość gość
Gosciu z 19.26, ja jestem tutaj od 2004, i tez nie jedno widzialam, i oczywiscie ze na Policji nic nie wskoram, bo ona nie jest glupia, ale sprawe mozna rozpoczac, dla zasady i zeby jej utrzec nochala. W papierach bedzie. Nie mowie ze dostanie wyrok, bo dobrze wiemy ze nie ma za co, ale co sie strachu naje to jej. Dala mi sie podpuscic jak dziecko, myslala ze moze wykorzystac, to powiem ci tak: trafila kosa na kamien 🖐️

Gość gość
mawronka to nie ona:O jej dawny nick to freydis

Gość gość
ale co będzie w papierach? że ma kilka maili? że była na wakacjach? Nie ma żadnych podstaw by ktokolwiek się do niej doczepił, bo ona prawa nie łamie.

Gość gość
Pisala tez jako mawronka

Gość gość
I co z tego, że nie ma nerki i nie pracują? Brak nerki nie jest przeszkodą w podjęciu pracy, moja ciotka bez nerki, którą straciła jako nastolatka, pracuje do dziś, a ma już 54 lata. A szanownemu Bartusiowi co uniemożliwia podjęcie pracy? Bym go kopnęła w jajca, to od razu by poleciał do roboty, żebrak jeden. Chociaż w to, ze Ania nie ma nerki jakoś nie wierzę, bo przed wielkanocą gdy tu żebrała to zmyślała tylko o wypadku matizem, w którym pokiereszowała sobie kręgosłup. Gdyby rzeczywiście nie miała nerki to, to bajeczka z kręgosłupem nie byłaby potrzebna.

Gość gość
mawronka to ktos inny mlodsza gowniara

Gość gość
ale co będzie w papierach? że ma kilka maili? że była na wakacjach? Nie ma żadnych podstaw by ktokolwiek się do niej doczepił, bo ona prawa nie łamie. X Naprawde ci sie wydaje ze z takimi pierdami poszlabym na policje? Nie obrazaj mnie i nie osmieszaj siebie. Sledze ja od jakiegos czasu, i mam pare dowodow, a gdzie i za co jedzi na wakacje to mnie obchodzi jak zeszloroczny snieg...

Gość gość
o tym, ze nie ma nerki napisałam w kontekście tego, że co do swojego stanu zdrowia nie kłamie. Nie pamiętam już co tam było z tymi jej nerkami, ale miała rente wtedy i nie ściemniała co do tego, wręcz cieszyła się, ze ma pieniądze.

Gość gość
Młodsza? Pare lat wstecz tez bylas mlodsza. To ona.

Gość gość
to zmyślała tylko o wypadku matizem, w którym pokiereszowała sobie kręgosłup. X Pamietam ta akcje z Matizem ;) Nawet dokumentacje medyczna miala ;) Oj Ania, Ania, jak mowilam, nie igraj z ogniem bo sie poparzysz.

Gość gość
ok, masz dowody, ale na co? skoro podejmujesz już tutaj ten temat i oświadczas nam, że jej zrobisz pod górkę to podziel się z nami tymi rewelacjami, bo inaczej to brzmi własnie jakbys chciała ją oskarżyć o wakacje, tematy na kafe i maile:P

Gość gość
o tym, ze nie ma nerki napisałam w kontekście tego, że co do swojego stanu zdrowia nie kłamie. Nie pamiętam już co tam było z tymi jej nerkami, ale miała rente wtedy i nie ściemniała co do tego, wręcz cieszyła się, ze ma pieniądze. X Dziewczyno, a wydaje ci sie ze ja lece na policje zeby im sie poskarzyc ze mnie oklamama w temacie swego stanu zdrowia? Bez brawury.

Gość gość
Az jej ta rente cofneli, ale sie odwolywala i moze jej przywrocili. Ciekawe tez czy ja wyrzucili z tego mieszkania po babci...no coz, lenie i tyle, i on z tym swoim Szlachta nie pracuje....dajcie spokoj...

Gość gość
ok, masz dowody, ale na co? skoro podejmujesz już tutaj ten temat i oświadczas nam, że jej zrobisz pod górkę to podziel się z nami tymi rewelacjami, bo inaczej to brzmi własnie jakbys chciała ją oskarżyć o wakacje, tematy na kafe i mailejezyk.gif X To co ona pisze na forach to tylko wierzcholek gory lodowej. Jak mowilam zalazla mi za skore i sie doigrala. Nie sadzisz chyba ze teraz ja to pokaze na forum co by ci dostarczyc rozrywki?

Gość gość
widocznie dobrze jej wychodzi dawanie jej gachowi

Gość gość
nigdzie nie napisałam, że pójdziesz na policję z powodu jej nerki:D zresztą nie ważne, skoro masz jakieś tam swoje dowody i powody osobiste to twoja sprawa, powodzenia.

Gość gość
skoro nie chcesz nam dostarczac rozrywki i pisac o co chodzi to po cholere zaczynasz temat? ot i sie popisalas, pojdziesz jej narobic w papierach a z jakiego powodu to juz zdradzic nie chcesz. Taka sama jak ona jestes kretaczka:D

Gość gość
Taka sama jak ona jestes kretaczkasmiech.gif X Po co ci dowody? Chcialas pomoc? Czy szukasz taniej sensacji? Pisze na tym temacie zeby inni mieli przestroge, skoro nie wierzysz mi na slowo, nie musisz, idz i jej wyslij paczke w takim razie. Zreszta cos sie przyczepila, no chyba ze sama jestes Anna, bo emocjomujesz sie conajmnije jakbym to Ciebie chciala oskarzyc o cokoliwiek ;)

Gość gość
jeszcze czego zebym temu nierobowi i jej fagasowi leniowi paczki wysylala:D chyba oszalalas. I nie przyczepilam sie tylko napisalam jak jest:P Ja tam chetnie przyklasne kazdemu kto moze tej dziewczynie ukrocic te zebraniny ale jak ktos tutaj napisal na kafe kazdy tak pisze a co do czego to potem cisza. i ty tez podjelas temat a nic wiecej nie napisalas. ja np. jestem ciekawa co ona jeszcze takiego nawywijala, a jak nie chcialas sie tym dzielic to trzeba bylo w ogole o tym nie pisac.

Gość gość
a jak nie chcialas sie tym dzielic to trzeba bylo w ogole o tym nie pisac. X Napisalam tylko i wylacznie dlatego bo ktos zasugerowal ze z pierdami z Kafe mam zamiar isc na policje. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
a co mial ci ktos zasugerowac skoro nic wiecej nie napisalas?:O jesli masz na nia tyle hakow i wiesz o niej cos wiecej to albo trzeba bylo to napisac albo sie nie chwalic znajomosciami i robieniem kolo d/u/p/y. wszyscy wiemy ze to oszustka i wiemy tez ze nic policja z tym nie zrobi, a ty nagle wyskakujesz ze to jeszcze nic bo ty wiesz cos wiecej. Ale co takiego? Pewnie nic ale glupio ci bylo sie wycofac z tych znajomosci i wczesniejszego belkotu wiec sobie wymyslilas ze ci zalazla za skore na gruncie prywatnym:O a jesli to prawda to pisz normalnie, co pomoglas jej i cie oszukala?

Gość gość
A Anna nie pochwalila się nigdzie, ze miała kontrole z mopsu i zusu? Ze starala się o swiadczenia na córkę ale ich nie dostala, bo dziecko jest zdrowe?

Gość gość
czyli ta corka nie ma astmy?

Gość gość
Jej córka nie ma astmy. Pozatym trzymaja w domu zwierzyniec futrzany, który przy astmie jest niedozwolony. Probowala dostać swiadczenia ale nie miala żadnych papierow od lekarzy.

Gość gość
Chyba kazdy kto pobiera pomoc z mopsu ma "kontrole" co jakis czas, a ZUS to nawet ludzi na zwolnieniach kontroluje, a co dopiero jak ktos się stara o jakies stale świadczenie:D