Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jagoda2601

OVARIN nowy lek brał ktoś??

Polecane posty

Gość gośćewela2005
Oczywiscie blada kreska to byla ta druga kreska. Test zrobilam w 32 dc. W tej ciazy piersi mnie rzadko bolaly i tez nie urosly tak barzdzo jak w pierwszej ciazy. Aktualnie jestem w 24 tc.

Gość gośćo
Hej

Gość gość200
niusia 84 i jaki wynik testu???

Gość gośćnóweczka
Pytanie za sto punktow, dziewczyny czy poziom prolaktyny ma wplyw na zajscie w ciaze przy stymulowaniu clo? Bardzo wazne I pilne, bardzo prosze o odpowiedzi.

Gość gość I
Mm

Gość gośće
Bbb

Gość Justyna_gość
gość - dziękuję za odpowiedź. Ja na razie biorę po pół tabletki (zgodnie ze wskazaniem lekarza przez najbliższe 2 tyg pół, a później całą) i już miewam pierwsze dolegliwości - mdłości z rana, sporadyczne zawroty głowy i ta nieustająca senność i brak energii.. Naczytałam się o innych dolegliwościach i trochę się przeraziłam... Powiedz proszę jak duże dawki przyjmowałaś?

Gość Niusia84
Kochane nie zdążyłam zrobić testu w sobotę dostałam @ :( a już myślałam... No nic teraz czekam na wynik biopsji tarczycy, oby do przodu ;)

Gość gość200
Dziewczyny czy biomergon brałyscie od 1 dnia okresu??? Jakie dawkowanie, bo własnie sie przymierzam do zakupu. Czy te negatywne objawy długa trwają???

Gość gość
Gość Justyna na początku tontak jak ty pół tabletki później 1 ale miałam.czas kiedy przyjmowała dwie rano i wieczorem i później znowu jedną. U mnie dolegliwości trwały kilka dni później nie odczuwalam nic.. brałam rok do momentu gdy paychika już nie dawała rady z każdą porażka . Ostatnio nie badalam.pozniomunale chyba jest ok bo @ wróciła do normy a przy bromergonie skrocil mi się raz miałam.cykl 24 dni bo poziom był zbyt niski. Po odstawieniu idealnie 28-29 dni

Gość gość
Gosc200 nie pamiętam od jakiego dnia cyklu zaczynałam brać ale chyba od 1 . A dawno u stalal mi ginekolog po zrobionym badaniu krwi.

Gość gośćn
Ponawiam pytanie : "Pytanie za sto punktow, dziewczyny czy poziom prolaktyny ma wplyw na zajscie w ciaze przy stymulowaniu clo? Bardzo wazne I pilne, bardzo prosze o odpowiedzi."Sikorka może Ty wiesz :(?

Gość gość
Ja stymulacji nie miałam ale.prolaktyna ma.wplyw na.zajscie w ciaze. Ja zbijalam ją przez rok bromergonem. I do tej pory nie jestem.w ciąży ale u mnie ma m to wpływ wiele czynników.

Gość gość200
Mi dzisiaj ginekolog dał bromergon i luteinę do pochwowy od 16 dc. Mam plamienia 3-4 dniowe przed @ od dwóch miesięcy. Do tego biorę owarin pół roku. Jestem załamana:((( problem z ciałkiem żółtym jest.

Gość Siikorka
Goscn nie mam pojecia ale tak na logike skoro wysoka prolaktyna hamuje owulacje to przy stymulacji jej wysoki poziom tym bardziej nie jest wskazany. Tez zalezy jak wysoki poziom. A co mowi lekarz? A z nowosci to musze sie pochwalic;-) juz jestem z Dzidzia w domu;-) dziewczyny powodzenia Wam zycze. Ja tu zagaldam ale odkad wrocilam do domu doba jakby skrocila mi sie znacznie;-) bede was wspierac jak tylko bede mogla.

Gość gość
Sikorka Gratuluję

Gość Wiki4
Sikorka gratulacje!!!!! Jak się czujecie??? Zajrzałam bo dawno mnie nie było. Zyczę owocnych starań dziewczynom które nadal walczą.

Gość Siikorka
Latwo nie bylo ale wracam powoli do formy, mialam cięcie ze wskazań. Dziekuje Wam.

Gość gośćnóweczka
Sikorko gratuluje :) . Wracajac do tematu prolaktyny I clo, to tak sobie mysle,ze skoro wysoka prolaktyna hamuje owulacje I tylko tym utrudnia zajscie w ciaze, to przy braniu clo ktore I tak wywoluje owulacje,poziom prolaktyny nie powinien miec znaczenia. Czy sie myle?

Gość Niusia84
Sikorka gratuluję

Gość gość
Sikorka gratulacje! Dawno mnie tu nie bo...należę do tych dziewczyn które zaszły dzięki ovarinowi. Też miałam podwyższona prolaktyne ale brałam na to najpierw inofolic przez chyba 4 miesiące a później ovarin i cyclodynon i się udało :) dzisiaj dowiedziałam się że to będzie dziewczynka. Poza tym ostatnio natknąlam się na artykuły gdzie podobno niektórzy lekarze zaczynają łączyć niedobór wit.D3 z problemami z zajściem w ciążę...podobno po przyjmowaniu odpowiednich dawek d3 dziewczyny zachodzą....może komuś ta informacja pomoże, ja prawie rok czasu latalam po lekarzach i nikt nie mógł mi powiedzieć dlaczego nie zachodzę... Pozdrawiam Kasiek.8787

Gość Siikorka
Moja kolezanka ktora latami starala sir o dzidzie (teraz sie udalo) trafila do jakiejs kliniki i tam rowniez wprowadzili jej suplementacje witamina D3.

Gość gość200
Sikorka gratulacje ;))) Dziewczyny mam pytanie czy któras z Was zaszła w ciaże po stosowaniu luteiny dopochwowej i bromergonu?? Prosze piszcie ;)

Gość Wiki4
Kasiek ja nie wiedzialam o dzialaniu wiraminy d3 ale zbieg okoliczności? Że dobry miesiąc przed tym jak sie udało bralam wlasnie wit d3, ovarin, kwas, czasem zenszen i magnez. Mezowi tez dawalam wszystko poza ovarinem i o efekt wyszedł. Moze zbieg okoliczności faktycznie ale czulam ze czegoś nam brakuje i braliśmy taki miks.

Gość Christian
Assassin's Creed 2016 CAŁY FILM Ogladaj 0NLINE na >http://24filmyonline.pl?u=Assassin_s_Creed_2016 Dzięki przełomowej technologii Callum Lynch doświadcza przygód swojego przodka, asasyna Aguilara, żyjącego w XV-wiecznej Hiszpanii. Wkrótce podejmuje walkę z potężnymi templariuszami.

Gość gość200
Ponawiam pytanie : czy któras z Was zaszła w ciaże po stosowaniu luteiny dopochwowej i bromergonu?

Gość Siikorka
Gosc200 ja Ci nie pomoge. Ja zaszlam w ciaze biorac luteine podjezykowa i ovarin. Luteina brana w odpowiednim czasie ulatwia zajscie w ciąże. Bromergonu nie bralam. Takze nie pomoge. Ale skoro lekarz przepisal i nie kazal zachowac wstrzemiezliwosci to szanse zawsze sa:-)

Gość Czarnula79
Sikorka jak długo brałaś ovarin zanim zaszłas w ciąże?

Gość Siikorka
Ja bralam krotko. Poltora cyklu. Zaczelam z koncem jednego cyklu i w nastepnym bralam caly i okazalo sie ze jestem w ciazy. Moze dopomogl ovarin,moze luteina, moze zejscie mysli o ciazy na drugi plan bo czekalam na termin na laparoskopie a moze wszystko razem. Kto to wie?;-) staralam sie o ciaze prawie dwa lata z dwoma poronieniami po drodze. Starania zaczelismy rok po 1 ciazy.

Gość Siikorka
O 1 ciaze staralam sie ponad 2 lata.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się