Gość Arjana Napisano Kwiecień 10, 2017 Dzieki dziewczyny. U mnie dalej nic, ani ciazy, ani @. Zrobilam rano test, wyszedl negatywnie. Nawet objawow na @ nie mam. Zawsze bola mnie piersi i sa nabrzmiale. Teraz nic. Tylko od czasu do czasu zaboli mnie brzuch i jest mi niedobrze, ale pewnie sobie wkrecam, bo za bardzo bym chciala.. nie wiem juz co o tym spozniajacym sie okresie myslec, mialam ostatnio troche stresujacych sytuacji, wiec moze dlatego sie spoznia. No nic czekam dalej. U mnie waga sie nie zmienia ale ja jestem dopiero w polowie pierwszego opakowania. Reania ja bym owinela czyms i np wlozyla do torby termoizolacyjnej. Podejrzewam, ze nic sie nie stanie przez te 3 godziny. Ewentualnie mozesz wlozyc tez woreczek z kostkami lodu tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arjana Napisano Kwiecień 10, 2017 Dzieki dziewczyny. U mnie dalej nic, ani ciazy, ani @. Zrobilam rano test, wyszedl negatywnie. Nawet objawow na @ nie mam. Zawsze bola mnie piersi i sa nabrzmiale. Teraz nic. Tylko od czasu do czasu zaboli mnie brzuch i jest mi niedobrze, ale pewnie sobie wkrecam, bo za bardzo bym chciala.. nie wiem juz co o tym spozniajacym sie okresie myslec, mialam ostatnio troche stresujacych sytuacji, wiec moze dlatego sie spoznia. No nic czekam dalej. U mnie waga sie nie zmienia ale ja jestem dopiero w polowie pierwszego opakowania. Reania ja bym owinela czyms i np wlozyla do torby termoizolacyjnej. Podejrzewam, ze nic sie nie stanie przez te 3 godziny. Ewentualnie mozesz wlozyc tez woreczek z kostkami lodu tak na wszelki wypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnula79 Napisano Kwiecień 12, 2017 A ja zaczynam od dzisiaj od nowa brać Ovarin....życzę sobie i wam starające się dziewczyny wytrwałosci i uprawnionych || kresek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnula79 Napisano Kwiecień 12, 2017 Ja zaczynam dzisiaj od nowa brać ovarin. Życzę sobie i wam dziewczyny upragnionych || kresek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 12, 2017 Chyba jednak ovarin spowodował wydłużenie się cyklu. zazwyczaj miałam max 33 dni, teraz 35 dc i nic, ciążę wykluczam bo wyniki badań krwi jednoznacznie potwierdziły że owulacji nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnula79 Napisano Kwiecień 12, 2017 Ja wcześniej jak brałam ovarin , to miałam okres jak w zegarku . Nie wiem jak u innych dziewczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Kwiecień 12, 2017 Ja bralam razem z luteina takze ciezko stwierdzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMika Napisano Kwiecień 12, 2017 Ja równie okres mialam jak w zegarku. Teraz mija 5 m-cy jak odstawilam ovarin i okres pojawia sie co 26-32dni. Po ovarinie schudłam,nie duzo ale jednak ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arjana Napisano Kwiecień 12, 2017 A u mnie dalej brak @.. chyba poczekam z następnym testem do poniedziałku jeżeli dalej nie dostane. U mnie 49dc, ostatni okres 22.02 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 12, 2017 kończę drugie opakowanie ovarinu. Zanim go brałam miałam cykle około 50 dniowe. Pierwszy cykl przy braniu ovarinu 35 dni, obecnie cykl miał tylko 19 dni. Myślicie że mam kontynuować przyjmowanie tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnula79 Napisano Kwiecień 12, 2017 Arjana zrób jeszcze jeden test , bo być może pierwszy test nie wykrył ciąży ( mogła być wczesna ) jeżeli znowu wyjdzie negatywny to szybciutko do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arjana Napisano Kwiecień 13, 2017 Masz racje Czarnula.. Zrobilam test, dalej negatywny. Dzis jedynie uplawy, ktore byly dosc intensywne ostatnio, zmienily kolor na lekko zoltawy. I mam straszne wzdecia. Poza tym czuje sie dobrze. Jutro ide do lekarza, zobaczymy co powie. Juz sama nie wiem co myslec. A Ty Reania jak tam? Dostalas @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 13, 2017 No nie dostałam i nie wiem o co cho. Dzisiaj 36dc i dalej nic. Testu nie robiłam bo ciąża jest niemożliwa. W 23 dc miałam bardzo niziutki progesteron chyba 0.4 z czymś więc owulla nie było. Potem mnie bolały jajniki. Kazałam kupić mężowi test to mnie wysmial:) bo wyniki krwi sa jednoznaczne. Poczekam do po świętach i pójdę do gina. Mam nieregularne cykle ale zawsze były 29-33 więc teraz nie wiem co myśleć. Ciąża urojona czy jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arjana Napisano Kwiecień 14, 2017 A jezeli ovu przyszla ale z opoznieniem to wydaje mi sie ze poziom progesteronu mogl byc niski? Moze zrob ten test. Tez sie zastanawialam czy nie mam urojonej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 14, 2017 Kupiłam test ciążowy bo był w promocji. Brzuch ponieważ tak jak na @. W pierwszej ciąży miałam mega bóle brzucha zawroty głowy nawet straciłam przytomność. Niby każda ciąża inna. Szkoda mi "marnować" testu więc może gdyby faktycznie owulla była później to jeszcze za wcześnie. W 13 dc na ust było widać pęcherzyk dominujący. No nic czekam dalej. Jak bede w ciąży to normalnie jakiś cud. Ale nie mam nadziei i nawet o potencjalnej ciąży nie myślę. Już tyle płonnych nadziei miałam przez te starania więc nie zaprzatam sobie teraz głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 14, 2017 Arjana daj znać jak wypadła wizyta u gina i co powiedział :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arjana Napisano Kwiecień 14, 2017 Wiem co masz na mysli bo ja tez juz wiele razy miałam nadzieje że to "to".. Ja sobie z tego wszystkiego zapomniałam, że dziś Wielki Piątek, a że u mnie umawiasz sie w ten sam dzień do lekarza, to musze czekac tak jak Ty do wtorku.. dalej brak @, za to uplawy zmienily kolor na taki jasny beż. Coś mi się wydaje, że to bedzie jednak @ tylko baardzo opóźniona, jak nigdy. Pozostaje mi czekać dalej i się martwić.. Bo dalej praktycznie żadnych objawów. Prawdopodobnie to nie przez Ovarin bo zaczęłam go brać pare dni przed spodziewaną miesiączką, więc jak miała się tak opóźnić to i tak by się to stało, Ovarin ani nie zaszkodził ani też nie pomógł. Może następną @ będę miała juz normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 15, 2017 U mnie clo i zastrzyki czekają. Myslalam ze @ przyjdzie w normie. Test zrobię dopiero we wtorek żeby się przez święta nie martwic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnula79 Napisano Kwiecień 16, 2017 Wesołych świąt dziewczyny i abyśmy szybko ujrzały dwie upragnione kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 16, 2017 Również wszystkiego dobrego:) Zrobiłam rano test i negatywny. Nigdy nie mialamtakiego opóźnienia także czekam dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rafciu Napisano Kwiecień 16, 2017 Smoleńsk (2016) Młoda dziennikarka na własną rękę prowadzi dochodzenie w sprawie katastrofy smoleńskiej. dostępny już do pobrania oraz online >>>http://24filmyonline.pl?u=Smolensk_2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnula79 Napisano Kwiecień 17, 2017 Reania Poldi swiętach idz do gina, coś jest nie tak. Dostaniesz jakieś tabletki na wywolanie okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarnula79 Napisano Kwiecień 17, 2017 Reania....miało być po świetach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 18, 2017 Dostałam w końcu okres. tylko teraz nie wiem jak liczyć, wczoraj po popołudniu miałam lekko zabarwiony śluz krwią, wieczorem trochę brązowego, dzisiaj dopiero się więcej rozkręciło, czyli 1 dzień cyklu liczyłabym od dzisiaj a nie od wczoraj. o tyle to ważne że od 5 dc mam zacząć przyjmować clo. do mojego gina ciężko o poradę telefoniczną, na wizyty umawiam się przez smsy. a specjalnie jechać żeby zapytać mi się nie chce tyle km :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Kwiecień 18, 2017 Reania 1 dzien nowego cyklu to ten w ktorym nie masz plamienia tylko normalne krwawienie - tak mi kiedys lekarz powiedzial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reania Napisano Kwiecień 20, 2017 Arjana jak u Ciebie? Ja wcale a wcale nie czuje ze mam okres. A wcześniej miałam bolacy. Krwawienie też w normie bez skrzepow więc myślę że to zasługa ovarinu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 23, 2017 Hej Dziewczyny :) Mogłybyście mi doradzić? Kończę drugie opakowanie ovarinu. Miałam @ drugiego grudnia, po trzech regularnych miesiączkach (szybciej nieregularne), myślałam, że się udało, ale niestety nie. Poszłam do lekarza w marcu i on właśnie przypisał mi ovarin i pięknie po 28 dniach dostałam @. Byłam w szoku :) teraz mija 35 dzień cyklu i dalej nic. Kilka dni temu miałam obolałe piersi i podbrzusze. Teraz tylko kuje od czasu do czasu. Myślicie, że to może być TO, czy po prostu się spinam i wkręcam? Dajcie znać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kiki333 Napisano Kwiecień 23, 2017 Koniecznie zrób test i daj znać :) 3mam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Siikorka Napisano Kwiecień 23, 2017 Zrób test i daj znac:-) w 35dc test bedzie wiarygodny:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2017 Gość rób test i daj znać Ja też od połowy marca biorę ovarin , dzisiaj 13 dc, piersi mnie swędza i odrzucilo mnie do smarzonego mięsa.....ale na objawy ciazowe za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach