Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

Ja tez bardzo lubie, a w miedzyczasie wstawiam zupe na jutro :) Zaraz ide usypiać małą i jakoś trzeba spędzić sobotni wieczór :) dziewczyny tak sie nakreciłam tymi dwoma pęcherzykami że nie moge przestac o tym myśleć hehe

no mamy taki zamiar hehe narazie jeszcze mała pyza nie śpi Mi się teraz przypomniało że ja w poniedziałek jade na usg czy pęcherzyk pękł bo w tym cyklu bede łykac duphaston przez 10 dni żeby zarodek miał lepsze warunki do zagnieżdżenia ale to musi być potwierdzone usg ze jest juz po owulacji

Gość gośćMagda
ANKA będę trzymać mocno kciuki :-) :-) :-) A ja mam takie straszne mdłości ze już zwariuje i to wieczorami :-/

Gość gość
Cześć dziewczyny. Mam takie pytanie. Razem z moim mężem staramy zdecydowaliśmy, że to najwyższy czas na maleństwo. W tym celu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Co prawda jestem dopiero w 1 cyklu, dokładnie w 7 dc, ale postanowiłam mierzyć temperature. Niepokoi mnie to, że początkowo miałam zmienną temp raz wyższą a raz niższą, a teraz drugi dzień mam 36,9. Naczytałam się dużo różnych wątków odnośnie temperatury. Czy Wy może wiecie czy to normalne czy nie? Bardzo proszę o odpowiedź. Swoją drogą życzę Wam dwóch kreseczek :) ANW

Niestety ja nie pomoge bo nigdy nie kontrolowalam cyklu temperatura bo jestem malo konsekwentna a to trzeba rano o jednej godzinie itp to nie dla mnie. Xxxx A u mnie pojawil sie śluz! Moze przepchnela mi cos tam ginka przy badaniu hehe

Gość viola150
Hej dziewczyny. Od 3 cykli staramy sie z mężem o drugą dzidzie. Może staramy to duzo powiedziane bo do tej pory jakos w okolicach owu ciągle cos nam "przeszkadzało" a to impreza andrzejkowa i jakos nam bylo nie po drodze, w zeszłym miesiącu akurat wypadala w święta wiec też ciągle coś i starania byly dwa dni przed wigilią a jak wyszlo to owu byla w drugi dzień świąt. I dzis dostałam @ :/ chodź wydawało mi się że mam jakieś tam objawy wskazujące na nie dostanie @ to jednak nie tym razem... Moje cykle sa różne - ostatnie dwa po 31 dni, wcześniejszy 29... Temperatury nie mierze, testów owu nie robię bo chce narazie zbytnio się nie nakręcać tylko działać na luzie

Cos mi ucięło posta... No wiec kończę :) w ostatnia ciaze tez zaszlam z dziewczynami z kafeterii w 8 cyklu staran w 2012 r. Synuś 18 stycznia skończy 3 latka i jest żywym srebrem :) Tak wiec postanowiliśmy z mezem ze w tym cyklu ostro bierzemy sie do robótki :D

witaj Viola. Zapraszamy do grona mamusiek z 2016 roku :) my wczoraj troszkę podziałaliśmy a później to "uczciliśmy" wypijając szampana który został po sylwestrze hehe oczywiście mi zaszumiało w głowie bo ja to pije sporadycznie raz na jakiś czas piwo i top nie dlatego że jakoś szczególnie nie lubie tylko po prostu nie ma okazji. Swoje wypiłam będąc na studiach hehehe No i obstawialiśmy, że mała pyza wstanie ok 8 bo poszła później spać a ona wstała jak zawsze 6:30....

Gość gość
hej dziewczyny można się dołączyć do waszego grona?Alinka mam pytanko?16 grudnia ostatnia miesiączka kochalismy się z mężem 30 grudnia w dni płodne chyba też w ten dzień była owulacje. cykle mam 28-30 dniowe. wczoraj zrobiłam test z nadzieją ale niestety jedną kreską. może za wcześnie?później zaczął mnie boleć prawy jajnik i brzuch jak na @. na @ troszkę za wcześnie a czy to może być objaw implantacji?pozdrawiam

Anka_32 o kurczę to wcześnie wstaje ten Wasz szkrab :) ale u nas tez to tak nie działa, jak młody pójdzie spac później to rano wstaje normalnie tylko u nas to normalnie to 7.30-8.00 na szczęście :) my z młodym juz po sniadanku, mąż w pracy. Pewnie się za godzinkę na jakiś spacer wybierzemy. Dzis drugi dzien @ i brzuch pobolewa aż musiałam wziąć tabletkę :/

Gość India9
Czesc :) im nas wiecej tym wieksza moc sprawcza mam nadzieje :)

Gość gośćMagda
Cześć dziewczynki :) Witamy tez wszystkie nowe :-) Tyle nas już ze pogubiłam się w tym wszystkim , :-/ napiszcie która kiedy ma dni płodne i termin okresu , bo czekam i was śledzę , która pierwsza do mnie dołączy ? Coś czuje ze minka albo ANKA ;-)

Gość nova31
witam nowe dziewczyny :) Anka to ja wstałam z moim młodym dzisiaj o 10 :) mąż w pracy to dlatego ;) mocno trzymam kciuki żeby wam sie udało !! i nie dziwię się że jesteś nakręcona :) a powiedzcie mi dziewczyny, bo ja nie miałam nigdy badań takich żeby sprawdzić kiedy owulacja przez usg itp. czy na takie badanie idzie się w jakimś określonym dniu cyklu? może głupie pytanie, ale żebym wiedziała mniej więcej jak pójde do gina :)

Oj u nas tez tak kiedyś spłałyśmy po 12-13 godzin do 8-9 rano ale później sie jej przestawiło i nie spała w nocy a teraz znowu spi tylko że pobudki są po 6 ale zalicza drzemke w dzień. Dziś też już spała 8-11 :) xxxxx ja sie umówiłam na monitoring cyklu z ginką i chyba zaczełam od 10dc i miałąm usg co 2 dni (chyba dwa ostatnie dzien po dniu) i kosztowało mnie 150zł xxxx dziewczyny proponuje tabelke zeby każda sie wpisywała w miare datowo żeby wiadomo było która kiedy co ma :) proponuje tak: (tylko nie wiem jak to na telefonie bedzie wyglądało. później sprawdze) XXX NICK..........WIEK.......CIĄŻA....TERMIN @ Anka_32.......34..........3............25.01 /////////////////////////////////////////////// NICK.........WIEK......CIĄŻA.......TERMIN PORODU

Gość Minka23
goscMadzia oj oby Twoje przeczucie się szybko sprawdzily!!!:)

Ania a może ta tabelke niech wklei Kasia do swojego pierwszego posta na pierwszej stronie? wtedy będzie można ja szybko znaleźć?

no trzeba skopiowac i wpisac w swoim poscie albo niech Kasia skopiuje ale to bedzie musiala uzupełniać

nick..........wiek.......ciąża....termin @ anka_32.......34..........3............25.01 minka23........23..........1............23.01 nick.........wiek......ciąża.......termin porodu

ale jak każda skopiuje do swojego posta tabelke od poprzedniej osoby i sie wpisze to bedzie nas wiecej i mozna sie umowic ze ta ktora rozpoczyna strone ma skopiowac tabelke i wtedy bedzie zawsze widoczne. Jak teraz skopiujesz ode mnie i sie wpiszesz to juz beda 2 osoby i kolejna kopiuje od Ciebie i wpisuje sie jako trzecia i takim sposobem bedzie w tabelce 15-20 osob tylko fajnie zeby wpisywac sie wg daty np okresu zeby widac bylo na pierwszy rzut oka ktor kiedy

Ania ok ok:) Ja jeszcze i tak sobie w stopce napisze:) Dziewczyny wpisywać się!:)

nick..........wiek.......ciąża....termin @ anka_32.......34..........3............25.01 minka23........23..........1............23.01 viola150.......30.........2..........ok 7.02 nick.........wiek......ciąża.....termin porodu

Magda!! Gratulacje jako pierwszej której się udalo :) dopisz sie do naszej tabelki juz z terminem porodu. A jak się czujesz?? Jakies objawy?? My wtedy na kafe jak sie starałyśmy w 2012 r tez miałyśmy tabelkę i wszystko było fajnie widać :) tylko jeszcze miałyśmy który cykl sie staramy :) Ehh fajnie ze jest taki watek ze możemy razem sie wspierac i dopingować

Viola pewnie ze jest fajnie w grupie:) mozna sie doswiadczeniami wymienic:)

U Was tez tak sypie snieg? U mnie strasznie:) Tylko szkoda ze tak bialo na Swieta nie bylo:O

Gość nova31
nick.............wiek.......ciąża....termin @ anka_32.......34..........3............25.01 minka23.......23..........1............23.01 nova31.........31..........2...........ok 24.01 viola150.......30..........2.............ok 7.02 nick.........wiek......ciąża.....termin porodu u mnie pada ale deszcz :/ brzydko ciemno, tylko doła można załapać... czekam na męża aż wróci z pracy, nie chce mi się do pracy jutro, mam jakiś kryzys.