Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wczoraj wystawił

Polecane posty

Gość gość
hahahahaha no padlam ;-) ubaw po pachy :-D

Gość gość
Dzidzia otworz drzwi na klatke. Zobacz czy tam jest. Jak jest to poszczuj go Kotem... Nie boj sie go Dzidzia.

Gość gość
Dzwon szybko na straz miejska. Niech przyjada i dadza im mandat z zle parkowanie... Dzidzia jestes cała ?

Gość gość
Kabaret !!!!

Nawet mnie rozśmieszyliście tymi wpisami udało sie wam :P To jednak nie byl chyba jego samochod tak jak myslalam,tzn juz go nie ma, ale wiecej razy by dzwonił jakby to byl om

Gość gość
zaraz autorka pewnie napisze ze przyjechal z kwiatami przepraszal blagal o szanse i pewnie sie oswiadczyl :-D zeby tylko Wam udowodnic ze prawdy nie mialyscie ;-) szkoda ze to tylko wymyslona historyjka

Ale mysle ze pewnie przyjedzie bo tak pisal " przyjade jak naprawie samochod" choc wiem, ze z tym kolega w szpitalu i zepsutym samochodem to sciema , taka glupia nie jestem zeby w to wierzyc

Gość gość
autorko lecz sie!!

Gość gość
A moze on auto przestwil gdzie indziej i teraz stoji za twoimi drzwiami. Wyjdz z kotem i sprawdz. Nie boj sie Dzidzia.

Gość gość
Dzwon szybko po kolegow z facebuka i niech go pobija i pokaza mu ze pod twoim oknem niewolno parkowac auta o obcej rejestracji ! Jest za drzwiami ?

Gość gość
Jak ty teraz wyjdziesz do sklepu Dzidzia jak on stoji za drzwiami ?

Gość gość
idiotyzm ;-)

Gość gość
autorka ma nierówno pod sufitem!!

Gość gość
farsa

Gość gość
Idz z kotem na spacer. Wybadaj teren...

Gość gość
to co autorko przyznasz wreszcie ze to prowokacja? nudno sie zrobiło wiec skończymy już ta zabawe ;)

Gość gość
to co przyznasz że to prowokacja? nudno sie zrobiło to skończymy ten cyrk?

Gość gość
Nu....Dy....

Gość gość
Dajcie spokój bidulce. Schowała się z kotem pod łóżkiem bo boji sie faceta. A ten stoji za drzwiami i czeka az ona wreszcie wyjdzie do sklepu.

Gość gość
autorko gdzie jestesss tesknieee :( ;D ;D

Gość gość
moze autorka poszla sie leczyc... i ją wzieli na oddział zamknięty ;-)

Gość gość
E tam,siedzi i myśli jak dalej pociągnąć to prowo.Zauważcie że ostatnio coraz bardziej sie gubiła w tym co pisze.

Gość gość
No dobra,drzwi nie otworzyla,domofonu nie odebrala. Ale co w tym czasie z telefonem?wylaczony?sciszony?on dzwonil,ona nie odebrala? Dlaczego?przeciez tak sie kochają. Hahaha. A Ty od Dzidzi-pisze sie STOI a nie stoji.

Gość gość
Zero kontaktu z rodzina,uprzedza ze wylacza telefon,oni o nic nie pytaja. Zero przyjaciol. Facet milczy. Nagle koledzy na FB sie odzywaja,wczesniej nie?Idzie posluchac komplementowania hihi a za miesiac/dwa bedzie szukac nowej milosci,no przeciez nie bedzie sama hihi. Ale..zapomniala,bo "jak bedzie mnie blagal,jeszcze nie wiem co zrobie.Rozwazam ze moze odejde". Jak dobrze,że jutro pora wracac na lekcje do szkoły.skonczy sie na kilka godzin prowo. Halo,tu Ziemia czy inna planeta i film SF?!

Gość gość
Facet stoi pod drzwiami a ta sie schowała pod łóżko z kotem. Porażka. Autorka jest dziecinna jak 8-latka. Dziecinada.

Gość gość
Jak poszla sie leczyc?przeciez mowila ze jest slaba.Potem ze musi byc silna.Potem ze olewa niby trolli i ma na piszacych jakoby zlosliwie wywalone wiec jest silna. Haha lub hehe,konczy sie temat bo coz tu jeszcze mozna wymyslec? Albo zwyczajnie przestac do niej pisac,to temat nie bedzie wysoko i sie projekt kafe skonczy. Po co ją karmić?wystarczy zamilknac i olac te wywody.

Gość gość
20'00,ty chyba nie czytasz?przeciez tu jaja i bekę sobie robimy.Nie ma zadnego kota i łóżka!!!!

Gość gość
Projekt Kafe - „Dzidzia”

Dobra, temat nie mial byc jakas prowokacja, ale musialam sie gdzies wygadac, niestety teraz trafili sie wszyscy co stawiaja jakas kontr i chca sobie potrolować, no to prosze bardzo, jak pisalam mnie to nie rusza, ale w takim razie zamykam temat, moze napisze jak sie cos wyjasni , co i jak, moze trole wtedy pojda sobie do szkoly bo dzisiaj w koncu niedziela to pewnie dzieciaki tu przesiaduja :O A ja z dzieciakami dyskutowac nie bede bo chcialam jakiejs konkretnej rady. Dobra spadac stad, ,bede sobie pisac ale jeszcze na innym forum, a tutaj moze napisze za jakis czas.narazie :) Wczesiej tu byli jacys normalni ludzie, a dzisiaj to nie wiem co sie stalo, ale generalnie poziom dyskusji jest niski

Gość gość
to autora zaniza poziom jesli ta dyskusja ma wogole jakis poziom