Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wczoraj wystawił

Polecane posty

Gość gość
11:58- a niby dlaczego? Mam cały czas płakac? Jeszcze bede pewnie cierpiec, ale dzisiaj mi sie troche poprawiło, moze tez placz przez 3 dni mi przyniosl troche ulgi, jak dobrze ,ze teraz jest wolne i nie musiałam nigdzie wychodzic bo bym nie dala rady, tylko do sklepu wychodziłam i z powrotem

Gość gość
Dlatego masz jak masz. Związek na odległość polega na wzajemnych wizytach u siebie. Spontanicznych również. A ile z nich radości i seksu.Pod warunkiem, że Was do siebie ciągnie:-) Piszesz, że bardzo zależy Ci na mężczyznie, ale nie robisz nic.

Gość gość
Zreszta on te moje zmiany na lepsze tez kiepsko decenia bo przed Sylwestrem mi mowił ,ze powinnam sie jeszcze bardziej dla niego zmienic...

Gość gość
12:07- bo zależy, 3 dni przez niego ryczałam non-stop , ale zrozum ,ze ja mam swoja godnosc i nie bede sie mu napraszac... To by byla totalna desperacja jakbym teraz ja do niego pojechała, to on powinien przyjechać do mnie. Pamietam jak 6 lat temu zerwał ze mną wcześniejszy były to też go nie prosiłam, potem nawet chciał wrocic ,ale już byłam wtedy z tym co jestem teraz

Gość gość
No i dobrze Autorko nie jedz do niego! Absolutnie

Gość gość
A moim zdaniem powinna pojechac i walczyc o niego

Gość gość
Dzisiaj odezwał się do mnie dawny znajomy, ot zwykły przyjaciel...W końcu napisał, że koniecznie musimy się w końcu spotkać. No i tak jakoś wyszło, że oboje mamy czas dzisiaj pod wieczór :) Telefon nadal wyłączony, podałam mu mój drugi numer

Gość gość
autorka sie chyba sama pogubila w swojej historyjce ??? masz 27 lat i na 3 zniknelas z zycia bo facet Cie wystawil w sylwka ?? serio ?? mowisz ze pewnie baluje z kolegami i na co Ty czekasz ??? Jemu nie zalezy kompletnie na Tobie nie widzisz tego ?? czemu tych wolnych dni nie spedziliscie razen ??? nie sadzisz ze zamiast plakac w domu powinniscie byc razem ??? to porazka nie zwiazek a Ty gdybyd miala choc odrobine szacunku do siebie to bys go zostawila. nad czym Ty sie jeszcze zastanawiasz ?? gdzie on teraz jest ?? powinien byc przy Tobie. Ty nawet nie masz pojecia gdzie jest i co robi. nie wierze ze masz tyle lat, jestem pewna ze nawet 18 jeszcze nie mialas .

Gość gość
hahaha jeszcze z tamtym nie zerwalas a juz sie unawiasz z kolega bo komplementy Ci bedzie prawil :-D ni zenada idziesz sie dowartosciowac , a wiesz jak to sie skonczy ??? zamiast przeprosin od swojego misia uslyszysz ze jestes szmata i to koniec .

Gość gość
Walczyc o faceta, ktory ja olal? Nie jedz i nie kontaktuj sie z nim, to on zawinil i pierwszy musi wyciagnac reke i jesli mu zalezy blagac o przebaczenie.

Gość gość
Nijak sie nie skonczy, nie zamiarzam iść z tym kolegą do łóżka tylko się z nim spotkać, żeby jakoś odreagować...Co nie czyni ze mnie szmaty. A może i temu koledze kiedys dam szanse, czas pokaze, wiem, ze sie mu bardzo podobam od dawnego czasu. 12:58- masz absolutną rację, mysle dokladnie tak samo...

Gość gość
on nie bedzie o nic blagal, gdzie byl do tej pory ???

Gość gość
13:02- jak nie będzie no to się to skonczy i tyle... A jesli będzie to nie wiem jeszcze co zrobie

Gość gość
Nie mam zamiaru dłużej się kompromitować... jeżeli było mu ze mną aż tak źle, to odszedł bo to facet powinien zabiegać o kobietę. Wybieram się w najbliższym czasie na dwa spotkania i cieszę się, że wyjdę z domu

Gość gość
no wedlug Ciebie nie czyni ale Twoj facet odbierze to inaczej. poza tym skoro dopuszczasz mysl ze moglabys dac szanse temu chlooakowi to Twoj zwiazek juz nie istnieje rozumiesz ?? jesli kogos kochasz to nie dopuszczasz mysli ze moglabys byc z kims innym a Ty juz planujesz nowa milosc.Co jest absurdalne bo milosci nie mozna zaplanowac.

Gość gość
13:05- podszyw :O

Gość Autorka888
A w ogóle teraz będę pisała pod tym nickiem bo widze, ze coraz wiecej tu podszywaczy, zaraz znowu napiszą jakieś głupoty :D A tak to bedzie wiadomo chociaz, ze ja to ja

Gość gość
jezeli to wszystko to prawda to wspolczuje Ci dziecko bo z zaden facet nie potraktuje Cie powaznie . chyba psycholog Ci sie klania.

13:05- no masz rację, nie można zaplanowac, ale też nie będę samotna, jak odżałuje swoje to zaczne sobie szukać kogoś innego, moze dam szanse temu koledze, a moze jeszcze komus innemu A na tym facecie mi bardzo zalezy, ale skoro on sie tak zachowuje to..Jeśli nawet będzie prosił o wybaczenie to wcale tez nie wiem czy bede jeszcze chciala to ciagnac bo bardzo przez niego cierpie bo on miał fanaberie sobie spedzic sylwestra gdzie indziej, a ja przez to umieralam z niepokoju

Gość Autorka8888
Zrozumcie, że nic z nim nie planuje. Poza tym umiem oddzielać miłość od seksu. Zranił mnie mój dotychczasowy partner

Gość Górolka
Czytam od poczatku,więc sie wypowiem. Uważam że jesteś mądra i wartościową osobą a facet z**********.l konkretnie. Żeby to jeszcze była zwykła sobota to pół biedy ale w sylwestra olac swoją kobiete to jest szczyt.

13:10- niby dlaczego mi wspolczujesz? Zalezy mi na nim, ale wszystko ma swoje granice... Moj byly już pożałował gorzko, ze mnie kiedys rzucił, ale juz bylo za pozno dla niego, dla tego co jest teraz to zalezy od jego zachowania w najblizszych dniach , choc już w Nowy Rok powinien sie u mnie zjawic, ale napewno miał mega kaca po imprezie, na ktorej byc moze jest dalej bo jest dlugi weekend, albo dopiero z niej bedzie wracal

Gość Górolka
Czytam od poczatku,więc sie wypowiem. Uważam że jesteś mądra i wartościową osobą a facet z**********.l konkretnie. Żeby to jeszcze była zwykła sobota to pół biedy ale w sylwestra olac swoją kobiete to jest szczyt.

Gość Górolka
2 razy mi się wkleiło. X Te wredne baby co tak jadą po autorce powinny się porzadnie walnąć w łeb, mogę się założyć że są to stare zgorzkniale panny których nikt nie chce albo takie które blagaja facetów zeby z nim być

Górolka- dzieki :) wrednymi komentarzami sie nie przejmuje, biore pod uwage tylko te normalne, wiadomo, ze w kazdym temacie musi sie pojawic jakiś hejt ...

Gość gość
To musi byc prowo,bo zadna kobieta po 6u latach bycia z kims nie zaklada ze za m-c/2 juz bedzie szukac nastepnego. Zreszta z obecnym(?,moze on dawno ja w w d***e i mu wisi czy ona ma wlaczony czy wylaczony telefon.Boszszsze,co za dziecinada z tym telefonem)jeszcze nie zerwala a juz czeka na komplementy od innych.Rzygac by mi sie chciali o nie moglabym patrzec na facetow po zachowaniach tego 37-latka. Ale prowo,ten nie dzwoni,ta bedac z kims ma 2 numery,gosc na zaden nie dzwoni a ta juz ma adoratorow przez fejsa. Gdyby ten facio chcial sie skontaktowac to mimo wylaczonych telefonow(nie wierze w te brednie)pisalby przez FB,bo chyba by powinnien sie martwic co sie z nia dzieje. No prowoooooooooo na tysiac procent,bo to wszystko kupy sie nie trzyma.

13:36- moj facet akurat należy do osob co na facebooka wchodza raz na ruski rok i zawsze kontaktujemy sie telefonicznie,albo piszac smsy poza tym nawet przecież nie mam pewnosci czy probował dzwonić czy nie, może też milczeć, wiec co widzisz w tym nielogicznego? A , ze narazie nie mam zamiaru szukac nikogo to nie znaczy, ze zawsze tak bedzie, a co mam pisać, że nie chce nikogo mieć i isc moze do zakonu? To, ze mi na nim zalezy to nie znaczy, ze mam rezygnowac z zycia w razie jakiegos rozstania

Gość gość
Prawdziwe komenty uwazasz za hejty?! Ty juz sie gubisz,sama zachowujesz sie jak troll mimo zaniebieszczenia. Mialas byc młódko dzis u rodzicow,tak wczoraj pisalas. A ty z niby zapuchniety oczami(ale po czym Ty placzesz?po pseudo związku?)walisz na dwa spotkania. Pj***** jesteś sikso głupia.

Gość gość
Pindo guuupia,gdyby chcial(skoro wylaczylas tel.),to by Cie pod ziemią znalazł!!!!!!!chocby prze FB mimo,że rzadko nań wchodzi.