Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wczoraj wystawił

Polecane posty

Na jedno spotkanie z kolega, o tamtym drugim znowu jakiś troll napisał, dlatego dobrze, ze się zarejestrowałam teraz juz sie nikt chociaz nie podszywa... Poza tym to jest tylko moj kolega, nie mam zamiaru z nim nic więcej narazie...Co to zbrodnia gdzies wyjsc z kolega? siedze w domu od 3 dni to nawet powinnam gdzies wyjsc...

Być może i by mnie pod ziemia znalazł , w koncu wie gdzie mieszkam, no nic wszystko zalezy od tego jak sie bedzie zachowywał dalej, ale jesli nawet bedzie mnie blagał to nie wiem co zrobie , a jak nie bedzie prosił no to sprawa jest jasna

Gość gość
Po jego stronie sprawa jest jasna pewnie od jakiegoś czasu.Ma na Ciebie wyj**ane,na co czekasz?nie umiesz odejść?liczysz na gwiazdke z nieba? Po tylu jazdach jeszcze nie wiesz co zrobić?

Gość gość
Ale jak ma niby dalej sie zachowywać?przecież nawet o to nie zabiega.To jeszcze dla Ciebie nie jest jasne?

Gość gość
W domu u rodzicow nie bylas?nie martwia sie,ze masz tele wylaczony?nie przyjechali do ciebie? Do kosciola wal prosić Boga o rozum,bo Ci go bardzo,bardzo brakuje. Jesteś cwana,infantylna a masz się za kogoś.Och,nawet o swojej godnosc***iszesz.

Ale jednak sie kontaktowal,przepraszał i mowił, ze nie chce sie rozstawac... No ale zobaczymy czy bedzie zabiegal czy nie to sie okaże. Rodziców już wczoraj przed wylaczeniem tel uprzedziłam, ze mogę mieć wylaczony tel zeby sie nie martwili,a przyjazd do nich uznałam ,ze dzisiaj jest bez sensu skoro jutro ide do pracy, tak mialam w planie, ale zmienilam zdanie w koncu

Zreszta przed tym Sylwetrem zachowywał sie normalnie wiec to nie jest wynikiem tego, ze ma na mnie wywalone, tylko to jest wynikiem tego, ze pojechal na jakas impreze sylwestrowa beze mnie i teraz nie bardzo wie jak ma sie z tego wykaraskac... tak mi sie wydaje. Ale nie wiem czy mu wybacze byc moze nie

Gość gość
Wiem, że to prowo, ale szkoda byłoby, jakby jakaś młoda dziewczyna czytała ten temat i wbiły jej się do głowy żałosne słowa autorki, że dla faceta trzeba być suką, żeby nas kochał. Głupszych słów z życiu nie słyszałam. Miłość polega na dawaniu, uszczęśliwianiu naszej drugiej połówki i dostawaniu tego w zamian. Mój mężczyzna dzień w dzień dziękuje mi za spędzone razem chwile, dziękuje mi za to, że o niego dbam. Tylko autorka "wpadła" na takiego idiotę albo sama jest idiotką, że była zła dla swojego faceta, bo tylko wtedy on się za nią uganiał. Taki związek był śmieszny i męczący, pseudozwiązek.

Gość gość
przeciez kretynko to nie jest sprawa sylwka tylko caloksztaltu niby zwiazku!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a kiedy tak sie z toba kontaktowal,przepraszal i nie chcial sie rozstawac?przeciez masz stale wylaczony lub sciszony telefon haha. A przed chwila pisalas,ze nawet na fejsa nie wszedl by cie szukac.

Gość gość
Wczoraj niby praca a dzis?czemu nie jest z tobą kolejny dzień?

Gość gość
taa nie ma wywalone ??? autorko tu ziemia!!! Ty wyjesz od kilku dni a on gdzie jest :-D nie wiesz co zrobisz jak bedzie blagal o wybaczenie ??? hahaha dobre sobie on nie blaga nie ma go , ma wyj****e ! nawet gdyby przeprosil a Ty bys miala choc odrobine oleju w glowie to bys go pogonila .

14:36 - przedwczoraj właczyłam telefon i rozmawialismy, a wczoraj pisaliśmy i znow wylaczylam bo sie na niego wkurzyłam. Ludzie czytajcie temat uważnie bo nie chce mi sie ciagle przypominac tego samego w kolko :O

Gość gość
Facet,który ma powazne plany wobec panny nie pozwoliłby jej wyjechac po studiach do jej miasta tylko znalazłby mieszkanie,pomógł znależć pracę,wyprowadził od mamy i tworzył z nia realny związek.W międzyczasie oświadczając sie i planujac zalegalizowanie zwiazku. A to wasze to jakas zabawa a nie zwiazek,księżniczki,która spadła z konia i znudzonego podstarzałego kawalera.

No jeżeli macie racjenie będzie się bardzo starał żeby mnie odzyskać to wtedy napewno nic z tego nie będzie i proste

Gość gość
Przecież wczoraj pisalas ze sie nie wysilal z niczym tylko sciemnial.Po co uwaznie czytac takie banaly jak raz piszesz tak,by za chwile inaczej.

Gość gość
14:29,nie tylko suką by ktos nas kochał tylko graczem ze zmiennymi nastrojami,z przymuszaniem sie do seksu(tak pisała) to dla młodej kobiety rzeczywiscie porażka,jesli czyta i odbierze na wprost autorki wpisy. Albo model z mamusią,panną do bzyknięcia,na odleglość,z kumplami do alko,bez przyszlości,bez szans na wspołne realne zycie. Sześć lat a ta ciagle na cos czeka.

Gość gość
14:42,ale czemu używasz czasu przyszłego?Przeciez on od kilku dni juz w ogóle o nic sie nie stara,bo to ciche finito guuupia sikorko.

Gość gość
masz sciszony telefon i ani razu w niego nie zagladalas ??? juz Ci wierze! poza tym nie uzywasz komorki przez niego ? to zalosne nie sadzisz . Jestes totalnie uzalezniona od tego fiuta , widocznie nie masz pomyslu na wlasne zycie i to wlasnie tego tak Ci wspolczuje wiesz?

14:46- a weź się wal, mówiłam ,ze złosliwych komentarzy nie biore pod uwage :) Ja wiem, ze sama nie bywałam fair wobec niego,zdaje sobie z tego sprawe, ale z nim tez roznie bywa, oboje mamy dosc trudny charakter

Gość gość
Haha,przepraszał księciunio swoją księżniczkę przez smsa.Haha żałosne haha.

Gość gość
Sama pisalas, ze ostatnio sie nie ukladalo miedzy wami, ze nie odbieral od ciebie telefonow. Poza tym tez piszesz, ze sie starsznie boisz samotnosci, wiec wiadomo ze wystarczy, ze pstryknie palcami a ty juz do niego lecisz i mu lizesz stopy. Wodac to po twoich wpisach, ze bedziesz to dalej ciagnac, az facet sam cie kopnie porzadnie w doopsko.

Gość gość
nawet nie odpowiadasz na pytania , no gdzie on teraz jest ? mial tyle czasu zeby przyjechac przeprosic . go nic nie interesuje nie martwi sie o Ciebie Ty serio na cos liczysz ?

Trolom jakos nie chce mi sie odp na pytania wybacz :) Powiedziałam, ze zobaczymy to od niego zależy... Mój były ze mną np kompletnie zerwał, powiedział, ze to koniec, żebym do niego wiecej nie przyjeżdzała, a chciał wrocić nie raz, tez moglabys napisać,ze nie bedzie mnie prosił ,a prosił i to nie raz :) Wiec nie zakladam żadnej opcji, ale wydaje mi sie, ze on nie chce tego zakonczyc tylko mnie wodzic za nos, ale moze sie myle

Gość gość
gość wczoraj 23:09 Wiec sam/a widzisz ze autorka miała racje. Również Ci co pisali zle o facecie który ja wystawil. Twój wpis kompletnie bez sensu. Nie Miała założyła że jest chujem nie wiedząc co się stało. gość wczoraj 23'09,ty jednak ograniczona jestes. Czemu? Twoje wczesniejsze wpisy tez o tym swiadcza.ZApamietaj,ze jesli komus cos sie dzieje to sie go zawiadamia przez bodaj trzecie osoby jak nie mozna samemu. Jakbyś miała operacje 8h bo rozwalona czaszka i obrzęk mózgu i potem leżała w narkozie to jak byś dała znać? Facet bawi sie cala noc,odsypia w dzien i co mu sie stalo?ma kaca i ściemnia o koledze. A skąd to wiesz? Byłaś tam? Gdy pisałam nic nie było jeszcze wiadome.

Gość gość
Autorko ty piszesz o jakiś randkach z kolega? ty sie do zwiazkow nie nadajesz niestety wiec raczej nie powinnas szukac nikogo! Powinnas byc sama, zreszta po tym sylwetrze to dziwne ze ci sie nie odechcialo facetow

Gość gość
W sumie facet dobrze zrobił

Płakałaś 3 dni i już na kawę z takim co komplementami sypie idziesz? :-D

Dobra troliki wasze wredne komentarze nie robią na mnie wrazenie żadnego :P Zreszta narazie stad spadam ide robić obiad, potem cos napisze