Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mnie wczoraj wystawił

Polecane posty

Gość gość
A ja mysle Autorko ze ty do niego wrocisz i dalej bedzie cie w bola robil

Gość gość
Haha,kużwa,i tym akcentem mozesz zakończyc ten wątek.Od początku bylo wiadomo,ze zrobisz jak facet zagra.Teraz czekasz tylko na jego ****** nie swoje działanie. Ktos Ci tu pisał:jestes uzalezniona od bycia z facetem.Proste jak drut w kieszeni. Jesteś bez godności.Zero czlowieka.Zero kobiety.Po takich jak Ty faceci pożniej gardzą kazdą następną,bo jest łatwa,głupia,infantylna,łyka slowa jak pelikan a konkretnych czynów faceta nie było i nie bedzie. CZekaj tatka latka. A ty zakładasz jakąś nowa miłość na wiosnę.Pędz ty do dobrego psychaitry,by Ci głowę uratował kalkulacyjna dziewczynko. Wcale nie jestes taka slaba jak gadasz-facet tobą gra a ty to znosisz w milczeniu i czekasz na jego kolejne ruchy. Wstyd za ciebie.Robisz obciach innym kobietom.

Gość gość
Sobie wspołczuj guuuupia sikorko,a nie jemu lub innej dziewczynie!!!!!!!

Gość gość
22:16- weź się odpieprz , zero kobiety i człowieka? Jestes jakaś niezrownoważona chyba, powinnaś sie leczyc :D Bo nie masz żadnych podstaw zeby tak pisac, ale jestes zlosliwym trolem , ale po mnie splywaja takie "rady" akurat wiec pisz sobie zlosliwosci dalej glupia pipo

Gość gość
No i prowo pociagnie sie minimum kilka dni,bo autorka będzie czekać na ruch faceta. www.żal.pl

Gość gość
Zreszta podejrzewam, ze ty w ogole jestes samotna skoro taka zgorzkniala i zlosliwa, zero masz podstaw zeby twierdzic ze nie mam godnosci tyle ci napisze , moze sama jej nie masz

Gość gość
Ty jestes niezrownowazona!Bo jesli ma sie odruchy obronne to sie ucieka od czegos co szkodzi a nie wlazi w d..e gościowi.Rozmawia,pisze,czeka na jego gest.

Gość gość
22:21- wlazic w d**e ? :D smieszna jestes, kiedy ja mu niby wlaze w d**e? Są takie kobiety co tak robia jak np prosza faceta zeby ich nie zostawial, ale ja nie mam takiego zamiaru :) A ty spadaj z tematu...

Gość gość
Boli prawda,jaki atak od razu.Taki sam gość i troll ty i ja. Temu "swojemu"tak pysknij mądralińska jak tu gadasz panno pod trzydziechę.

Gość gość
ale on cie juz zostawil tylko ty nie chcesz sie odczepic i odejsc,czaisz?! Jakbys miala troche honoru to bys to zakonczyla bez czekania na co?no na co przechodzona panienko? Boli?taka jestes z opisu jak ci tu piszemy.

Gość gość
Nie chce sie odczepic? Ale ja do niego sie pierwsza nie odzywam wiec o co chodzi? Niby jak nie chce sie odczepic? Wydzwaniam do niego? Moze naucz sie czytac ze zrozumieniem temat :)

Gość gość
Kazesz spadac z tematu?ty spadaj prowokatorko co boi sie innego niz ty zdania. Placisz abonament i piszesz,takie prawo.Pytasz,dostajesz odpowiedz.Proste?bo juz prosciej napisac nie mozna zebys zrozumiala czym jest szanowac siebie i swoje zycie.

Gość gość
no wlasnie przez nieodzywanie sie dajesz mu wolnosc,podkladasz sie na jego dzialania.Ty nic nie robisz,literalnie nic.

Gość gość
wez ty taxi,jedz pod jego prace,odwiez go do domku do mamusi.Moze cie doceni?????? Wow,jakaś Ty powalona.

Gość gość
Aha przez nieodzywanie się do niego nie chce się od niego odczepic :) Gratuluje logicznego myslenia... A zreszta nie chce mi sie z Toba pisać, ide spac jutro napisze , nie bede trola karmic

Gość gość
Ha Ha padam jak Was tu czytam,laska Was wkręca a Wy się wysilacie. Ale dobrze,dajcie porządnego kopa w dupsko.

Gość gość
kobietki,dajcie jej juz spokoj.Przeciez wieczny student zapewne za tydzien ma zjazd na studiach.Ona ubierze sie jak on chce,da mu darmowe zarcie,mieszkanko,ugotuje jak on chce,wyseksi sie jak on lubi i ją na tydzien,dwa facio znow laskawie przyjmie. Ale w miedzyczasie smignie z kolegami na calą noc a ona będzie czekać jak wczesniej bywalo. Odpuśćcie nieboraczce,przeciez ona go kocha nad życie.Nio,tylko że on ja niekoniecznie.

Gość gość
Ale ona ma twarde dupsko,facet o tym wie i ją kopie a ona nic. No,pluje w nia milcząc a ona gada,że to deszcz pada. Ty jesteś trollem a my mamy z ciebie ubaw,tak jak facet ktory zwodzi cie cale 6.lat!

Gość gość
Ale ona ma twarde dupsko,facet o tym wie i ją kopie a ona nic. No,pluje w nia milcząc a ona gada,że to deszcz pada. Ty jesteś trollem a my mamy z ciebie ubaw,tak jak facet ktory zwodzi cie cale 6.lat!

Gość gość
Autorko, wydajesz sie byc inteligentna osoba wez go kopnij w doope raz a dobrze i faktycznie szukaj nowego, na swiecie jest tyle facetow nie szkoda dla niego czasu?

Gość gość
I zaraz pęknie 16-a strona mydlanej opery hihi.

Gość gość
Autorko nic tylko współczuć temu Twojemu facetowi że tyle czasu spędził z taką kretynką,nic dziwnego że Cie wymienia na lepszy model.

Gość gość
22:45,ale coś Ty gościu,a gdzie misio za free zamieszka na czas zjazdu ?przeciez za hotel i żarcie trzeba zapłacic więc trzeba pannę urobić,by dalej mieć wszystko za darmochę nim studiów nie skończy.Student 37 lat?buhaha.

Gość gość
hop siup do szesnastej strony komedii i dramy.

Gość gość
a gdzie misio zamieszka w czasie zjazdow?no gdzie dostanie wikt,opierunek i seksik jak nie u autorki?Przeciez na miescie trzeba za wszystko zaplacic.Gosc przemysli,bo mu sie oplaca a jak skonczy studia(37-latek student?hmm)to jej podziekuje za naiwność.

Gość gość
To prowo,przecież aż takie idiotki nie mogą istnieć naprawdę.

Gość gość
a gdzie misio zamieszka w czasie zjazdow?no gdzie dostanie wikt,opierunek i seksik jak nie u autorki?Przeciez na miescie trzeba za wszystko zaplacic.Gosc przemysli,bo mu sie oplaca a jak skonczy studia(37-latek student?hmm)to jej podziekuje za naiwność.

Gość gość
Jejku ludzie, czytajcie uważnie temat, on studiował zaocznie, a teraz już nie studiuje! Zresztą praca od niego wymagała ten drugi kierunek studiow. Nie ważne , juz sie wykapałam i ide spac :) Jutro napisze co i jak

Gość gość
Jesli to prawda to nie dziwota,ze po takich jak autorka faceci mają za nic inne kobiety.Takie niedowartosciowane psują opinię innym dziewczynom.

Gość gość
Nie musisz nic pisac,przecież i tak wiadomo co będzie dalej.