Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNA WOJOWNICZKA

SAMOTNI, NIEPOTRZEBNI ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Gość gość
Ignorujcie ich to ich najbardziej zaboli.

Gość gość
o hoho niezle,towarzystwo samotnych i niepotrzebnych pokazało swoją prawdziwą twarz,gnojek,tchórzliwy pies,chójrak no no niezle jak na samotne kobiety i niepotrzebnych męzczyzn:-D a domniemam że to tylko próbka możliwości

Gość gość
a wystarczyło napisać: szanowny panie w naszym towarzystwie,a zwłaszcza na tym forum nie mamy zwyczaju zawierac znajomości z nieznajomymi i wystarczyłoby ,poszedłbym sobie popłakać gdzieś w kąciku samotnie i niepotrzebnie i tyle :-D

Gość gość
Ktoś tu z psychiatryka uciekł hahaha. Jaki debil.

Gość Taki sobie facet qwerty
Spotykałem się z ludźmi kiedyś częściej, ale niestety, mieszkam w małej miejscowości. Moi znajomi nie mieli nigdy żadnych pasji. Jedyna rozrywka - alkohol. W internecie znalazłem ludzi, którzy są dla mnie ważni. Wiem jak bardzo żałośnie to brzmi,ale lepsze to niż samotność.

Gość gość
hahaha debil nie debil ale mam was już dosyć,żegnam i życzę powodzenia,jednak zanim odejdę,zanim opuszce szacowne towarzystwo zanim z bólem serca rozstanę sie z wami prosze aby samotna wojowniczka odpowiedziała mi na jedno pytanie ok?

Gość gość
jedno pytanie i macie mnie z głowy

Gość gość
Z Namysłowa uciekłeś i masz tablice rejestracyjne ONA?

Gość gość
samotna widzę,że nie zależy ci na poprawnej egzystencji waszej wspólnoty

Gość samotna wojowniczka
Rozmawiałam z wujkiem, który jest w policji i jak najbardziej policja zajmuje się takimi panami, zrobiłam już screeny i teraz poczekam, aż administrator odpowie. Na wyspę cię nie wyślą, ale grzywnę masz jak w banku. Musimy znaleźć inny sposób komunikowania się, bo tutaj jest póki co mało bezpiecznie. Idź chłopcze mamy zapytaj, dlaczego taki podły jesteś, bo ja nie mam ci nic do powiedzenia. Was pozdrawiam i jutro się odezwę, jak doprowadzę sprawę do końca, bo nie daruję temu pseudopanu. Pozdrawiam wszystkich normalnych, a temu panu już dziękujemy. Zapewne ma tu swój nick, tylko ze strachu kryje się za gościem. Poszukajmy sposobu innej komunikacji, jeśli oczywiście chcecie kontynuować wątek. Ja już gorsze w życiu rzeczy przeżyłam, żeby się bać kogoś takiego, trzymajcie się ciepło!

Gość gość
Jakiś zewnętrzny chat z opcją moderacji.

Gość gość
to nie psychiatryk to marny tchorz co czerpie energie co jadem pluje bo pewnie ma zryty leb i zycie nie dajcie sie

Gość gość
a wujek był trzezwy czy bełkotał po pijaku o zemście nietoperza :-D najlepiej pogadaj z psychiatrą to ci lepiej zrobi niż nawet rozmowa z tatusiem na stanowisku komendanta głównego :-D ide zbierać na grzywnę ale na bank tu jeszcze wpadnę buhahahha co za przygłupy:-D

Gość gość
i nie marny tchórz tylko tchórzliwy pies,brzmi lepiej i daje do myślenia :-D

Gość gość
Wyluzuj chłopie, niech sobie rozmawiają o czym chcą, od tego jest forum. Samotna, powodzenia dziewczyno i brawa za inicjatywe bo normalnych tematów jest coraz mniej.

Gość gość
Szarik ty kutafonie

Gość samotna wojowniczka
Pomyślcie o innym sposobie kontaktu, faktycznie o czacie moderowanym, bo tutaj niestety są też psychopaci, pozdrawiam i dzięki ty, którym się podobało. POZDRAWIAM

Gość gość
może być kontakt płciowy ?

Gość gość
Jutro coś podrzuce zwykły irc wystarczy.

Gość gość
Zgłaszam temat do usunięcia gdyż autorka namawia do założenia nielegalnej grupy społecznej o podłożu psychopatycznym .

Gość Tatry
Dzięki SAMOTNA WOJOWNICZKO na pewno znajdzie się jakieś wyjscie również pozdrawiam.

Gość Tatry
Samotna wojowniczko,a może spotkamy się w realu ?

Gość samotna wojowniczka
Witajcie, czekam na propozycje zmiany formy kontaktu. Na początku myślałam, że odwiedził nas zwykły cham, ale jednak to psychopata, a psychopaci tak mają, że uwielbiają poniżać innych i mają też problem - bo nie wiedzą, że psychopatami i innych podejrzewają o to, co sami mają popsute w głowie. Także wybaczcie, ale ja już tutaj się nie będę wypowiadać i dostarczać chorym ludziom pożywki, Wam także proponuję zamilknąć, ale może wspólnie ustalimy inną formę kontaktu, bardziej bezpieczną. Dziś praca, a w weekend studia, ale będę zaglądać i sprawdzać, czy coś wymyśliliście w sprawie kontaktu, to do miłego :) Pozdrawiam wszystkich normalnych i życzę miłego dnia :-)

Gość gość
Kobiety z bujnie owłosionym kroczem powinny płacić sierściowe.

Gość gość
Domyślałem się, że to fałszywe współczucie i wsparcie ma coś wspólnego z policją :D

Gość gość
czy dojrzały mężczyzna,samotny i nikomu niepotrzebny może włożyć członka do pupy koledze z pracy?

Gość gość
chciałbym p*****ać już a nie potem:-(

Gość gość
Połączcie się siusiakami i pupami,tak uważam.