Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNA WOJOWNICZKA

SAMOTNI, NIEPOTRZEBNI ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Hmm ,samotna wojowniczko ,widze ,ze piszesz ładnie ,mądrze i z głową :) .Nie wiem kim jesteś (albo nie przeczytałem tego ) ,ale może pogadamy przez telefon ? :)

Gość samotna wojowniczka
Witaj CzłowiekuCieniu, miło mi, że podoba Ci się to, co piszę i ten wątek, który założyłam. Jestem kobietą obciążoną trudną przeszłością, ale nie poddałam się, ciągle walczę o siebie, kształcę się w tym kierunku, aby zrozumieć, co się stało w moim życiu i dlaczego teraz nie mam nikogo. Oczywiście zawsze można porozmawiać, tylko nie wiem, jak to zrobić. Podawanie telefonu to chyba nie jest najlepszy sposób, nie mam specjalnej wprawy w takim pisaniu, bo tak, jak napisałam, jestem tu pierwszy raz. Podziel się swoją historią, choćby bardzo symbolicznie i zaproponuj inny sposób porozumiewania się. Pozdrawiam i mam nadzieję, że tutaj pozostaniesz :-)

Gość Tatry
Wiem że samo pisanie nic nie da ale bez tego jest jeszcze gorzej bo tak to przynajmniej się z "rozmawia" to jak napisał facet Qwerty zyskuje się substytut relacji.

Gość samotna wojowniczka
Cieszę się, że jest fajny odzew i dzięki wszystkim za to, czekam też na propozycje nazwy klubu, który skupi wszystkich samotnych, odrzuconych i porzuconych. Piszę poważnie, może pomysł się spodoba i razem przyprzemy do muru te nasze POTWORY WEWNĘTRZNE! Wszystkim tego życzę, ja swojego już tak wykańczam, że chyba ma w końcu dość i w końcu mnie porzuci bez żalu, hehe :-)

Hmm,samotna wojowniczko , mozemy np . sie wymienić adresami e-mail a w nich podać numery swoich telefonów , zawsze można spróbować ,ze swojej strony obiecuje ,ze nie będę nachalny :) ,wiesz wole pogadać niż pisac****isać :) .Zastanów się nad tym ;)

Gość samotna wojowniczka
Napisz coś o sobie, włącz się najpierw do dyskusji, a potem zobaczymy, OK? Jestem ciekawa, kim jesteś, co tutaj na kafeterii robisz, czego szukasz? Masz pewnie swoje smutki, podziel się tym.

Hm a więc kim jestem . Człowiekiem,uczniem ,studentem czasami szukam tytułów ciekawych na kafeterii i Twój wydał mi sie interesujący ,nie lubie pisać publicznie o sobie wiec wybacz ,wolałbym prywatnie ,ale znam Twoje zdanie w tej kwestii:)

Gość samotna wojowniczka
Rozumiem, podaj więc e-mail. Poczytałam trochę, co pisałeś na swoich postach i widzę, że też próbowałeś łączyć ludzi. Podaj więc swój e-mail, napiszę

Gość samotna wojowniczka
Każdy ma prawo do swojej prywatności, jestem za kontaktem prywatnym jak najbardziej, czekam :-)

Gość gość
jest frajerem,męską pizdą szukającą pocieszenia i naiwnej frajerki na babskim forum,tak jak reszta lokalnych przygłupów siedzących 24 h na tym gównie bez sensu i celu z przegranym życiem bo wyglądają na takie właśnie męskie pizdy jakimi są:-D żałośni frajerzy buhhaaaa człowiek cień hahahaa idż się powies debilu,pożytek wiekszy z tego będzie niż zawracanie dópy studenciaku żałosny

Gość gość
i tak lokalny kretyn spiknął się z lokalną idiotką :-D i tak właśnie powinno to wygladać bez udawania i d**ereli o swojej wyjątkowości,oboje jesteście przegrani,oboje siedzicie w szambie więc pasujecie do siebie jak ulał,teraz przejdzcie na priv i kolejnych dwóch przygłupów z głowy,jeszcze parę takich par i zamkną to g****o z braku chętnych,cześć i czołem ,matoły:-D

Gość samotna wojowniczka
No nie gościu z 19.43, tak to tu nie będziesz pisać, wypraszam sobie, nie podoba się post, idź gdzie indziej, a ludzi nie obrażaj i pamiętaj - to, co teraz robisz, wróci do Ciebie i walnie ze zdwojoną siłą, nie wolno tak człowieku :-(

Gość samotna wojowniczka
Poprawianie sobie nastroju obrażaniem ludzi jest prymitywne, więc zastanów się nad sobą i idź stąd, nie potrzeba tu takich podjudzających, szlag trafia, bo ludzie rozmawiają? Zastanów się

Gość gość
ze zdwojoną siłą to walnij swoim durnym łbem w ścianę to może cię oświeci

Gość gość
zapraszam do psychiatry bo najwyraźniej masz problem z psychiką i nerwami

Gość gość
i zryty ma łeb ten koleś hahahaha bohater wirtualny hahaha ciekawe kto to ten hardy typ moze sie ujawnij

Gość gość
dokładnie,wylewanie żali na publicznych forach i podawanie maili nieznanym osobnikom kwalifikuję się jak najbardziej do psychiatry :-D

Gość gość
nie ma to jak kafeteryjne p***y polujące na wszystko co wygląda im na babe

Gość gość
jakby stanal oko w oko to by sie zrobil malutki tu jest silny bo obraz innych wynocha nie potrzeba cie tu

Gość gość
przerobili wszystkie portale randkowe gdzie nikt ich nie zauważył i wylądowali w szambie łapiąc wszystko co się da

Gość gość
wynocha jak sie nie podoba nie rozumiesz po polsku???? trzeba zglosic tego debila bo nie zna widac zasad

Gość gość
jednak muszę przyznać,że temat jest jak najbardziej adekwatny do statusu miejscowego establiszmentu :-D:-D

Gość gość
wypieprzaj do swojego szamba

Gość gość
samotni i niepotrzebni :-D:-D co za palanty hahahahaha samotni i niepotrzebni chcą się połaczyć żeby współnie sobie ulżyć w cierpieniu :-D ale jaja

Gość samotna wojowniczka
Przepraszam, napiszę, ale zatkało mnie to, co się tu zaczęło dziać, ręce mi opadły, jestem pierwszy raz, ale widzę, że pełno tu też zaburzonych ludzi

Gość gość
oooooooooo już człowiek z cienia w****iony bo się rozgrzał a tu pusto na poczcie :-D o k***a dawajcie dalej

Gość gość
samotna,odpisz temu frajerowi bo se założył nicka i maila to mu się należy :-D

Szkodniki musialy i tu przylezc. Wojowniczko, nie zwracaj uwagi. Kiedys byli fajni ludzie na temacie milosc zabija, mozna bylo sobie tam pogadac z normalnymi ludzmi. Ponarzekac i pogadac o wszystkim i o niczym. Tu tez moze byc milo, na tym temacie.