Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNA WOJOWNICZKA

SAMOTNI, NIEPOTRZEBNI ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Gość gość
szanowni państwo samotni i niepotrzebni oświadczam,że samorna wojowniczka została jednogłośnie wybrana prezesem naszego sierocińca,a jej przydupas z cienia został sekretarzem :-D

Gość gość
gość M przecież ty masz rzekomo faceta:-D:-D buhahaa tu sami tacy co mają ale dla nich doba ma 48 h 24 z facetem a 24 na kafe buhahaha

Gość gość
niepotrzebni powinni być utylizowani

Gość gość
proponuję przeczekać nie reagować aż się chamstwo upije i pojdzie spac

Gość Tatry
Do 20:01 To prawda SAMOTNA WOJOWNICZKO chciałam ciebie przestrzec ale jakoś nie wiedziałam który wybrać moment a więc jest tu sporo wulgarnych wariatów niestety ale są też i osoby zupełnie normale

Gość gość
o nie tak prędko moi drodzy,chamstwo niezle się bawi czytając wypociny takich frustratów :-D

Gość samotna wojowniczka
już zgłosiłam do administratora złamanie regulaminu, niech dojdą po IP kto tak łamie regulamin oto jego treść, a.inne zachowanie użytkownika, w sposób oczywisty sprzeczne z obowiązującym porządkiem prawnym, zasadami współżycia społecznego, normami społeczno-obyczajowymi lub szeroko pojętymi zasadami "netykiety", w tym zachowania polegające na istotnym, ponad przeciętną miarę, obciążaniu serwerów lub łączy Grupa Wirtualna Polska, dokonywanie włamań lub prób włamań do systemów informatycznych Grupa Wirtualna Polska, dokonywanie włamań lub prób włamań na konta innych użytkowników.

Nie mam, byl ktos ale go nie ma juz w moim zyciu. No prosze jaka swietna pamiec.

Gość gość
samotna wojowniczko pocałuj mnie w d**e jak dbasz o higienę jamy ustnej :-D bo pisanie i zgłaszanie do moderacji jest zgłaszaniem do mnie :-D:-D:-D

Gość samotna wojowniczka
Wnecie nie jest się bezkarnym pora się o tym przekonać, myślę, że administratorowi bardziej zależy na tym, aby ludzie rozmawiali, niż na jednym frustracie, który zazdrości bo rozmawiać nie umie

Gość gość
no popatrzcie państwo,panienka już nie ma :-D a kiedy byłem tu po raz ostatni chwaliła się,że miała,pewnie znalazła na kafeterii zmiennika :-D

Ciesze sie ze stworzylas ten temat i ze sie pojawilas Ty i Tatry a takze inni, ktorzy potrafia i chca normalnie pogadac. Moze uda nam sie stworzyc kacik do pogadania z kims, kto nie pluje jadem...

Gość samotna wojowniczka
No to się przekonamy, czy popłaca podszywanie się pod inne osoby Administratorem serwisu Kafeteria.pl jest Grupa Wirtualna Polska S.A. z siedzibą w Warszawie, nie sądzę, abyś miał coś z nimi wspólnego

Gość gość
chętnie poniosę wszelkie konsekwencję mego niegodnego zachowania aby po o***tej karze i wykluczeniu ze zdrowej tkanki społeczeństwa dołączyć tym radośniej do samotnych i niepotrzebnych :-D

Gość gość
pewnie,że nie moja ale to tylko potwierdza moje obserwacje lokalnych zjebów

Gość gość
Wszyscy jesteście potrzebni ;)

Gość gość
samotna jaestes dziewicą ?

Gość samotna wojowniczka
Fatalnie trafiłeś kolego, może pora takiego jak ty nauczyć rozumu?

Gość gość
samotna napisz do człowieka z cienia bo on juz pewnie zwalił gruchę na to konto :-D

Gość gość
Fajna inicjatywa tylko tu na kafe nie da się normalnie pogadać może jakiś chat irc sobie utworzymy?

Gość gość
o k***a juz się zesrałem i to fatalnie,spodziewam się że niedługo spotkamy się w sądzie i dostanę dożywocie na bezludnej wyspie gdzie samotni i niepotrzebni mnie wykastrują :-D

Gość gość
i nie jesteśmy kolegami

Gość gość
poczytać to ja mogę wasze wypociny :-D

Da się tutaj normalnie porozmawiać. Najlepiej zahasłujcie loginy, by ograniczyć możliwość podszywania się, a na pomarańczowe wpisy nie na temat nie zwracajcie uwagi.

Gość samotna wojowniczka
takich gnojków, którzy czerpią siłę z obrażania mam wiesz gdzie? pod butem

Gość gość
tylko nie pozwólcie żebym się nudził,bo towarzystwo coś oklapło :-D

Czemu oni dostaja sraczki jak ktos probuje normalnie porozmawiac? Nie rozumiem tego. Ignorujmy ich.

Gość gość
nie ma mozliwosci wywalenia tego dziadostwa co chojraka zgrywa tchorzliwy pies co karmi sie swoja wewnetrzna padlina?