Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNA WOJOWNICZKA

SAMOTNI, NIEPOTRZEBNI ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Gość samotna wojowniczka
Mirek, jesteśmy z Tobą, znajdziemy sposób, abyś sobie poradził. A może nazwa KSO - Klub Samotnych Odrzuconych? Co sądzicie? Czy lepiej jak proponuje GośćM - Klub Samotnych po przejściach?

Wpadne do Was pozniej. Ide obiad zjesc i szarlotke zrobic,bo wczoraj nabralam takiej checi na nia. Na razie.

Gość gość
po przejściach to brzmi jak dla samotnych matek ...

Gość gość
LEPIEJ TO PIERWSZE CHYBA NIE WIEM

Gość samotny sam
Oto jestem, nick pasuje jak ulał.

Gość samotna wojowniczka
Tatry, jak się poddasz, oddasz pole pazernej siostrze. Uwierz mi, takie rodziny w rozpadzie to w Polsce duży odsetek - wzajemne niszczenie się w imię kasy, egoistycznych pobudek - to już staje się normą. Kto jest za nazwą KSO? Tyle, że znalazłam, że KSO jest Krajowy System Ostrzegania, hehe. Może ktoś inny wymyśli fajną nazwę. Naprawdę, chcę coś zrobić konstruktywnego, bo mam dość siedzenia w domu i gryzienia się. Zacznijmy od tego, że to NIE MY JESTEŚMY WINNI. Kto ma poczucie winy?

Gość gość
U mnie singielstwo tak bardzo wzrosło w psychikę, że nie wyobrażam sobie ,że mógłbym być z kimkolwiek. Kobiet nie unikam, ale jak zaczynają flirtować to zaczynam zamykać się w sobie.

Gość gość
JA JESTEM AKURAT WINNY

Gość gość
MOŻE: KGL

Gość samotna wojowniczka
Mirek, a co oznacza KGL? I dlaczego czujesz się winny?

Gość gość
Mnie nie boli to że siostra mnie "wylorowala" z tym mieszkaniem ja i tak bym je jej oddała moja sytuacja materialna jest dużo lepsza od jej ale to jak postąpiła wobec mnie i wobec matki (o wszystkim nie da się napisać) w naszym przypadku już "nie da się posklejać" więc musisz przyznać że moje rozgoryczenie jest uzasadnione.

Gość samotna wojowniczka
Gościu, który masz w sobie lęk przed kobietami. Lęk ma zapewne swoje podłoże. Czego się boisz? Czujesz się tak jak my odrzucony? Czy to raczej izolowanie się?

Gość gość
KLUB GORSZYCH LUDZI bo jestem winny ... każdy mi to mówił od dziecka i to prawda bo jestem śmieciem podłym

Gość gość
Tylko czy wszystko trzeba na siłę sklejać? Oczywiście, że rozumiem Twoje rozgoryczenie, a nie możesz po prostu wziąć mamy do siebie?

Gość samotny sam
Po nieudanym związku zamknołem się w sobie, a z drugiej strony tęsknie za uczuciem, kimś bliskim kogo mógłbym kochać z wzajemnością. A rodzina do najlepszych też nie należy.

Gość Tatry
Zapomniałam napisać pseudonim , moja wypowiedź to 13:26

Gość samotna wojowniczka
Mirek, nazwa Klub Gorszych Ludzi zakłada, że jesteśmy gorsi, a ja mam inne zdanie. To, w czym zawiniłeś? Nazwij w końcu tę winę? Gościu z pazerną siostrą, może faktycznie zabierz mamę do siebie?

Gość samotna wojowniczka
Obserwowałam wiele przypadków ludzkich i wiem, że bez wsparcia rodziny od dzieciństwa do starości niewiele się zbuduje w sobie radości, samotnysam - jeśli tęsknisz za uczuciem, to tęsknota jest początkiem zmian. Otworzysz się, gdy pojawi się nowa miłość, przecież życie Twoje się nie kończy...

Gość Turkuć
Chyba ja też.

Gość samotna wojowniczka
Witajcie Neptyk i Turkuć :-)

Neptyk dziś >>>ja sobie chce wstąpić do klubu<<< x Pod iloma nickami :P ? x Mam nadzieję, że Wasz temat rozwinie się i przez długie miesiące utrzyma :). Pozdrawiam szczerze :) 🌼 .

Gość samotna wojowniczka
Pozdrawiamy Misio1 :-)

misio1 widze że na razie jesteś spokojny ale jak zaczniesz wyzywać kobiety jak ostatnio to pożałujesz

Gość Tatry
Może i bym mame wzieła do siebie ale gdyby między mną a mamą były poprawne kontakty to napewno bym nie dopusciła do tego żeby mama poszła do domu starców ale mama całe życie kochała tylko siostrę do tego stopnia ze zaniedbywała moje zdrowie nigdy nie chodziła ze mną do lekarza mam problemy zdrowotne a przecież w dzieciństwie to można było bez problemu wyleczyć, zresztą oficjalnie mi powiedziała że mnie nie kocha paradoksalnie ja ją zawsze kochałam. Dzisiaj mam mega chandre stąd moje zwierzenia.

Gość samotna wojowniczka
Tatry, masz w sobie miłość do mamy ponad wszystko, czy to nie piękne? Jesteś pięknym człowiekiem, bo kogo by stać było na taką miłość do matki, która nie kochała?! Masz chandrę, ale jesteś tutaj, więc szukasz wsparcia. JESTEŚMY Z TOBĄ :-) JA JESTEM Z TOBĄ! Do Misia1 Jeśli ktoś nadaje sobie wiele nicków i siedzi tu jak twierdzisz od rana do wieczora, jego sprawa. Nie oceniaj, bo nie wiesz, dlaczego to robi. Tutaj nie oceniamy, o to proszę, nie róbmy kwasów, bo i tak ich mamy dość na co dzień. Możemy tak przyjąć? :-)

Gość Tatry
SAMOTNA WOJOWNICZKO dzieki za dobre słowo.

Gość samotna wojowniczka
Może znajdzie się wśród nas informatyk, grafik i zrobimy sobie swoją stronkę i tam będziemy się wspierać? Co sądzicie?

Gość samotny sam
Tatry A jak teraz twoja mama reaguje na twoją wizyte?. Coś mi się wydaje, że przeżywasz wewnętrzne rozdarcie.

Gość samotna wojowniczka
Ja przyznaję mam problem z miłością do mamy, ciągle się jej uczę, ale trudno zapomnieć co zrobiła mi złego i tak trudno wybaczyć, więc będę od Ciebie Tatry uczyła się te bezinteresownej miłości do mamy, która skrzywdziła :-)