Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMOTNA WOJOWNICZKA

SAMOTNI, NIEPOTRZEBNI ŁĄCZMY SIĘ

Polecane posty

Gość SAMOTNA WOJOWNICZKA
Piszcie piszcie, a ja będę włączała wszystko do akt.

Gość Tatry
SAMOTNA WOJOWNICZKO Ktoś się podszył to nie mój wpis spotkajmy się w realu

Gość Tatry
Chyba zrezygnuje z wpisów gdyż każdy może wpisać jakąś bzdure podszywając się pode mnie dlatego to mój ostatni wpis przykro mi.

Gość samotna wojowniczka
Tak, podszył się pode mnie psychopata, dlatego ja się wyłączam do czasu, aż znajdziemy sposób, aby się w inny sposób porozumieć. I nie przejmujcie się tekstami psychopaty, zwykle w życiu społecznym, zawodowym i osobistym to miernota, która ma zaburzenia także seksualne, a ponadto pewnie był jako dziecko nieźle tłuczony, stąd agresja. Mój styl pisania poznacie, wobec tego nie łapcie się na takie chwyty. Pozdrawiam i liczę, że ktoś, kto zna się lepiej na komunikacji w sieci znajdzie sensowny sposób na to, abyśmy mogli sobie bez tego psycholka popisać, trzymajcie się :-) Teraz napiszę dopiero jutro po popołudniu, bo mam trochę prac domowych, pozdrawiam

Gość samotna wojowniczka
Dziś podszył się także pode mnie o 13.22, to nie moja wypowiedź, będzie się podszywał po kolei pod każdego, bo czerpie siłę z tego, ale nie przejmujcie się, nie reagujcie, to miernota i nie należy na niego zwracać uwagi, niech sobie trochę się pobawi, tylko zaznaczajcie, kiedy się pod Was podszył.

Gość samotna wojowniczka
To także jednak mój ostatni wpis, zróbcie wszyscy to samo, niech odezwie się tylko ten, kto zna sposób, jak możemy się w inny sposób porozumieć, do zobaczenia gdzieś indziej. Przykro mi, miałam dobre zamiary, ale nie wiedziałam, że są tu także ludzie chorzy. Zareaguję tylko wówczas, gdy znajdziemy sposób na inną formę komunikacji, pa i do miłego :-)

Gość samotna wojowniczka
A teraz lecę na was donieść mojemu wujkowi z policji, pa!

Gość samotna wojowniczka
i znów się podszył, nie napisałam, że lecę donieść się wujkowi, ja już nie będę pisać, nie łapcie się na to, nie reagujcie już

Gość Tatry
Szczerze mówiąc to się domyśliłam że to nie Twój wpis ale przyznam takie podszywy bywają denerwujące , pozdrawiam

Czesc Wam. Mega smutnomi dzis znow:( dokladnie nie wiem dlaczego nawet, choc moze sie domyslam.. Eehh jak samopoczucie u Was? Olewajcie podszywy i inne szkodniki.

Gość gość
Ja od zawsze byłem samotny ,może jest ktoś chętny na spotkanie ????

Gość nocnymarek60l
Witam , w każdym mieście są ludzie samotni nikomu nie potrzebni , należy zakładać grupy w każdym mieście , po to żeby ludzie sie spotykali , rozmawiali z sobą , prubowali sie z sobą zaprzyjaźnić , Ja ( nocny marek , plastyk , ucze sie grać na gitarze , mam 60 L. ) Mieszkam w miejscowości Strzelin , czy jest ktoś z tej miejscowości ?