Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 6, 2016 Przepraszam- nie 9 tylko 11ds Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Smutasek spokojnie zrób betę jest mnóstwo przypadków kobiet mających okres w ciąży!!! SIL świetny wynik 3 mam kciuki!!!! caterina ale nas trzymasz w napięciu ☺będzie dobrze dziewczyny pozdrawiam MaBo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Dziewczyny jutro pojadę na betę, nie będzie za wcześnie? Transfer miałam 29.03 -3 dniowych zarodków. A takie pozytywne nastawienie miałam a teraz ledwo żyję :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Smutasku nie denerwuj się na zapas musi się tobie udac zrób proszę ta betę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Kochana nie nie derwuj się bo to Ci nie pomaga ..wierzę w twoje maluszki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anies30 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Cześć dziewczyny, smutasek nie odstawiaj jeszcze leków... catarina trzymam kciuki :) a ja dzisiaj byłam u dr M i są :) są i rosną moje jajca. aż mi łezki poleciały na fotelu. Niby nic takiego ale dla mnie ogromna radość :) że jeszcze jest nadzieja. Tylko że wyniki nie bardzo :( E2 miałam 600 (5ds) a progesteron 13 :(:( i dr M powiedział że na pewno teraz transferu nie będzie dopiero za miesiąc :( tak się już cieszyłam... ale grunt że rosną. No i teraz co muszę normalnie zapłacić za mrożenie nie? i raczej będą komórki mrozić czy już zapłodnione?? ehh zapomniałam zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 6, 2016 Na pewno zapłodnione bedą mrozić chyba ze będzie więcej niż 6 komórek to 6 zapłodnią a resztę zamrożą. Ja e2 w 6ds miałam 1700 a progesteron 0,6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Anies na pewno zaplodnione. Nie zgadzaj sie.na mrozenie komorek bo za ich mrozenie tez bedziesz musiala zaplacic a zamrozone komorki sa do d**y i wiekszosc pada przy rozmrazaniu. Juz lepiej w razie czego na nowo sie stymulowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Smutasek jest wcześnie ale jak ma być coś widać to jutro już będzie. Kasiurek skoro już przerwana jest stymulacja to dobrze, ja myślałam że na poprzedniej wizycie miałaś E2 tak wysokie i dalej kazali ci leki stymulujące zażywać. Ale skoro już jutro ovitrelle to jest ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Catarina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anies30 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 a zapłodnione to muszą być 5 dniowe ? czy mogą być 2,3? bo do 5 dnia to mogą nie dożyć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 W 9 dpt po transferze 2 dniowych zarodkow beta byla u mnie 2 cyfrowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 6, 2016 Z tego co wiem, to Zamrażają tylko w stadium blastocysty czyli 5-6 dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Nie. Jesli podchodzisz komercyjnie to moga zamrozic ci w 2-3 dobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 W programie MZ mrozi się 5 dniowe zarodki. Prywatnie chyba można prosić o zamrożenie szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Sil dzwonisz jutro zapytac czy wszystkie 8 sie zaplodnilo? :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Anies progesteron 13 czy 1,3? Smutasek w 9dpt 2-dniowych miałam bete 41, ta żywa krew to niedobrze, ale trzymam kciuki. Catarinaaaaa nie trzymaj nas w niepewności :) czekamy na dobre wieści Nika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anies30 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 no właśnie 13 :( dr powiedział że wszystko zaczęło na maksa pracować... no i dobrze i źle. Ale trochę uspokoiłyście mnie że mogą prosić o 3 dniowe żeby zamrozić :) dobrze że jesteście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Catarina.... i jak? Wszyscy czekamy na dobre wieści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 catrina napisz jaki masz wynik..czekamy...:) smutasek jutro idziesz robic bete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Smutasek jedz jutro na betę .bedziesz miec juz jasność. Nie ma sensu wg mnie czekać do pt na test będziesz sie nie potrzebnie tylko stresować caly dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Jutro jadę na betę, narazie wszystko ustalo tylko brzuch pobolewa ale wzięłam nospe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 jak wam sie nie udaje za pierwszym razem to tak naprawde ja mam g*******e szanse że sie uda..jest tu na forum jakas dziewczyna co sie jej udało za 1 razem? chyba nie...chyba sie tylko łudze ze bedzie dobrze..;( smutasek masz miec pozytywna ta bete rozumiesz :)?daj mi nadzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Oj smutasku czeka Cie chyba ciezka noc... Obyś szybko usnela i potrafila zapomiec chodź na chwilke o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Sylwia chyba jest tu osoba której sie udalo za 1 razem.. Chyba dobrze pamiętam ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Fif za pierwszym razem zaszła. I to z bliźniętami. Sylwia159 ty też za 1 razem nie? Ja jutro po 12 będę w GynC, jak do tej pory do mnie nie zadzwonią, to się zapytam jak przyjdziemy. Bo jeśli mi powiedzą że transfer jednak w sobotę a nie piątek, to ja przesunę intralipid. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Już widzę jak szybko usypiam. Dzisiaj usnelam dopiero o 3 nad ranem a o 7 pobudka. Ale codziennie po poludniu kładę się na godzinkę. Izie się chyba udało za 1 razem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Malinka.Catarina.Fistaszek one za pierwszym razem zostały mamusiami. Chyba Sylwia takze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Aniu... będzie dobrze nie stresuj się :-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 ja też dzisiaj betowałam, z tym, że po iui... Nie udało się :-( Byłam mega pozytywnie nastawiona :-( No cóż, trzeba zawalczyć inaczej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach