Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o dziecko 2016 2017 cd cd

Polecane posty

Gość Staranka
Iwona, ja tez jestem bez sil. Praktycznie ciagle leze w lozku albo siedze i nigdzie dzis nie wychodzilam. Balam sie troche jesc, ale cos tam podgryzlam pare razy bez smaku.

Gość gość
Takie starania o dziecko to fajna robota jest. Tylko plecy polubiły łóżko, a nogi wolą być osobno. I dlatego chodzić trudno...

Gość Iwona25lat
Staranka a idziesz jutro na betę sprawdzić ? Daj znać jak wyniki ale mam przeczucie ze bedzie wszystko dobrze. Ja nie mogę doczekać sie wtorku a jednocześnie boje sie Eh

Gość Staranka
Chyba znowu nie ma wpisow...

Gość Staranka
Cos z tym forum jest nie tak. Najpierw zakladaja takie strony, a potem nic nie dziala!

Gość Staranka
Iwona, tak, zrobilam bete. Po poludniu bedzie wynik. Jak bedzie ok, to spokojnie czekam do tego 16.12 i wtedy na pewno serce zabije:-)

Gość Iwona25lat
Staranka trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo :) Ja jutro sie przekonam

Gość Staranka
Monika, ponad norme prl. Ja mialam wynik 40 i wymagal leczenia. Skonsultuj to z lekarzem.

Staranka ale nie wiem czy isc tylko do ginekologa z tym i czy ona cos mi przepisze na to? czy to trzeba do endokrynologa? w sumie wizyte mam zaklepane i tu, i tu :)

Gość Iwona25lat
Staranka i jak tam masz wyniki? Powiem wam ze chyba denerwuje sie coraz bardziej przed jutrem bo ciagle mam humorki niedawno nakrzyczalam na męża ze kupił zle mięso Eh a pózniej płakałam

Gość Staranka
Iwona, no nie mam...Myslalam, ze dzis beda, a to pewnie do jutra musze czekac, bo nie zaznaczyla pilne... Od hormonow jest endo i w pierwszej kolejnosci radze do niego isc.

ok, dziękuje Staranka :) bo czytałam że ginekolog też może przepisac jakieś leki na prolaktyne

Gość Iwona25lat
Czyli Staranka jutro nasz sądny dzien :) jutro mija 7 tydz od @ wiec jeśli nic nie zobaczę to niestety nie mam sie co łudzić ale mam nadzieje ze bedzie dobrze

Gość Staranka
Dobra, przed chwila doszly wyniki. Beta=37189 :-) Jest dobrze, dziewczyny! :-) Wynik z 1 grudnia 17043. Rosnie, a serduszko na pewno sie pojawi 16.12. Ciesze sie!!!

Gość Staranka
Iwona, trzymam za ciebie kciuki jutro! :-) Moj wynik tez pokazuje, ze to 7 tydzien. Na pewno za szybko poszlam do gina, pospieszylam sie. Mysle, ze lepiej na tym wyjdziesz:-)

Gość Iwona25lat
Staranka to super gratulacje juz mozesz być spokojna :) No zobaczę jutro co bedzie na pewno dam wam znać

Gość Staranka
Dzien dobry! Udanych Mikolajek wszystkim:-)

Gość Iwona25lat
Hej dzieki Staranka tez zycze Wam wszystkim najlepszego! Ja dzis rano dostałam telefon ze wizytę musza przesunąć mi na 1,5 godz pózniej bo jeszcze gin nie doleciał z Polski z powodu mgły. Eh a juz chciałam mieć jak najszybciej to za sobą, nie lubię czekac

Gość Staranka
Iwona, to jestesmy podobne:-) Tez nie lubie czekac. Dzis sie lepiej czuje, choc mdlosci wracaja. Ale zjadlam ogorki kiszone i kanapke ze smalcem:-) Sukces! Cos mi posmakowalo.

Gość Iwona25lat
Boże dziewczyny teraz przed wyjściem z domu na papierze miałam mała brązowa krople sluzu :((( bardzo sie boje

Gość Staranka
Iwona, spokojnie! Kropla jeszcze o niczym nie swiadczy! Musisz byc spokojna! Nie stresuj sie tak! Ja z corka bardzo plamilam, a jednak przezyla!

Gość gość
Hej dziewczyny!! :) Jestem nowa i dołączam!! To mój 20 dc ok 17 dc silne bóle podbrzusza wzdęcia i okropny bol zęba:( Dziś poczułam jakby mi ktoś ogromne igły wbijal w prawy jajnik... A tak poza tym to nic:( Boje sie ze to psychika... Szyjka tylko bardzo rozpulchniona no i temp od owulacji podwyzszona. W czwartek idę na betę bo nie wytrzymam! :D A Ty Iwonka nie martw się ja tak miałam przy pierwszym dziecku i gin powiedziała że się tak na początku zdarza i to normalne głowa do góry nie trac nadziei!! :* Coś się scina ciężko dodać post... :/

Gość Staranka
Witaj, nowa:-) Zamiast goscia wpisuj swoje imie lub nick, zebysmy od razu cie poznawaly. Jest za wczesnie na bete. Zaczekaj chociaz do dnia spodziewanego okresu. Wiem, co mowie:-)

Gość Klaudia 1503
Oki :) Eh... A myślisz, że teraz nie wyjdzie czy może być coś nie tak? Chciałam dowiedzieć się wcześniej żeby zaliczyć przed Wigilią usg i włożyć mężowi do prezentu... ;)

Gość Staranka
Klaudia, pewnie jeszcze nie wyjdzie. Co ci szkodzi z tydzien zaczekac. A do swiat zdazysz:-)

Gość Staranka
Iwona, czekam na wiesci:-)

Gość Klaudia 1503
W sumie masz rację trudno zaczekam jeszcze :) Ale trochę się zaczęłam martwić bo właśnie odkryłam, że nie mam w ogóle śluzu a jeszcze popołudniu było go pełno zaczynam wątpić;(