Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o dziecko 2016 2017 cd cd

Polecane posty

Gość gość iwona
Jojo199120 i jak tam? Mam nadzieje ze @ nie przyszla:-) a Ty ujrzalas te cudowne 2 kreseczki:-):-) Em111 witamy i zapraszamy;-) U mnie niestety jak narazie troszke gorzej:-( juz prawie wszysto laduje w wc:-( jutro gin ale nie ukrywam ze sie mega boje:-( mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:-) do jutra do 20 to ja ze dwa razy na zawal zejde:-(

Gość Iwona25lat
Jojo myśle ze test powinien wyjsć prawidłowy. Iwona wiem co czujesz trzymam kciuki bedzie wszystko dobrze !

Gość gość iwona
jojo ja robilam wlasnie 2dni po spodziewanej@ test i juz pieknie wykazal 2 kreseczki. takze powodzenia,trzymam kciuki:-)

Gość gość iwcia
hej dziewczyny czy mogę do was dołączyć? od nowego roku zaczynamy starania o maleństwo , w grudniu odstawiłam tabl anty. i zaczynamy od stycznia , na początku lutgo będę testować

Gość gość iwcia
fajnie się czyta wasze forum mam nadzieje ze ujrze wkrótce też tak jak wy swoje wymarzone dwie kreseczki.....

Gość gość iwcia
do kataszkamaszka - cykle masz 28 dniowe?

Gość Iwona25lat
Hej jak u Was? Dzis postanowiłam w końcu zrobić obiad z mięsa, wybrałam filety z kurczaka chciałam je usmażyć i znowu skończyłam w wc ehh ale jakoś musze sie przemoc bo mój maz juz nie je mięsa od x czasu ;)

Gość gość iwona
iwona25lat ja narazie tylko po jedzeniu odwiedzad wc:-( a dzisiaj sprawdzalam kalendarz i do zaplodnienia doszlo u mnie uwaga 24 grudnia:-) bedzie dobrze:-)

Gość Iwona25lat
Iwona to super bedzie fajne wspomnienie :) ja jakoś zrobiłam te kotlety z trudem hehe ale sa ;)

Gość Staranka
Iwona, tez dzis robilam piersi. Zjadlam troszke. Teraz mnie dodatkowo meczy gardlo...

Gość Iwona25lat
U mnie jeszcze na jutro starczy wiec obiad mam prawie z głowy ufff ;) tez mnie rano gardło bolało ale na szczęście przeszło

Gość gość iwona
czekam na wizyte. trzymajcie kciuki

Gość Iwona25lat
Iwona daj znać koniecznie i nie martw sie !

Gość gość iwona
jest ok:-) ciaza ciut mlodsza ale wszystko wporzadku:-) stres odszedl:-)

Gość kataszkamaszka
Gość Iwcia. Cykle mam 28 dniowe więc powinniśmy trafić. Od 18 dc mam brać duphaston czyli od jutra (pierwszą ciążę miałam zagrozona i byłam do 5 msc na podtrzymaniu). A jak u Ciebie? Kiedy planowany @ ?

Gość Iwona25lat
Iwona to super u mnie tez ciąża jest młodsza niż według @ ale póki co jest w porządku. A który u Ciebie tydzien?

Gość kataszkamaszka
Aaa dziewczyny na mdłości dobra jest skórka od chleba. Mi to ciocia w pierwszej ciąży sprzedała i rzeczywiście - lagodzi. Najlepiej sobie ją porzuc jako pierwszy posiłek

Gość gość iwcia
do kataszkamaszka- mam cykle 28 dniowe, ostatnia @ była 11 stycznia , więc w podobnym czasie będziemy testować ja natomiast biore luteinę od 16-25 dc

Gość gość iwcia
do kataszkamaszka- mam do ciebie pytanie ty dupaston bierzesz przez 10 dni? a potem ostatniego dnia test ciązowy i dalej dupaston jak by była ciąza na podtrzymanie?

Gość Gizeelcia
Hej wszystkim! U mnie średnio. Ponieważ biore duphaston teraz znowu 2razy dziennie i ciągle plamie ale te plamienie jest jakby mi sie @ kończył :(( I zaczynam się martwić :(( muszę wizyte przyśpieszyć bo mam 31.01 może uda mi się na dzisiaj :(( Może to być poronienie jak i poczatki obumierania zarodka ehh :-(

Gość gość gosia
Część dziewczynki obserwuje te forum od roku gratuluję wszystkim które miały 2 kreseczki i trzymam kciuki za wszystkie które nadal próbują za siebie też a więc tak staramy się z mężem od 2 lat raz test pozytywny i dwa tygodnie po spodziewanej miesiące nagle @ niestety okazało się że miałam cin 2 stopnia i w pazdzierniku amputowali mi część szyjki macicy od listopada na nowo obserwuje swoje ciało teraz próbowałam z testami owulacyjnymi wczoraj pokazał mi pozytywny więc przytulanie po południu i wieczorem w nocy potworny ból podbrzusza i jajnika rano nadal utrzymujące się klucie i wrażenie spuchniecia w podbrzuszu cieszę się że można tu napisać o sobie i pogadać z wami bo nie należę do osób cierpliwych a tydzień to wieki więc może pisząc z wami teraz nie stracę majątku w aptece i powstrzymam się od zbyt szybkiego testowania mam 32 lata i 11 letnia curcie

Gość gość gosia
Część dziewczynki obserwuje te forum od roku gratuluję wszystkim które miały 2 kreseczki i trzymam kciuki za wszystkie które nadal próbują za siebie też a więc tak staramy się z mężem od 2 lat raz test pozytywny i dwa tygodnie po spodziewanej miesiące nagle @ niestety okazało się że miałam cin 2 stopnia i w pazdzierniku amputowali mi część szyjki macicy od listopada na nowo obserwuje swoje ciało teraz próbowałam z testami owulacyjnymi wczoraj pokazał mi pozytywny więc przytulanie po południu i wieczorem w nocy potworny ból podbrzusza i jajnika rano nadal utrzymujące się klucie i wrażenie spuchniecia w podbrzuszu cieszę się że można tu napisać o sobie i pogadać z wami bo nie należę do osób cierpliwych a tydzień to wieki więc może pisząc z wami teraz nie stracę majątku w aptece i powstrzymam się od zbyt szybkiego testowania mam32 lata i 11 letnia córkę

Gość Jojo199120
Hej dziewczyny :) testu nie robilam jeszcze. zdecydowalam sie poczekac i chyba slusznie. od wczoraj mam typowe przedokresowe skurcze a dzisiaj plamienia lekkoe jak zwykle przed @. Pewnie jutro dostane :( ale to dopiero poczatek wiec bedzie wiecej prob :)

Gość gość
Upppp

Gość gość
Halo halo

Gość gość gosia
Część dziewczynki obserwuje te forum od roku gratuluję wszystkim które miały 2 kreseczki i trzymam kciuki za wszystkie które nadal próbują za siebie też a więc tak staramy się z mężem od 2 lat raz test pozytywny i dwa tygodnie po spodziewanej miesiące nagle @ niestety okazało się że miałam cin 2 stopnia i w pazdzierniku amputowali mi część szyjki macicy od listopada na nowo obserwuje swoje ciało teraz próbowałam z testami owulacyjnymi wczoraj pokazał mi pozytywny więc przytulanie po południu i wieczorem w nocy potworny ból podbrzusza i jajnika rano nadal utrzymujące się klucie i wrażenie spuchniecia w podbrzuszu cieszę się że można tu napisać o sobie i pogadać z wami bo nie należę do osób cierpliwych a tydzień to wieki więc może pisząc z wami teraz nie stracę majątku w aptece i powstrzymam się od zbyt szybkiego testowania

Gość gość
Czy jest tu jakas z dziewczyn z nadczynnoscio tarczycy i ktorej udalo se zajsc w ciaze i po jakim czasie leczenia? STARACZKA

Gość gość
Jest tu jakas dziewczyna z nadczynnoscio tarczycy i ktorej udalo sie zajacs w ciaze i po jakim czasie leczenia? STARACZKA