Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek85

Gyncentrum i nie tylko, nowy wątek 2016

Polecane posty

Gość gość
Yeti co z Twoim wynikiem? bardzo Ci kibicuje;)

Gość linkaa28
Madzia i jak Twoja blastka? jesteś już po transferze? Yeti??

Gość gość
Yeti trzymaj sie! Powodzenia :) justkrk

Gość gość
U mnie dziś brązowe plamienie i brzuch jak na @ :(... Justkrk

Gość gość
U mnie zarodek nie dał rady niestety :( Ania w 3dobie był 4a...i ciężko mu po rozmrożeniu szlo dzielenie; ( Madzia

Madzia bardzo mi przykro :( <> Yeti i jak tam u ciebie? <> Justkrk ktory to twoj dpt? i ilu dniowe zarodki bralas?

Gość gość
Olusia, to mój 9dpt 3 dniowego zarodka. Wcześniej OK 5 dpt miałam jednorazowe plamienie. Justkrk

Gość gość
Yeti, Madzia nie tak miało byc. Byłam pewna ze Sil zapoczątkowała dobra passe...Justkrk

Gość gość
Olusia Środa lub czwartek, no chyba ze przyjdzie @ :(. Basia jesteś najsilniejsza kobieta jaka znam!! Justktk

Justktk myslalam ze bete zrobisz juz w poniedzialek po tych plamieniach bo to juz bedzie 11 dpt wiec beta wyjdzie :)

Justkrk...mogłaś dzisiaj na betę jechać bo może plamisz bo masz niedobór progesteronu (ja tak miałam). Sporo dziewczyn na plamienia.

Gość Sunshine_111
Yeti, Madzia, przykro mi :(

Gość gość
Smutasku (już nie smutasku :)) już dziś nie zdążę ale w poniedziałek pewnie zrobię. Biore Gynprodyl 3x 200mg. Invitro miałam w Czechach i dr kazał po 14 dniach zrobić bete. Ale sie boje... Staram sie za dużo nie myślec...żeby nie zwariować. Ty tez miałaś plamienie w terminie @? Justkrk

Justkrk...ja plamilam od chyba 7dpt i myślałam, że @ dostanę. Dopiero dziewczyny jak im napisałam zmotywowaly mnie do pójścia na betę i poszłam właśnie w 9dpt (3 dniowych) i wynik miałam 90. Po prostu miałam niedobór progesteronu i ciąża była zagrożona. Trzymam kciuki żeby u Ciebie również była pozytywna beta. Lec na nią w poniedziałek.

Gość gość
Dzięki smutasku, podniosłas mnie na duchu :). Czy miałaś tez lekkie bóle podobne do tych przed @? Justkrk

Gość gość
Sil a kto Cię prowadzi w Artemidzie? Sama wybrałaś lekarza? Najpierw pojechałas na 1 wizytę wzystko ustalilas czy juz podczas 1 wizyty miałaś screathing? Trochę to daleko ze śląska i niewiem jak to jest organizacyjnie :( Aurelia

Gość gość
Smutasku a jaki Ty progesteron brałaś i w jakich dawkach? Justkrk

Justkrk...tak ja czułam się jak na @ i te plamienia do tego. Na początku bralam lutinus (ale nie pamiętam czy 2x dziennie czy 3), już przy nim plamilam i miałam podrażnienia więc przeszłam na luteinę. Jak powtórzyła betę i sprawdziłam poziom progesteronu to bralam żel crinone 1xdziennie. Później już plamienia się nie powtórzył. Ale 2 tyg musiałam leżeć i wstawać tylko do wc.