Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Hejka Cyferko Jak zwykle latam,biegam,załatwiam ;) Brawo Ty :D Kotek uratowany.Ochrzściliście go jakoś? ;) Jak radzicie sobie z kuną? Rudziu Gry na skrzypcach zaczęłam się uczyć mając 10 lat W szkole muzycznej i prywatnie I szczerze mówiąc,zaniedbałam to granie :( Struny wymieniłam na nowe ale smyczek nadaje się do wyrzucenia Na kupno jakoś nigdy nie zbywa ;) Mam też organy i wolę jednak klawisze ;) Globusiku Przekażę a jakżeby,tylko jutro ;) Pozdrawiam resztę Pań

Imuś dzisiejszej nocy kuna siedziała cicho. Może trąbka pomogła i przegoniła?? Chłopaki zainstalowali taką starą od PEKAESA :-D I każdy kto przechodził koło trąbki ,to se trąbił. Trąbka na strychu,a na dole włącznik. Wielkich zniszczeń myślę,że nie narobiła,bo strych pusty tylko ocieplenie styropianowe.Żadnych przewodów tam nie ma.... Ty To Imuś mnie zawsze pozytywnie zaskoczysz.Człowiek orkiestra;-) Ale o skrzypcach to nie wiedziałam.... X Kotka nie ma jeszcze nazwy;-) I nawet nie myślę i nie główkuję młodzi napomknęli,że muszą się zastanowić :-D X Oj,oj....dziecka im trzeba.

Gość globus
Cyferko rzuć tym ciachem:) wybrałam sie na popołudniową kawę i ledwie dotarłam. Mgła nic nie widać i tak jest od samego rana."Kocham" takie dni!!!!! x Imuś a no to prawda,że jesteś człowiek orkiestra.Czemu dopiero teraz piszesz,że uczyłaś się grać na skrzypcach???? Przecież możemy skompletować zespół.Tyle co pamiętam to Cyferka gra na pianinie. Złączycie się w zespół i muzyka będzie grać. W długie jesienne wieczory będą koncerty:) Cyferko co Ty na to:)???? Imus dzięki za dobry uczynek, za przekazanie życzeń! x Rudziku,Ada , Lunka,Marylko może y też gracie na instrumentach??? x Miłego wieczoru.

Człowiek orkiestra! Ha ha ha :D Cyferko Piszesz o trąbce Podbierałam bratu bo na niej uczył się grać.Niedawno kupił sobie nową ;) A Ty też nie napisałaś,że grasz na pianinie :P Trąbka z PEKAESA :D Toż to uszy może urwać :D Globusiku U mnie w dzień było mleko,teraz jest śmietana Nie widzę naszego lasu a światła w samochodach to dopiero przed domem widać :O Orkiestrę chcesz zakładać? Tylko,że ja to bym musiała koniowi ogon obciąć,żeby mieć smyczek Kiedyś moja mama obcinała po cichu koniowi swojego brata .Tyra konia ni ma ;) Pa

Gość stefania ruda
Dzień dobry wieczór kobietki :) Już mi się tęskniło się mi za Stacyjkowem :) Środa dała mi dziś w pracy w kość. Dużo papierów, ogromne tempo i brak czasu na kawę. Dopiero teraz mam czas, by usiąść i poczytać jak i popisać. Wieje lodowaty wiatr, który nie składnia do spaceru. To też zaszyłam się już w pieleszach domowych z ciepłym kubkiem mięty z cytryną i plasterkiem pomarańczy. Zapraszam do poczęstunku :) Pranie włączone, boczek rozmraża się , makaron bulgocze w wodzie, a niebawem będę klopsiki robiła z sosem do spaghetti. Nie zawsze musi być tak samo, a co.. A teraz czytam co tam u Was się działo i czy mocno wrzało ;) 🌻

Jedyneczko-Cyfereczko, M to syn, M jak Młody ;), a D. jak Daniel to moja połówka... tylko nie wiem jeszcze czego ;) W pracy rzeczywiście, koniec roku daje już znać o sobie. Wszyscy sobie przypominają, że z czegoś mają się rozliczyć, jakąś umowę podpisać i jak najwięcej wydatkować w kwartale, by fundusze zostały dobrze rozdysponowane. A do tego doszła restrukturyzacja departamentu, co wiązało się z nowymi zadaniami, które przejęliśmy. Są one dla nas całkiem nowe i poruszamy się jak we mgle. Szkoda, że wszystko zbiegło się w jednym czasie. Już rozumiem w Twoim przypadku, że zegarek to ważny element . Wolę tez pracować pod presją czasu, bo to powoduje, że przychodzę i zaraz też wychodzę z pracy, tak szybko czas mija :D Kuna znalazła sobie zaciszne miejsce, a tu takie odgłosy trąbek ;) Też słyszałam od znajomych, że dała się im we znaki. Mam nadzieję, że u dzieci twoich będzie bardziej przyjazna :) Kotek tez wyczuł dobrych ludzi i się garnie tuz za kuną :)

Aduś, ja wstaję wcześnie, ale Ty to już bijesz rekordy... Ale jak trzeba, to człowiek na rzęsach staje. Siła w Tobie ogromna, a babcina moc niesamowita. Podziwiam i zazdroszczę takiej babci :) Dziękuję za miłe słowa o tej czuprynie, chociaż jak wiatr wieje, to ta fryzura bywa różna, że tak napiszę. Jednak nie wyobrażam sobie długich włosów, to już chyba nie mój styl. Innym kobietom przyglądam się z zachwytem, jak wiele fryzur mogę uzyskać dzięki długim włosom. Jak tam Twoja dieta się ma ?

Imuś - Emuś, toż Ty powinnaś nam tu wieczorkami poskrzypić na sksypeckach. Lubię słuchać skrzypek, gitary i saksofonu. Tak mi w duszy gra. Uzdolniona bestia :)Globusik ma rację, w duecie raźniej się gra. idą święta, więc czas ku temu sprzyja, proszę propozycję przemyśleć :) Koni ni ma, ale są na biegunach, zawsze można wyciąć i sztuczne. :) Lubię mgłę, pod warunkiem, że nie muszę jeździć autem wtedy.. Wczesną jesienią jak jeździłam pociągiem, wschód słońca i mgły na wysokości łąk przed samą Warszawą to niecodzienny widok. Zapierał dech jednak w piersiach. Zawsze się budziłam i oglądałam piękne zjawisko natury.

Globusiku, doczytałam ten Twój tekst: jestem strażakiem, olewam wszystko :D:D nie słyszałam, ale podoba się mi i zastosuję, zapewniam ;)' Piszesz o Juniorku, to od razu zapytam na którym roku jest i co studiuje ? Okna lubię myć jak jest ciepło. Zimą jak mam wyjść i myć zamarzając, odechciewa mi się i tu stosuję strażaka :D. Jednak muszę znaleźć czas i przed świętami wygospodarować chęci ;) Kiedyś za młodu grałam na gitarze przy ognisku. Potem już tylko brzdąkałam dla siebie, aż w końcu gitara znalazła nowego właściciela i pozostałam tylko przy słuchaniu innych.

Rudziu Ty bestyjko ;) :D Od sztucznego na biegunach ni da rady :D Najlepsze są od wielbłąda Kiedyś mi kuzyn z Rosji przywiózł ale za krótki :D 1/2 Ja muszę mieć większe... Dzisiaj sobie przypominałam kolędy na organach Instrument jest wypasiony ;) Lubię do niego siadać ;) Zamykam oczy i gram...Coś cudownego Czasami je otwieram...Jak nie trafię w akord :D :D Na gitarze zagra Ci moja córka Syn starszy komponuje sam swoje teksty do muzyki,której nie lubię ;) Rap to nie moje klimaty.Śpiewa i nagrywa Do wyciszenia studia,gwizdnął mój stary dywan i styropian,he he Jedno studio do dzisiaj straszy ludzi w...lesie :D

Witajcie !! Jak szalona znowu gnam... bo czas mi się straszliwie skurczył...:D Mnie to chyba słoń na ucho...:P lubię muzykę... ale sama nie gram, nie śpiewam... wolę słuchać... Z wnusią plan jest taki, że być może od poniedziałku do żłobka pójdzie... i wtedy ja będę po nią w południe jeździła... to wtedy babcia spać może nawet do magicznej godziny ósmej... Teraz, mocno jeszcze ziewająca, kawencję zrobiłam: (_)> (_)> (_)> (_)> (_)>

Aaa... jeszcze o diecie zapomniałam wspomnieć... staram się ją dalej utrzymywać... tylko nie mam czasu wszystkiego dokładnie opisywać... sorry...🌼

Gość globus
Witam sie z Wami. Jestem druga w kolejce do Wagonika. x Ada dzięki Ci za kawę.Jak długo jeszcze będziesz wstawać tak raniutko. Na jedno to dobrze, bo przychodzę na gotowiznę:) x Rudziku znam pracę biurową:) jest nie do przerobienia. Zawsze była biurokracja a w teraźniejszych czasach ....szkoda gadać:) Polecam Ci lanie na wszystko , to fajny stan:D Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia:) x Imuś O struny sie nie martw.Pojedziemy do Janowa i włosie będzie załatwione.:) Zobaczymy jak pomysł zaakceptuje Cyferka:) x Cyferko co Ty na to????? x Lunka Zagubiłaś się nam:( x Ja sobie tak siedzę i gadam z Wami a czeka mnie wyjście.Załatwiam ważną sprawę :) urzędową trzymajcie kciuki za powodzenie. x Pozdrawiam Was serdecznie.

Cześć . Nie wpuszczają mnie na kf :-( Próbuję bardzo zniechęcona raz jeszcze... Imuś życzenia ode mnie dla M wszystkiego najlepszego🌻 Globusiku na wszystko się zgadzam;-) Ada nie pisz,my się domyślamy;-) Twojego menu....Miłych chwil z wnusią... Rudziu dzięki za wyjaśnienia co do Twoich M-kó :-) Dobrego dnia w pracy. Luna gdzie się podziewasz??? Marysiu

Imuś A to Ty nie słyszałaś że gdzie kucharek sześć ,tam nie ma co jeść??? Cyferka może Ci jedynie swoją pozytywną energię przysłać:-)

Jedyneczko Ty kozo jedna !;) Czemu od razu sześć? Wystarczyłaby jedna :D Nogi mam w doopie 😭 I plecy mnie bolą Szykuję się na przyjazd gości Dziękuję w imieniu J. za życzenia 👄

Jestem. Kobietki mam taki nawal pracy i sprawy urzedowe mi sie spietrzyly, ze nie wiem w co mam rece wsadzic. Wracam poźno do domu z pracy. W domu syzyfy jak zwykle. Wieczorem padam na pysk. Rano mi ciezko wstac. Kregoslup daje o sobie znac. Jade na prochach przeciwbolowych. Inaczej chyba bym sie nie podniosla z łóżka. Jutro wpadne na poranna kawe. Syn mojego Z jest u nas. Pracuje razem z tata. W sobote wpadnie kilka osob na jego urodziny. Jutro zakasuje rekawy w kuchni. Ale przedtem do pracy. Milych snów. Do jutra

Witajcie !! I co ja mam Wam powiedzieć, skoro znowu spieszę się jak szalona, a zegar jakoś nie chce wolniej iść do przodu.... wieczorem jak wracam, to nawet nie odpalam kompa, bo wiem, że muszę iść szybko spać, żeby rano móc z jaką taką przytomnością zwlec się z łóżka...ale nic to, lubię pomagać, lubię być potrzebna, więc działam ochoczo... w weekend może z pewnością więcej popiszę... A teraz kawowa pora nastała: (_)> (_)> (_)>