Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

To ja Was pozdrawiam z mojego, pędzącego przez straszną mgłę, pociągu. Dobrego piąteczku, Kobitki Drogie. Paaa...!! ♡

Serduszkami takimi ♡ szlaban podnosiłam, ale Kafe pokazać ich nie chciała. No, trudno. Ale grunt że Stacyjkowo działa! :D

Gość globus
Dzień dobry. x Ada Pędzisz Ty i Wagonik też przyspieszył. Dla ospałych przygotowujesz kawę.Dzięki. Wiesz co musimy uzbroić się w cierpliwość i nie podnosić szlabanu. Szkoda stron. Pozwólmy żeby posty wpływały z opóźnieniem. Może wygramy walkę:) x Imus szkoda,że nie mogłam Ci pomóc w kuchni , na koniec załapała bym się na ...klinik....tortu. Ganiałam wczoraj jak szalona. Pognałam do optyka "odnowić":) okulary. Owszem odnowię i portfel też odnowię:D x Cyferko Wcale Cię nie widzę w tej mgle i pędzącym Wagonie:) no więc powtarzam że odnowiłam okulary i portfel:) Przez lornetkę podglądałam Babcię Ime. Żarełka przygotowała tyle,że stół się uginał. x Lunka Rozumiem,że jesteś zaganiana. Ja nie pracuję i też mam mało czasu:( Twojemu Z życzę samych dobrych dni.Proszę przekaż życzenia. x Rudziku Kurcze niby na każdym biurku komputer i dalej z papierów głowy nie widać:) Fe fe konic roku to dopiero nagonka.Pozdrawiam Cię. x Zawiadamiam ,że dzisiaj tańczę z garami. Zapraszam na czerwony barszczyk i pieczone ćwiartki z kurczaka. W końcu będę w domu. x Dobrego dnia wszystkim.

Dzien dobry. Ada pędząca kobieto, przez mgłę pociągiem dzięki że mnie obudziłaś. Zaowocowało to jedna pralką już wypranego prania. Piesa juz dotleniona. Ja wykąpana i uszykowana do pracy. Kuchnia wysprzatana. Kawa wypita. Globusiku dziękuję, przekażę Z. Wczoraj dostał mandat, ciekawam ile dostanie Strafy. Może nawet zakaz prowadzenia pojazdów przez miesiąc. Uff żeby tylko nie to. Milego dnia

Hejka witajcie:-) Dzięki za poranną kawę Ada ;-) A Twój wagonik mknie nawet po mgle;-) X Globusiku u mnie też nic nie widać. Trafiłam tu po omacku. Uporałaś się z urzędami??? Ja nie wyspana jestem,do późnej nocy telepatycznie pomagałam Ime sprzątać ;-) po imprezie.... Imuś jak by dwie kucharki z Podlasia i Kaszub spotkały się w jednej kuchni... to niezły bigos by z tego wyszedł :-D X Luna masz dodatkowe obowiązki związane z pobytem u Was S . Z Życzę zdrowia . X Rudzia gdzie nam przepadłaś?? Dobrego dnia .

Gość stefania ruda
Pojawiłam się dziewczynki, pókim jeszcze mnie widać zza papierów :) Dobry dzień :) Wczoraj miałam zewnętrzne szkolenie z weksli. Wróciłam z migreną, o której Wam wcześniej pisałam. Dawno mnie tak nie bolało. Głowa myślałam, że mi eksploduje. Zasnęłam i wstałam o 23 z takim samym bólem. Tabletki dopiero łyknęłam i zaczęło odchodzić powoli. Dziś już lepiej. Ale poczytam co U Was jak wrócę wieczorem do domu. Kochane kobitki, życzę spokojnego, udanego piątku. I przygotowywujcie się powoli do weekendu ❤️ Przesyłam pozdrowienia :)

Luna hejka,spotkałyśmy się w drzwiach:-) Oj przykre, co spotkało Z. A tak swoją drogą,to u Niemców największym straszakiem jest utrata prawo jazdy... chyba bardziej surowe są kary niż u nas...Miejmy nadzieję,że nie będzie tak surowo.... X Rudzia biedulko... Współczuję bardzo. Przemęczeni daje znać o sobie :-( Straszne są takie migreny....Zdrówka Ci życzę. Może dzisiejszy gość D jak M ;-) będzie ukojeniem ❤️ X Globusiczku do Ciebie mam jeszcze sprawę. Otóż po 30 postach,przechodzimy na inną stronkę i nie da się bez przepychania:-( Wykombinowałam,żeby nie puszczać pustych liścików, tylko powiedzieć to,co się ma do powiedzenia i już :-D Także dziewczyny jak szlaban zamknięty,to piszcie!!! żeby podnieść,nie marnujmy kartek. Pa. Do uzdrzeni. Imuś kak Ty żywiosz???

Gość gość
globus 2016.11.10 Wszystko czym kobiety chcą się podzielić z innymi.O radościach i smutkach w naszym życiu. " czy ty babo na łeb upadłaś? Kto chciałby z tobą rozmawiać o radościach i smutkach? A kim ty jestes dla nas ? lecz się bo sama ze sobą piszesz!!!

Gość globus
Hej Cyferko tak masz racje po 30tu wpisach jest przejście na następną stronę. Masz dobry pomysł.Sprawy urzędowe załatwione pozytywnie. Bidulka z Ciebie boś nie wyspana.Nic to Imus miała pomoc i to najważniejsze:) x Imuś chyba kupiłaś za małą zmywarkę:) mimo pomocy Cyferki jeszcze masz co zmywać:) Przede wszystkim pytam jak się czujesz????Przy takiej pogodzie móje rusztowanie / czytaj kręgosłup:)/ dokucza mi bardzo:( x Rudziku oj współczuję Ci bardzo. Koleżanka ma tę wstrętną przypadłość. Cierpi bardzo. W zasadzie to normalnie nie funkcjonuje.Jeśli kładzie się do łóżka to najlepiej do ciemnego pokoju. Życzę Ci żeby głowa nie bolała. x Ja dogotowuję barszczy i włączam pieczyste.") x Pozdrawiam.

Dzień dobry Globusiku Masz rację,jeszcze zmywam :D Większa zmywarka by mi się nie zmieściła w kuchni a że mieszkamy pod skosami,nie posiadam również górnych szafek/coś za coś Barszczu poproszę,podstawiam kubek ;) Jedyneczko A ja myślę,że kucharki z Kaszub i Podlasia wyczarowałyby oryginalna dania :D Rudziu Współczuję Ponoć najlepszym sposobem jest szok termiczny Na kark ciepłe a stopy do zimnego Nie wiem czy działa ale teściowa mojej C tak robi ;) Adziu Ciebie zawsze sobie wyobrażam w wagoniku sunącym po mieście ;) Lunka Mam nadzieję,że prawa jazdy nie zabiorą... Bez auta,to jak bez ręki ;) Łapki mi dzisiaj spuchły,oczy też.Wyglądam jak lisica :( Chyba za dużo ganiania i roboty... Nic to,grunt,że J zadowolony z tortu :D

Gość a ja miłość
Ale tu cichooo Echo po i wagoniku hulaaa :)

Gość globus
Dzień dobry. Kawa przygotowana.Zapraszam. x Imus już jest głośno, stukam czajnikami , woda szumi zaczęło się życie w Wagonie. Dużo pracy włożyłaś w przygotowanie urodzin. Wiadomo na Tobie można polegać. Sprawiłaś przyjemność J i bliskim.Możesz mieć satysfakcję. Imus trzeba gromadzić siły na następne urodziny:D x Ada Ciebie nie budzę.Odsypiaj ranne wstawanie:) x Jedyneczko Podniosłam rolety. Nic że ciemno:) czas do roboty:) x Rudziku Ty też spij i odpędzaj migrenę:) x Lunka Co u Ciebie nie wiem.Nie wiem też czy mogę Cię budzić. Na wszelki wypadek zostawiam liścik:D x Pozdrawiam hejka.

Cześć Globusiku. Narobiłaś hałasu i zapachu;-) Dzięki za czarną. Ja od rana zalatana,byłam już u mamy i na zakupach. Czy moje koleżanki obchodziły czarny piątek? Ja nie :-D Globusiku Studencik mój przyjechał...robię słoiki;-) Jutro go odwieziemy,ja planuję zajrzeć do galerii... Wieje okrutnie... potańczyłam trochę z miotłą,ale liście i tak wracały na swoje miejsce. Dobrego dnia Wszystkim

Gość adazina
Hej, Kobitki !! Z komórki piszę, więc krótko będzie. x Globusiku, dzięki za kawusię. Tak, spaaałam dziś długo i mocno. x Rudziu, jak glowa dziś, czy mniej boli?! x Cyferko, heh... mnie czarny piątek nie dotyczy. Wiesz, emeryturkę mam skromną mocno. Ale moja córcia zamówiła wczoraj, przez net, masę książek dla wnuśki. Mała będzie pewnie, podobnie jak jej rodzice, najprawdziwszym molem ksiazkowym. Uwielbia sama "czytać " i kocha słuchać gdy jej się czyta. Ma dopiero 2 latka, a zbiór knig już imponujący. x Emi, buziaki dla Szanownego Jubilata...!!☆ x Teraz idę szykować się do wyjścia, bo dzis, wyjątkowo, jadę z mężem na sobotnie zakupy. Mamy ochotę na dobrą rybkę z parowaru i chcę ją sama (nie polegając na mężu) wybrać. Milej sobotki, koleżanki. Pa...!! :)

Witajcie !! Kaweczka czeka: (_)> (_)> (_)> No i mamy niedzielny poranek. Rozpoczynamy ostatni tydzień listopada i już w czwartek grudzień przywitamy. Słyszałam, że podobno śniegi nadciągają. I chyba lepsza pogoda śnieżna, niż ta zgniła. Kości mnie bolą. Stawy też. Nie lubią jesiennej wilgoci. A to moja perełeczka (kocham bluesa!) dla Was Kobitki: http://www.youtube.com/watch?v=UBkdlnBuwCg

Gość globus
Witaj Ada. dziękuję za kawę, popołudniową porą również piję:). Uwielbiam Mirę Kubasińską.Dziękuję za piosenkę. Po wyczerpującym tygodniu dzisiaj jest mój czas na SPA przy piosenkach Leonarda Cohena. Wszystkie utwory są bardzo piękne. Powiadasz,że idą śniegi???? gdyby było do 5 st mrozu i śnieg zima byłaby piękna. Ale to tylko moje skromne życzenie:) jak będzie będę musiała zaakceptować. Stawy równie dokuczają mi od bardzo dawna:( Czy od jutra znowu masz "dyżur" u wnusi???? Życzę Ci spokojnego popołudnia. x pozdrawiam pozostałe koleżanki.

Globi, Cohena ubóstwiam... strata ogromna... pocieszeniem, że zmarł bezboleśnie, we śnie... i tak przepięknie żegna się z życiem, w swojej ostatniej piosence... "...Hineni, Hineni, Jestem gotów, Panie..." http://www.youtube.com/watch?v=v0nmHymgM7Y x Tak, jutro jadę do wnusi... ale mała idzie do żłobka i odbieram ją w południe, więc jadę pociągiem o 11:05... także mogę sobie dziś dłużej posiedzieć... może jakiś filmik obejrzę...?? Kolorowych snów, Babeczki !!

Gość globus
Witam Zapraszam na poniedziałkową kawę. x Kończy się nielubiany przez większość miesiąc. Należę do tej większości:) Grudzień przemknie i Nowy Rok. Jaki będzie????? x Ada Miłego dnia z wnusią:) x Do uzdrzeni.

Dzień dobry. Dziękuję za kawkę Globusiku i jeszcze jedna prośba. Wypuść Zenka ze składziku. Pomoc do łopaty potrzebna. Śnieg ...... Ada pozdrówki Lecę......

Proszę o cierpliwość i przyzwyczajenie się do mojego widoku. Podnoszę szlaban;-) Odśnieżony chodnik, teraz biorę Zenka do odśnieżenia dróżki w Stacyjkowie.

W sumie z tego Zenka to pracowity gość. Macha tą łopatą zaciekle. Ale Zenuś widać ,że jeszcze wczorajszy.... Andrzejkowy;-) I taki nieogolony:-(

Ada całe szczęście nie zrywasz się świtem w tym tygodniu. Oby wnuczka nie załapała jakiegoś wirusa w żłobku. Chciałam Ci polecić film Sekretne życie Waltera Mitty. Taki na odprężenie,lekki,szczery,sympatyczny;-)