Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE WSZYSTKO O ŻYCIU część druga

Polecane posty

Gość globus
Dziewczyny witam Was ja i piranie. Kawę robiłyśmy razem. Zapraszam. Gwarantuję,że nie w niej żadnego żarłacza. Jest bardzo dobra. Pijcie do syta. x Smaczności.

Gość globus
O 6-tej towarzystwo pognało na ogród. Pierwsze piranie za nimi tygrys. Wyganiały się do syta i teraz targają za uszy bobra która wydaje dźwięki jak lew w klatce:):) Mówię Wam ,że jestem prawie w cyrku.Ale w sumie jest fajnie. x Lnka sięgnę po ćwiczenia. Wiem,że są mi potrzebne. Ze słuchem mam kłopoty. x Imuś Chyba troszkę wymyślasz. Jak możesz mówić ,że stajesz się mało przydatna. Przestań!!!! Wiem,że samochód to wolność.Jeśli nawet czas jakiś nie będziesz mogła jeździć to trudno:( znajdziesz inne rozwiązania. Po badaniach leczeniu wszystko wróci do normy. Imuś to nie są problemy nie do rozwiązania. Wiesz przecież że zdrowie najważniejsze.Trzymam kciuki za wszystko.Imuś w grupie siła. Wszystkie jesteśmy z Tobą❤️ x Dziewczyny pozdrawiam.

Gość globus
Powtórne szaleństwo na ogrodzie. Piszę żeby pokonać szlaban.

Luna,ale zapasów grzybnych narobiłaś... Super przekąska;-) Dzisiejszy dzień ogłaszam dniem zdrowia Koniec i kropka na temat chorób!!! Co porabiacie w sobotę?

Dzień dobry :) Szlaban podniesiony, kawa zrobiona Żyć, nie umierać :) Globusiku Widzę, że masz tam wesoło :) A Ciebie piranie wypuściły na spacerek? Wymyślam... No cóż Być może :) Słonko wstaje i zapowiada się miły dzień

Gość adazina
Witajcie! Co w sobotę robię? A jeszcze w łóżku sobie leżę i z komórką w dłoni czytam co u Was słychać. Fb. mam i jak włączę lapka to przeslę Wam namiary. Teraz wstaję, bo czas śniadanie (owsianka na wodzie) wpałaszować.

Siemka,otwarte ble ble;-) Globusiku jesteś ??? Dzięki za kawkę. Podziwiam Twój zwierzyniec :-D Super. Dzisiaj i u Was wiosennie? Imuś czółko:-D Wypasiony prezent wymyśliłaś rodzicom. Jak się uda ze zrzutką to będzie super. O prezentach ja też myślę;-) np. dla siebie nowy zegarek naręczny :-D Przy ostatniej zmianie czasu w moim zegarku, jak przestawiałam godzinę,to ten pipcik odpadł :-( I teraz sterczy takie coś co mi zaczepia ubrania :-( Pozdrawiam Was

Gość globus
Imuś chciałaś to masz.....az cztery wiadomości na fb:) x Babki zapowiadał się słoneczny /tak jest każdego poranka/ juz się chmurzy i tylko czekać jak lunie. x Zwierzyniec spi:)

Lapek otwarty... zaproszenia @ wysłane... tylko do Cyferki i do Marysi nie, bo nie mam adresów mailowych... x Miłości, pomysł ze zmywarką GENIALNY wręcz...!! Już widzę radość obdarowanych nią rodziców...!! x Globusku, piranie litościwie Cię potraktowały... dzięki im za to wielkie... bo obgryziona do kosteczek miałabyś, z pewnością, ogromne kłopoty w serwowaniu nam porannych kawuś...:D x Cyferko, u Ciebie słoneczny dzień się zaczyna... zazdroszczę szczerze... bo u nas kolejny szary, bury i ponury... A JA CHCĘ DO WIOSNY.....!!! Dzień zdrowia?! A baaardzo chętnie!! :D Cieszę się, że nic mnie dziś nie boli. Dzisiaj jestem najzdrowszym człowiekiem świata. Tak ma być już na zawsze!! x Rudziku, Lenko, Marysiu... jesteście...?! x Słyszę, że mąż właśnie wrócił z zakupami. Idę torby rozpakować.......

Uuu... Globusiku, czytam, że jednak pogoda u Ciebie zmieniła się... szkoda... buuu...

Torby rozpakowane. Herbatkę zaparzyłam. Zapraszam!:) (_)> (_)> (_)> Menu na sobotę: I śn. - owsianka na wodzie + delikatna kawa z mlekiem. II śn. - 3 chlebki chrupkie (firmy CHABER) suche i bez żadnych dodatków + czarna herbata. ob. - pstrąg łososiowy na warzywach (wszystko w parowarze przygotowane) + obrany ze skórki ogórek kiszony. podw. - kilka chlebków chrupkich (firmy SONKO) z dżemem brzoskwiniowym + kubek melisy. kol. - bułka pszenna z masłem, białym chudym serem, pomidorem i świeżą bazylią + kubek melisy.

Gość globus
Hej x W końcu jestem na swoim:) nie ma to jak we własnych kątach.:) x Ada Starannie dobierasz dietę. Akceptuję wszystko ale na deser ...ha ha:) byłabym bardzo głodna. Ada tak trzymaj !!!!! x Spokojnego wieczoru.

Globusku, witaj w domku! Tak, staram się jeść jakoś ( w miarę) rozsądnie. Bardzo mnie te moje ostatnie wątrobowo/trzustkowe kłopoty zmartwiły. Nie mogę jeść niezdrowo. Mąż też powinien uważać na to co je. Oboje więc (o dziwo, zgodnie! :P:D) doszliśmy do wniosku, że pora przejść na lekkostrawną dietę. I zapomnieć, być może już na zawsze, o smażeniu/pieczeniu/duszeniu. Kobitki, macie WSZYSTKIE pozdrowienia od Rudzi...!! Nasza koleżanka już się do sobotniej pracki szykuje. Wraca jutro, około 6 rano.

Oj, coś net mi słabo chodzi... postu wysłać nie mogłam... a jak jeszcze raz kliknęłam, to dwa razy to samo poszło...

Witajcie ponownie Adziu Jak dla mnie to ta Twoja dieta to i tak bogata :) ;) Ale ja to ja Jak mnie określiła Globusik,niejadek :D Dziękuję za wiadomości na fb,poproszę częściej :D Globusiku Też tak mówię.Nie ma jak w domu :D Jedyneczko Prezent i może wypasiony ale mama ma dwa sztuczne biodra Od roku ma tak spuchnięte stopy a lekarze nie mogą wykryć przyczyny Przyznaję się bez bicia,że pomysł zakupu był mój :D Czwórka się złoży i damy radę Ja swoje dokładam ze słynnej już skarbonki ;) Moja siostra lubi zegarki.Ma całą kolekcję ;) A jakie zegarki Ty lubisz? Stefciu Dziękuję za pozdrówki ❤️ Odwzajemniam :D Miłego weekendu dziołszki :D

Hej, Babeczki !! Poranna kawcia czeka już na nas: (_)> (_)> (_)>

Menu na niedzielę: I śn. - 2 jajka na miękko + pół bułki z masłem + kawa z mlekiem II śn. - nie było (bo bardzo się tymi jajami najadłam!:P) ob. - potrawka z piersi kurczaka + ziemniaki piure + marchewka z groszkiem + roszponka z jog. naturalnym podw. - budyń kol. pieczywo chrupkie razowe + masło + pomidor + bazylia x A teraz znikam już w kuchni, żeby obiad na godzinę 13 był. Miłej niedzieli 🌼 Pa...!!

Gość Maria59
Dzień dobry. Świeci słońce, więc będzie miły dzień. Byłam wczoraj w teatrze muzycznym na musicalu;" Duch". Wspaniała muzyka i gra aktorów. Najbardziej podobały mi efekty iluzji. Dobrej niedzieli dziewczyny.

Witajcie !! Hej... dzień się budzi :) w kolorze słońca :) w otwartych oczach ludzi :) w ulicach aż do końca...:) Tak to było w starej, bo z 1969r, śpiewanej przez Jolantę Borusiewicz, piosence. A dziś jeszcze nie wiem, czy będzie słonko. Jak na razie, widzę, że moja ulica mokra. W nocy musiało znowu padać. Założę więc długie kalosze i pognam z suńką na łąkę. A później na dworzec. Mój pociąg odjeżdża o 5:05. U wnusi będę dziś. I tak przez cały tydzień. Córka wraca do pracy, a mała jeszcze nie pójdzie do żłobka. Babcia jest więc im bardzo potrzebna.:) Kawa przyda się o tej porze? No jasne, że się przyda! (_)> (_)> (_)> (_)>

A... i nie piszę jeszcze dzisiejszego menu, bo nie wiem co tam córcia do jedzonka przygotowała.:P

Spadam do łazienki. Najpierw myju... myju... a potem malu... malu... :D Dobrego poniedziałku, Babeczki! Pa...!!

Gość globus
Witam i gotowana jestem na kawę. x Ada Dziękuję za kawę. Będzie mi bardzo smakować. Widzę,że wstałaś bardzo wcześnie. Nie marnujesz dnia. Tyle co pamiętam jedziesz do Wnusi. Miłego i dobrego dnia Wam życzę:) x Dziewczyny prawie koniec listopada. Nie żałuje tego miesiąca, niech zmyka. x Cyferko ile dni do maja???? x Imuś , Lunka , Marylko pozdrawiam Was i budzę bardzo delikatnie żebyście się nie wystraszyły:) x Do uzdrzeni.

Gość globus
Puk puk czary mary niech szlaban się podniesie.

Witajcie. Sobota byla pracujaca, wiec nie tak latwo mi bylo sie na kafe dostac. Wczoraj tez dzien roboczy,pranie,prasowanie,gotowanie pierogow ruskich. Po poludniu jogging. Oj dobrze mi to zrobiło. Psycha odpoczeła,dotleniłam sie. Moja piesa kocha te nasze wypady przez pola. Wczoraj bylo bardzo wietrznie ale cieplo. 13 stopni. Dzisiaj taka sama pogoda tylko ze juz zaczyna deszcz padac. Za chwile do pracy, a tu jeszcze ćmok za oknem. Prezent dla mojego Z musze szykowac. Nie dlugo ma imieniny i urodziny. No a moja corka dzisiaj ma urodziny. Milego dnia kobietki

Gość globus
Witaj Lunka Wszystkiego ....Naj...dla córki. Ja również miałam pracującą niedzielę. Popchnęłam zaległości do przodu. Czym planujesz obdarować Z. Czeka Cię podwójna uroczystość:) Ja 30 -go listopada ide na 90-te urodziny. Jubilatka wygląda i czuje się rewelacyjnie. Pozdrawiam Cię.