Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego inteligentni i wrażliwi faceci to dla kobiety śmiecie, a tępi, prymityw

Polecane posty

Gość gość
15:40 Nigdy nie konfabuluję. To wszystko jest prawda. Nigdzie nie napisałem, że nie mam dziewczyny. Jestem w związku, ale nie miałem zamiaru o tym pisać, bo wiedziałem, że jedyne co to spowoduje to dresiarskie teksty w stylu: własna ręka to nie dziewczyna etc. Po co? Na imprezy chodziłem i byłem na nich gaszony przez tępych ekstrawertyków i to, że nie chodzę na imprezy to też jest prawda, bo już od dawna nie chodzę po tych wszystkich sytuacjach i faktem jest to, że byłem w związkach, a kobiety ze mną zrywały praktycznie zawsze po tym, gdy wychodziło na jaw, że nie potrafię bronić się przed tępakami. Nie twierdzę też, że każdy facet tego pokroju dorabia się na dilerce i nielegalu. Twierdzę, że takiemu ŁATWIEJ się dorobić, ale mnóstwo z nich pracuje po fabrykach, magazynach etc.

Gość gość
16:07 Czy nie rozumiesz, że normalny człowiek nie potraktuje głupiego tekstu, jeszcze głupszego człowieka, jako własnej przegranej, a wręcz odwrotnie? Pomijam, że skoro niby masz dziewczynę, a wcześniej twierdziłeś, że każda leci na patolę, to wniosek nasuwa się sam? W wątku sprzed dwóch dni stwierdziłeś, że kobiety to gorsza forma człowieka i zwierzęta, tylko bardziej subtelnymi i dresiarskimi słowami, więc po co taki nadczłowiek miałby mieć dziewczynę? Nazywaj rzeczy po imieniu - masz pochwę na usługach.

Gość gość
Otóż to! Jesteś synem podczłowieka i genetycznie w połowie jesteś tym podczłowiekiem.

Gość gość
Większość kobiet jest mało inteligentna. Te ponad przeciętne umysłowo szukaja wlasnie inteligentnego i wrażliwego a te zwykłe które sa malo madre biora takich bad boyów

Gość gość
16:15 Napisałem, że przypuszczalnie jest jakiś 0,0001% kobiet, które się różnią od pozostałych (oczywiście każda za takową się uważa) i mam nadzieję, że moja dziewczyna do takich należy, ale nauczony doświadczeniem jestem sceptyczny i przygotowany na to, że skończy się to, jak w poprzednich sytuacjach. Ten niewielki odsetek kobiet (o ile w ogóle mam rację, że on istnieje) nie zrównoważy spustoszeń, jakie sieją pozostałe, a to jest nieomal 100%. TAK! Nieomal 100% kobiet woli płytkich, pragmatycznych ekstrawertyków i wrażliwość nazywa po dresiarsku c***owatością. Gardzą strachem, wycofaniem i najmniejszymi symptomami stresu u każdego faceta. Nawet najmniejszy mięsień nie może drgnąć. Przykład? Przemek 24 lata, vel. syn bozy vel fiut nastroszony, użytkownik z fobią społeczną, uważam, że jest w rzeczywistości wartościowym, wrażliwym człowiekiem, zero seksu w życiu. Rozmnażacie się tylko z patolą, jak nawet czasem jakiś bardziej porządny facet spłodzi dziecko to przypada na to pewnie z dwudziestka dzieci pragmatycznych, płytkich, niewrażliwych ekstrawertyków. W przyszłości potencjalnych chuliganów, kiboli, a na pewno ludzi chętnie znęcających się nad słabszymi i wrażliwymi, którymi i kobiety gardzą, wtórując swojej ukochanej patoli. Właśnie taki debil najechał mi psa autem 2 tygodnie temu i jestem już o krok od tego, żeby coś odwalić. Jak mam was nie nienawidzić, skoro ewidentnie wybieracie takich facetów? Jak mam nie płonąć z wściekłości i nie bluzgać skoro kierujecie całą wrażliwość ku zagładzie?

Gość gość
prawdę mówiąc styl wypowiedzi masz dokładnie taki sam jak te trolle więc albo po prostu trollujesz albo jesteś takim samym prymitywem

Gość gość
Jeżeli uważasz, że ktoś tak chory psychicznie, leniwy i wewnętrznie zgniły jak projekt Przemek jest wrażliwym i wartościowym człowiekiem, to naprawdę, proszę cię, zabij się. Dla dobra tej planety - zabij się i oszczędź Ziemi swego nadmiaru głupoty. Ludzie, on broni PRZEMKA.

Gość gość
Im bardziej powalony mezczyzna tym bardziej atrakcyjny i meski w oczach kobiet a czemu to nikt nie wie nawet same kobiety

Gość gość
Wszystko jestem w stanie zrozumieć, twoją mizgonię, twoje prawictwo i frustrację z tego powodu, ale że bronisz takiego fiuta jak Przemek??? Który dzień w dzień pisze obrzydliwe rzecz, tapla się we własnym kale, jest zwykłym pasożytem - ty tego g****a bronisz i uznajesz za wrażliwego? Ty pieprzona, zboczona gnido... Obyś zdechł, głupi trollu.

Gość gość
Ty kretynie, jeszcze wątpiłam, że jesteś jedynie śmierdzącym trolliszczem, ale teraz nie mam wątpliwości. Przegiąłeś. Najgorszego chooya-projekta na tym dennym forum uznałeś za "wrażliwego". TY KOOOORVOOOOOOO.

Gość gość
Przemek taki kiedyś nie był, to jego nieszczęście go to tego doprowadziło i to jest wasza wina, bo dawałyście tępym ekstrawertykom, a on bał się wychodzić do miasta, bo bał się, że dostanie od nich wp*dol. Jak miał nie ześwirować?

Gość gość
Heheh, to interesujące. I tutaj laska mówi mi, że mam mentalność dresa i sam do takowych należę, bo użyłem parę raz słowa "idiotki", albo "tępe", a ona sama wyzywa od k*rew, ciot i nie załuje epitetów dalece bardziej dresiarskich. Hipokryzja kobiet od zawsze była zjawiskiem, potrafiącym przybierać formy, które wywołują nie tyle zaskoczenie, co nawet szok.

Gość gość
Masz rację, ty tępy chooyu, winię wasze matki za to, że was nie wyskrobały, a powinny.To wina tych dwóch kobiet. Ty i ten fiut powinniście być rozszarpani na strzępy ssawką próżniową, za wasze lenistwo, pasożytnictwo i degenerację. Hrrr tfu! W twój brudny pysk, ty miałki mizoginie. Tobie i Przemusiowi, mam nadzieję, że w ramach podziękowań za twoje dobre serduszko ten wariat wysmaruje ci pysk swoim kałem.

Gość gość
Coś jeszcze dodam, udzielam się na tym forum od wielu lat i byłem świadkiem eskalacji szaleństwa Przemka, tego jak cierpi i jak jest traktowany. To go zmieniło i może dodaje zboczone filmiki, zdjęcia, ale poza tym to co on takiego komukolwiek zrobił złego? Ktoś na tym ucierpiał, bo nic mi o takiej sytuacji nie wiadomo?

Niestety kulturalnych,spokojnych,wrażliwych mężczyzn, którzy szanują kobiety i nie nazywają ich idiotkami jest bardzo mało. Dlatego dziewczyny wybierają z tego co jest :) tak samo jak faceci :) ja wolę poczekać na kogoś wyjątkowego :)

Gość gość
16:58 To zabawne, że kobieta, która sama jest darmozjadem, studiuje pedagogikę za kasę rodziców i czeka na sponsora, żeby przejść z utrzymania starych na łaskę faceta nazywa innych darmozjadami i nie robami, gdy sama nie skalała rączek uczciwą pracą ani przez godzinę.

Gość gość
Aż mnie skręca z obrzydzenia, że takie coś jak ty popiera takie żywe g****o jak Przemek. Pogrążyłeś się, trollu. Zeżryj jego kał i ssij jego fiuta, skoro go tak kochasz.

Gość gość
17:01 No i proszę, wystarczyło przycisnąć odpowiedni guzik, by wyszło na jaw, że mamy do czynienia z patolą i to najniższego tieru, która swoje dresiarskie patologiczne korzenie, wychowanie i zachowanie projektuje na mnie, a po sprowokowaniu odpowiedniej reakcji okazało się, że mamy do czynienia właśnie z karyną, dyskotekową dupodajką o rynsztokowym usposobieniu i wielu chorobach wenerycznych, wychowaną przez patolę.

Gość gość
No tak, popierasz Przemusia, bo jesteś taki samym świrem jak on. Ta sama liga. Zacznij paplać rączki z swoim gówienku. Pracuję od 3 lat. Z moją rodziną nie mam kontaktu od lat. Nie jestem na niczyim utrzymaniu. Coś jeszcze, fiutku, darmozjadzie na rencie dla schizofreników? Przemusiowi penisa wyliż, lepiej się poczujesz.

Gość gość
Wystarczyło przeczytać, że kochasz Przemusia, takiego wrażliwego zyeba, żeby zrozumieć, że jesteś schizofrenikiem na rencie, na utrzymaniu matki i Przemusiowi z błyskiem łez szczęścia w oczkach zeżarłbyś odchody i podziękowałbyś jeszcze za jego rycerskie przepier/dalanie życia na forum.

Gość gość
17:00 Eh tam...daj już spokój, dla was każdy debil, który żartuje w towarzystwie udaje dżentelmena, a skrywa w sobie mentalność, jaką przed chwilą wydobyłem tutaj z jednej użytkowniczki to wartościowy facet. Dużo nie potrzebują te patosy, żeby wam zrobić wodę z mózgu, bo jak widzicie włos na żel, 190, rozluźnione mięśnie i wesołą gadkę to z automatu mózg off.

Gość gość
Nie zapomnij wstawić na forum zdjęć, jak tarzasz swego mikrofiutka w ekskrementach Przemusia albo całujesz jego obleśny, zakłamany ryj. Koniecznie!

Gość gość
No i ostatnie posty na temat Przemka są żywym przykładem dowodowym na to, jak to wszystko przebiega. Oto kobieta zarzeka się, że stroni od patoli i nie gardzi wrażliwymi facetami, a gdy się weźmie jakiegoś na tacę (tutaj Przemka) to wywołuje tak nienawistną reakcję i obrzydzenie. Dlatego właśnie nie należy wierzyć kobietom, ponieważ one jedno mówią, a drugie robią i same nie kontrolują swoich poczynań, steruje nimi instynkt i prymitywizm. Obrzydzenie to jedyne co kobieta odczuwa na myśl o wrażliwym, okaleczonym psychicznie facecie. Musi mieć nieskalanego zaburzeniami, wesołego półgłówka o prostej psychice, pozującego na gentelmana, a noszącego w sobie dresiarską duszę.

Gość gość
Idioto. Przemek nie jest wrażliwym, biednym chłopcem. Przemek to żywy przykład prawdziwej polskiej patologii. Przedstawiasz jako "wrażliwego" prawdziwego patologicznego skur/wysyna pijącego krew swojej równie patologicznej matki i kradnącego ludziom pieniądze. To jest dopiero hipokryzja.

Gość gość
Znam takiego jednego dresa z widzenia. W gimnazjum wszystkich bił jak leci, z religii wyciągnął ledwo dwóje. Zrobił dzieciaka, potem zostawił matkę i związał się z inną. Jak było się z nie tego osiedla co on, to dostawało się od niego wp*****l. Synowi założył koszule kibola, więc przyszła kopia tatusia nastanie w przyszłości.

Gość gość
gość dziś Chyba raczej odwrotnie. To ty ostatnio wyzywałeś, jak twoi kumple-dresiarze, wszystkie twoje wpisy tutaj zioną mizoginią i pogardą, a grasz wielce inteligentnego, spokojnego i wrażliwego chłopca. Może w towarzystwie sobie udajesz, a tutaj zdejmujesz maskę. Gdybyś było taki, na jakiego się kreujesz, to byłbyś ponad tym i zamiast tracić czas i nerwy na kobiecym forum, robiłbyś coś bardziej pożytecznego.

Gość gość
Już samo umiłowanie tego tchórza do Przemka - najgorszego no life'a na tym forum, gnojka pozbawionego skrupółów, alkoholika i koprofila - świadczy wybitnie źle o jego rzekomej "inteligencji" i "wrażliwości emocjonalnej". Fuj, fuj, fuj. Aż mną rzuca z obrzydzenia. Nie cierpię hipokryzji, a ten kretyn dumnie nią epatuje.

Gość gość
gość dziś Jakim cudem się uchowałeś? Według twojej teorii te schematy powinny istnieć również w Twoim bliskim otoczeniu, a nawet rodzinie. Pocieszę cię - świat, to nie tylko najbliższe podwórko, wystarczy wyjść trochę dalej.

Gość gość
Nie jesteś dresiarzem wyłącznie dlatego, że jesteś tchórzem. Inteligencją nie odstajesz w żadnym wypadku od typowego dresa. Masz wąskie horyzonty, nie zwracasz uwagi na kontrargumenty, generalizujesz, posługujesz się stereotypami i wychodzi z ciebie zwykły zaścianek i mizognia. Byłbyś typowym kibolem, gdybyś nie srał ze strachu na ich widok. To, że nauczysz się paru słówek i zapoznasz z paroma schematami, nie zmienia faktu, że jesteś na bardzo zbliżonym poziomie do byłego przedstawiciela klasy robotniczej. I jeszcze imponuje ci najgorszy przykład ludzkiej zgnilizny jaką jest Przemek. Fuuuuuj!!!

Gość gość
Up, up, niech wszyscy zapoznają się z faktem, że autor należy do tej samej kategorii co "wrażliwy" patologiczny Przemuś.