Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego inteligentni i wrażliwi faceci to dla kobiety śmiecie, a tępi, prymityw

Polecane posty

Gość gość
Kobiety lecą na luźnych durniów. :o

Gość gość
By zakosztować darów natury Wyjść postanawiam za domu mury Idąc w spowite mrokiem połacie Widzę w oddali ciemne postacie Zarysowują się niewyraźnie Więc ur******** swą wyobraźnię Z kształtów ich kośca wnieść postanawiam W czyim kierunku swe kroki stawiam Wzrok się wyostrza, widzę już całość Wnet przerażenie mrozi me ciało Za gardło ściska szpon niewidzialny Dźwięk pulsu staje się wręcz nachalny Z nieubłaganiem kamiennej woli Zbliża w mą stronę się powoli Para dwóch grzbietów tak szerokich Że ręce rozchodzą się aż na boki Widzę zarysy szczęk kwadratowych Dwojga rycerzy ortalionowych I dwie łysiny odbijające Światło latarni dogasające Szybko ra@@@ę co się opłaca Ruszyć na chama, udawać kaca? I mózg wybiera wariant ucieczki Nie widząc samic w okresie cieczki c.d.n

Gość gość
c.d Wtem zza zakrętu chichot się niesie To głosy niewiast w godów okresie! Mój mózg zaś ogarnia stan paraliżu Gdy widzę siebie z nimi w negliżu Przyuważony ich oczętami Stoję wpatrzony w ciała tych samic Wtem jak nie rzekną: "Hej przystojniaku! Pójdziesz dziś z nami z braku laku?" Nagle wyczuwam ciepło na karku Gorący oddech, jak po browarku I momentalnie krew mi się ścina A gardziel prędko zalewa ślina Odwracam głowę z niedowierzaniem I na najgorsze oczekiwaniem Widzę wyraźnie przed swą facjatą Dwóch wyrokowców z wypiętą klatą Sznyt jak u wszystkich ustawek bywalców Krew jeszcze ścieka spod grubych palców Wiem już, że moja też się tam znajdzie Więc i z przestrachem czekam co zajdzie Wtem krzyczy jeden przez drugiego "Lejcie na leszcza j*banego Chodźcie z nami piękne samice Niech koleżankę za tyłek chwycę" I cios potężny spada na ryja Gruby nadgarstek, sterana szyja Będąc bez szans glebę zaliczam I do następnej luty odliczam A gdy tak leżę, z ziemią się stykam Spojrzenie samic raz napotykam I widząc weń, żem już skreślony Czuję się słaby i zrozpaczony Po raz kolejny zyskałem dowód Na jaskiniowy samic rodowód I na to, że się go nie zrzekają Że prymitywizm wciąż podziwiają A świat pogrąża się przez nie w nieładzie Z wolna zmierzając ku zagładzie.

Gość gość
20:08 Kilkakrotnie wspominano? Kto wspomniał? Wy wspomniałyście? Darujcie, ale to co wy o mnie wspomnicie to jest tyle warte co przykładowo w sądzie jeden ze znanych mi przypadków, gdzie kobieta broniła swojego bandziorka, dresa, który zerwał staruszce kolczyk z ucha i krzyczała na cały głos, że on jest dobry, i żeby on niego się odwalić, bo jest niewinny. Tyle warte i prawdziwe wasze pisanie o mnie, co i warte wrzaski tej laski w sądzie jako materiał dowodowy. :D

Gość gość
20:08 Bardzo merytorycznie. Stek humanistycznego wodolejstwa i jedno trudne słówko, wyuczone z ebooków dla domorosłych psychoanalityków, a może na pedagogice, ukończonej na uniwerku podhalańskim, z którego dyplom zaiste nobilituje. :D

Gość gość
Jesteś aspołeczny.

Gość gość
Musicie po prostu mieć rozluźniony każdy, nawet najmniejszy mięsień w sytuacji zagrożenia i nawet nie drgnąć, nie okazać minimum strachu, bo inaczej jesteście spaleni. Jeśli macie dużą pulę kopii receptorów adrenergicznych, czyli jesteście wrażliwi na katecholaminy, głos wam drży, ręce wam drżą, gdy odgraża się wam napakowany kibol, lub kilku takich to jesteście ŚMIECIAMI dla kobiet. Musicie być absolutnie opanowani i złożyć conajmniej jednego, podkreślam "conajmniej", to może wtedy niewielka garstka kobiet nie wyrzuci was na śmietnik. Im więcej ich złożycie tym większa szansa, że was nie zostawi. Dopóki jesteście skuteczni, dopóty macie wartość dla kobiety. Gdy pojawia się sytuacja, z którą sobie nie poradzicie to żeście śmieciami.

Gość gość
Jesteś aspołeczny.

Gość gość
23:20 Dziękuję za bezrefleksyjne podbijanie mi tematu.

Gość gość
Nie szkoda ci czasu na przesiadywanie na forum dla kobiet? To jest zajęcie inteligentnego chłopca o szerokich zainteresowaniach? Zrobiłbyś coś pożytecznego, jakiś wolontariat w hospicjum, krew byś oddał, czy cokolwiek.

Gość gość
Jesteś bezrefleksyjnie aspołeczny i nie umiesz żyć w społeczeństwie. Jak tam Sylwester? Spędzisz go, zakładając tematy o towarzyskich ludziach?

Gość gość
Oczekujesz oddania krwi od człowieka wrażliwego? On jest tak wrażliwy, że na pewno zemdlałby na widok krwi, mięśnie by mu drgnęły przecież. :D

Gość gość
chciałabym spotkać inteligentnego i wrażliwego faceta, a prawie każdemu, nawet tym, którzy wydają się inteligentni i wrażliwi spieszy się do macania, a jak odmowa, to zaraz foch, że co ty sobie wyobrażasz, mogę mieć każdą, potem płacze, że kobieta woli prymitywa itp. czasem taki prymityw ma więcej szacunku do kobiet niż wrażlywy intelygent :/

Gość gość
Bo, koleżanko, autor tego wątku nie jest wrażliwym inteligentem, tylko bliżej mu do socjopaty.

Gość gość
Ale skąd on bierze tych dresów i kiboli? Skąd oni wyskakują jak siedzi na ławce z dziewczyną, spod ziemi?

Gość gość
Powiem wam ciekawostkę. W filmie: "Ojciec chrzestny" przed każdą śmiercią bohatera pojawiała się pomarańcza. W fimie Infiltracja za każdym razem, gdy jakiś bohater miał zginąć to w tle pojawiał się X. Gdyby za każdym razem, gdy kobieta leci na luźnego durnia miał pojawiać się X, lub pomarańcza to by przestrzeni nie wystarczyło na świecie. :D

Gość gość
23:40 - ten pierwszy Mieszkają w trawie i za szafą

Gość gość
Dres, mam dres, nawet moja siostra Ola chodzi w dresie do kościoła. Dres wszędzie jest! Dresem nasza religia! Dres to liga, dres to Praga, dres do końca, dres powaga.

Gość gość
Autorze, a czy mięśnie ci się spinają i kurczą na widok kurcząt? Poważnie pytam. Być może twoja matka nie dawała ci właściwych suplementów diety, bo takie ciągłe spinanie mięśni normalne nie jest. Magnez proponuję.

Gość gość
Skąd biorę? Nietrudno ich znaleźć, skoro kobiety najchętniej ich rozmnażają. Nie zawsze są w dresach, ale mentalność, wrażliwość i poziom ten sam.

Gość gość
Tak, wiemy, kobiety najchętniej rozmnażają normalnych mężczyzn, a ty jesteś aspołeczny.

Gość gość
23:53 Wiesz dlaczego jestem aspołeczny? Bo zmęczyło mnie udawanie, że żarty na takim poziomie mnie śmieszą, a ludzie myślą, że są cool, jak sypną takim sucharem.

Gość gość
To nie był żart... Że poczucia humoru nie masz, to widzę, ale żeby uznać za suchar coś, co nawet nie jest sucharem, tylko stwierdzeniem faktu?

Gość gość
Chyba że miałeś na myśli kpinki o kurczeniu mięśni na widok kurcząt. To też nie były żarty. To kpinki som. Som one.

Gość gość
Kobiety lecą na wygląd zewnętrzny Intelekt mają zaś kompletnie gdzieś A potem mają fantomowe bóle Że ten głupi, tępy samiec chooyem jest To NIE MÓZG o tobie świadczy w księżycową noc Lecz poziom wszelkich wag i wszelkich miar Bo intelekt dla mnie się nie liczy Tylko wygląd, oraz kasa twa, tylko wygląd oraz kasa twa Pobiegnij ze mną iq nizin szlakiem Zróbmy zakupy w pełne słońca dni Wydajmy na nie wszystko co posiadasz I choć raz o ich cenach nie mów mi

Gość gość
Kobiety zakłamują rzeczywistość. Przypisują facetowi cechy, których on nie posiada na podstawie innych cech, które posiada. W zależności od tego, czy te cechy im odpowiadają, czy nie to padnie cały elaborat o tym facecie. Facetowi atrakcyjnemu dla nich, przystojnemu, tępemu ekstrawertykowi, zostaną przypisane cechy pozytywne, takie jak intelekt, dobro, czy wrażliwość, nawet jeśli jest przestępcą, ma wyroki za pobicia i dopuścił się czynów haniebnych. Poczytajcie sobie na netkobietach temat, jak faceci bronią swych facetów, którzy siedzą w pierdlu, jest cały temat dla kobiet, których facet jest w kryminale. Analogicznie...Wrażliwy facet zawsze będzie jechany i przypisze mu się niezasadnie najgorsze cechy, na siłę, nawet z najgłębszych czeluści doopy. Chodzi o zakłamanie rzeczywistości i wybielenie samej siebie, uzasadnienie swojej miłości, lub niechęci, bo niefajnie jest żyć ze świadomością, że jest się zlewem na spermę dla debila psychopaty, więc z debila psychopaty robimy inteligentnego wrażliwca.

Gość gość
Dlatego polecam wam. Jedyne co powinniście trenować i rozwijać, żeby nie być uznanym przez kobiety za śmieci to PROGRESYWNA RELAKSACJA MIĘŚNI. Nie kupicie zainteresowania kobiet p*doleniem o Kancie, Platonie, fizyce kwantowej, biologii molekularnej, gwiazdozbiorach, poezji i literaturze. Będą was oceniać jedynie pod kątem WYLUZOWANIA w towarzystwie, bo trzeba się OTWORZYĆ NA LUDZI. Dlatego nawet w sytuacjach napiecia musi bulgotać w waszym układzie nerwowym kwas y-aminomasłowy, a układ GABAERGICZNY być w przewadze nad adrenergicznym, bo facet ma nie p*dolić j*banych filozofii i trząść się jak "c**a" i "leszcz" tylko wylzować się i p*dolić o doopie maryny, a jak trzeba to dać w mordę. Ci, którzy mają wrodzoną konstrukcje receptorową, która nie odpowiada kobietom to niech się powieszą, bo są "psycholami", "aspołecznymi socjopatami", którzy nie mają prawa do życia. Takim godnym pogardy gównem, a lata ciężkiej pracy i wykształcenia, wcale nie przestają czynić z nich śmieci. Dopiero wyluzowanie mięśni przestałoby narażać na tanie, dresiarskie kpiny na poziomie dawnej podstawówki.

Gość gość
ty lepiej pomyśl, jak wyleczyć swoją aspołeczność. bo widać, że się z tym męczysz. rzyganie jadem w internecie do północy nie jest normalne i jak widać, nie przynosi ci ukojenia. wręcz przeciwnie - jeszcze bardziej się nakręcasz. co z tego, że znasz właściwości kwasu y-aminomasłowego, jak ty w ogóle życia nie znasz. normalna kobieta nie chce tępaka, który ją bije, ale nie chce też pyszałka i "mondrali", który będzie tylko nawijał o fizyce kwantowej. nie dziwne, że każda cię dziewczyna cię zostawia. osobowość podobna do twojej to niestety dobre podłoże dla różnych chorób psychicznych. a nikt nie chce takiego partnera czy ojca dla swoich dzieci. jak tak dalej pójdzie, to skończysz jak ten Przemek, który trzyma w ręku ekskrementy albo wkleja linki do filmików, gdzie się masturbuje. myślę, że nie wiele ci do takiego stanu brakuje. ale ty dalej będziesz twierdził, że patologia to jest oglądanie meczy i przełączanie kanałów w tv.

Gość gość
12:53 No ja wiem, że was nie intersuje, że ja znam, czy interesuje się tym a tym. Interesuje was tylko profit materialny, jaki facet z tego wyciągnął. Jesteście zbyt małostkowe na to i powyżej określonego poziomu dyskutować z kobietą już nie można. Znacznie więcej zyskam u kobiety, gdy rozpędzę się autem do 100 na godzinę na zabudowanym i przejadę przez znak stop, albo dam komuś w mordę niż na tym, że potrafię przeprowadzić np. frakcjonowanie osocza (a potrafię), bo po co kobietom takie j*bane filozofie i smęty. Trzeba być WYLUZOWANYM...Znać życie, hrehrehre. To facet musi zejść do poziomu masy, żeby łaskawie przestać być śmieciem dla kobiet, a nie odwrotnie.

Gość gość
Nie szkoda ci czasu na forum dla kobiet? Jęczenie tu jest tak fascynującym i rozwijającym zajęciem, dla rzekomego intelektualisty?