Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Super wypowiedź o mentalności kobiet z innego tematu

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A ten znowu zwraca się do swoich urojeń. Już Ci mówiłam, dzieciaku, że z kimś mnie mylisz, a wychowanie wymaga, żeby do starszych zwracać się Pan/Pani, a prawdopodobnie mogłabym być Twoją matką. A jeśli znasz tylko takich mężczyzn, to już nie mój problem. Wierzyłam jedynie, że masz ojca, albo dziadka, który wytłumaczyłby Ci, jak funkcjonują ludzie w cywilizowanym społeczeństwie i czym jest szacunek do innych.

Gość gość
13.00 Chciałbyś, żeby tak było haha! Koniobijco.

Gość gość
gość dziś Nie, to wiąże się z przemocą, chęcią dominacji i oznaczenia terenu i jest głęboko zakorzenione w kulturze patriarchalnej. Więc jeśli chcesz dziewicy dla seksu, to idź do burdelu.

Gość gość
13.02 Chciałbyś! pryszczaty małolacie! :-D

Gość gość
gość dziś I właśnie tym różni się hedonistyczne, rozpuszczone i zdemoralizowane młode społeczeństwo, od normalnych, dojrzałych i dorosłych ludzi. Dorosły człowiek, jeśli z kimś bierze ślub, to akceptuje, że druga strona się zmieni, postarzeje, czy rozchoruje do tego stopnia, że w ciele zajdą nieodwracalne zmiany, a nawet będzie musiał zrezygnować z seksu i to zaakceptuje. Ale ja mówię o dojrzałych ludziach, a nie młodzieży, dla której najważniejszy jest seks i wygląd i nie macie żadnych wartości. Spotykając kogoś umierającego na ulicy, skopiecie go, bo będzie śmiesznie. A jeśli twierdzisz, że wszystkie kobiety nie kochają, tylko robi to mężczyzna, to plujesz na własną matkę, babkę i inne kobiety z rodziny. Ale to są efekty bezstresowego wychowania młodych.

Gość gość
Nie wcale kobiety nie lecą na kase/status,urodę (wysoki-barczysty) i podrywanie. To skąd te prawiczki?

Gość gość
gość dziś ''I właśnie tym różni się hedonistyczne, rozpuszczone i zdemoralizowane młode społeczeństwo, od normalnych, dojrzałych i dorosłych ludzi.'' Rozumiem że jako klepsydra-dziewica jesteś w stanie poderwać niskiego chudego biednego faceta....ba ty już to zrobiłaś i takiego masz ;D

Gość gość
13:13 Ale problem w tym, że Ty zakładasz, że wszystkie. Ja wiem, że ateizm i lewica są teraz modne, ale nauka Kościoła i tradycyjne wartości zakładają między innymi zachowanie czystości do ślubu, nie uczono Cię o tym? Dlatego część ludzi nie robi tego z byle kim po kiblach, tylko trzyma dziewictwo/prawictwo czekając na małżonka.

Gość gość
gość dziś Ale ja nie jestem Maryją, żeby po urodzeniu 2 dzieci nadal być dziewicą. Jestem też mężatką od ponad 20 lat, więc nie przekładaj na mnie swoich wizji.

Gość gość
Przecież wy wiecznie chcecie równo uprawnienia .a wiec ok: 1.Test na męskie hormony poprzez podrywanie 1.Test na kobiece hormony poprzez wygląd klepsydry z odpowiednią twarzą 2.Normalny wygląd faceta-wysoki i szeroki w barach 2. Normana kobieta-klepsydra z odpowiednią twarzą 3.Facet ma kasę status zdobywana w jego przeszłości 3. Kobieta jest dziewica-nie dopuściła penisów przeszłości do pochwy Ps.Wymagania wobec mężczyzn są na podstawie wypowiedzi kobiet tutaj.Ok. zgadzam się z nimi tylko powinny być stawiane odpowiednie wymagania dla kobiet.

Gość gość
''Dlatego część ludzi nie robi tego z byle kim po kiblach, tylko trzyma dziewictwo/prawictwo czekając na małżonka.'' Tylko że ta co ''nie robi tego z byle kim po kiblach'' i tak chce przeprowadzić test na podrywanie. A czym więcej facet przeleci lasek tym lepiej poderwie. Dlatego prędzej roochacz będzie miał dziewice czy inny alkoholik z klubu tralcie niż jakiś prawiczek.

Gość gość
gość dziś Ale dlaczego Ty widzisz tylko to, co chcesz widzieć? Jak wychylisz nos z domu, to zobaczysz, że na ulicy spotkasz różne pary, zarówno pod względem wieku, wyglądu, jak i statusu. Ci ludzie żyją, mają się ze sobą dobrze, ale dlatego, że nie patrzą tak powierzchownie jak Ty. Ludzi bogatych stanowi mały % społeczeństwa, większość zarabia jednak na podobnym poziomie i też mają się dobrze. Jeśli obracasz się wśród pustych panienek, to wychyl ten swój nosek dalej, niż własne podwórko. Masz się za nadczłowieka, a cała reszta, to robaki niegodne nawet spojrzenia na Ciebie. Ciebie i tych ludzi różni jedna rzecz - oni kogoś mają, są szczęśliwi, mają swoje problemy, a Ty wciąż narzekasz na wszystko i wszystkich, widzisz problemy na poziomie seksu i ciała. Może jak dorośniesz, to zobaczysz, że ludzi spotykają prawdziwe problemy, a nie brak seksu. Jesteś wielce nieszczęśliwy, ale mało kto chce kogoś, kto na wszystko narzeka, bo nie potrafi nawet kupić sztucznej pochwy, bo po co innego Ci żywa kobieta, a wyjdzie taniej.

Gość gość
gość dziś Już mi cierpliwości do Ciebie brakuje, bo ja jedno, a Ty drugie. Popytaj starsze osoby z osiedla, czy przy kościele, czy oboje na siebie czekali z wyboru, czy było tak, jak usiłujesz to przedstawić. Możesz zapytać też księdza, skoro nauki KK są Ci obce, a są, jeśli zakładasz, że mężczyzna nie ma obowiązku zachować czystości do ślubu.

Gość gość
No ale przecież już sam związek rozpoczyna się od poderwania przez faceta,pierwszego korku,bajery ,gadki czy czegoś tam jak to sobie nie nazwiecie. Kobiety tak KOBIETY jasno tu y że wymagają podrywania jako testu na horomony. No to facet powinien testować kobietę na hormony poprzez jej wygląd. To że Polacy wiążą się z kobietami poniżę swojego poziomu to nie znaczy że jest dobre. Wystarczy własnie wyjść na ulice i zobaczyć ile jest atrakcyjnych genetycznie mężczyzn wysokich i szerokich-od groma. Niestety polki to jedne z mniej atrakcyjnych fizycznie kobiet dlatego mnóstwo związków to on idealny czyli ,,normalny,, ona nie klepsydra. Tak samo należy porównać ilosc dobrych samochodów do ilości dziewic. Najśmieszniejsze jest to że się poszywałyście pod patykowata blondi nie dziewice która rzekomo związała się z wysokim-szerokim,kasiastym facetem,jako przykład że ludzie wiążą się z nie idealnymi. Za to nie przeszła wam nawet przez myśl związku z klepsydra-dziewica która poderwała niskiego chudego i biednego. Bo to oczywiste żę facet kocha ,a kobieta wymaga :D

Gość gość
'' Możesz zapytać też księdza, skoro nauki KK są Ci obce, a są, jeśli zakładasz, że mężczyzna nie ma obowiązku zachować czystości do ślubu.'' Ksiądz to sobie może gadać,a i tak najlepsze laski będą mieć roochacze z dobrą bajerką.

Gość gość
'' Możesz zapytać też księdza, skoro nauki KK są Ci obce, a są, jeśli zakładasz, że mężczyzna nie ma obowiązku zachować czystości do ślubu.'' Ksiądz to sobie może gadać,a i tak najlepsze laski będą mieć roochacze z dobrą bajerką.Paplanie księdza nie zmieni tego żę kobiety lecą na dobry bajer.A czym facet więcej lasek przeleci ,czym bardziej o danej dziewczynie nie myśli jak o człowieku a jak o kawałku mięsa tym łatwiej mu wyrwać. Dlatego prędzej roochacz k*****aż będzie miał jak się wyszaleje klepsydrę dziewice niż facet który wiążę seks z uczuciami.

Gość gość
gość dziś Związek zaczyna się od poderwania, bo jakbyś nie zauważył, to żyjemy w społeczeństwie patriarchalnym, gdzie mężczyzna jest tym, który "opiekuje" się kobietą, a więc on też ma wbite do łba, że to takie męskie i on powinien pierwszy. To wina takiego, a nie innego wychowania i wzorców. Dodam, że Kafeteria, to nie cały świat. Wymyśliłeś sobie jakiś schemat i się go trzymasz - masz prawo, ale jak wyrośniesz z pieluch, to dowiesz się, co to prawdziwe problemy. Atrakcyjność to pojęcie subiektywne, dla każdego oznacza co innego. Uczepiłeś się takiej Dity von Teese nie rozumiejąc, że każdy ma inny gust. I po co tak narzekasz na te kobiety, skoro Tobie wystarczy burdel, bo z Twoich wypowiedzi jasno wynika, że chodzi o seks i wygląd, a nie związek. Tylko dorośli ludzie wchodzą w związki, bo zdają sobie sprawę z ich powagi i wszystkich zmian po drodze. Jeśli jakiś chłopiec porównuje człowieka, do samochodu, to wyraźnie nikt nie zaszczepił w nim szacunku do drugiego człowieka, ale czemu ja się dziwie, skoro wy nie macie w tych czasach ludzkich uczuć, tylko liczy się dla was zabawa, przyjemności i seks. Skoro mówisz, że mężczyzna kocha, a kobieta wymaga, to powiedz to matce i babce, co o nich myślisz. Jeszcze 20 lat temu, dzieciak za takie wynurzenia, gdyby już się odważył, dostałby po twarzy od matki i ojciec dodatkowo doprowadziłby go do porządku. Teraz można pluć w twarz własnej matce, bo teraz małolaty nie mają za grosz szacunku do nikogo i ani grama pokory, bo modne jest bezstresowe wychowanie. Oby życie Cię nauczyło, czym jest szacunek do bliźniego i problemy dojrzałych ludzi. Więcej pokory, chłopcze!

Gość gość
gość dziś I właśnie o tym mówię. Zero szacunku w tych czasach, nawet na Kościół plujecie. Gdyby nie ten durny brak wychowanie, to nie byłoby takich zachowań, w których sam uczestniczysz, bo też traktujesz drugiego człowieka gorzej, jak psa. Opisujesz tylko jakieś patologie, ale Twoje podwórko, to nie cały świat. Tym się różnisz, od dojrzałych ludzi - oni wiedzą, co to życie i problemy, a Ty skupiasz się na seksie. Coś spieprzyliśmy po tym 89 i za bardzo odczuliśmy wolność, dając ją też dzieciom i teraz mamy przykre skutki w tym rozwydrzeniu i traktowaniu się jak śmieci.

Gość gość
''eż ma wbite do łba, że to takie męskie i on powinien pierwszy. To wina takiego, a nie innego wychowania i wzorców. '' Ale bycie dziewicą już nie macie wbite :D Powinno się to zmienić skoro polki wyglądają jak mężczyźni,a raczej chłopcy to powinny tez podrywać

Gość gość
gość dziś Po pierwsze nie jestem żadnymi "wy", a po drugie, Kościół wymagań nie zmienił, a bycie dziewicą ma ścisły związek z byciem prawiczkiem według jego zasad, a nie Twoimi fantazjami po zaliczeniu całego osiedla. Więc nie masz prawa domagać się dziewicy, ponieważ trzymanie dziewictwa ma związek z małżeństwem i nocą poślubną, a nie czyimś widzimisię. Czego jeszcze nie rozumiesz?

Gość gość
Bawi mnie też, że wybierasz sobie pojedyncze zdania, ale reszta już jest niewygodna.

Gość gość
'' nie rozumiejąc, że każdy ma inny gust. '' Dlatego mnóstwo kobiet gustuje w niskich,chudych,biednych i nieśmiałych :D

Gość gość
''Tym się różnisz, od dojrzałych ludzi - oni wiedzą, co to życie i problemy, a Ty skupiasz się na seksie.'' A kobiet na kasie i seksie. Dziwne że jednak to częściej płaskoduuupa laska ,nie dziewica ląduje w związku z przystojniakiem z kasa niż na odwrót. Ciągle krążysz wokół tego że wypada kobiecie wymagać kasy urody i bajery ,a facetowi urody i dziewicy nie.Ja jestem za równo uprawnieniem: 1.Test na męskie hormony poprzez podrywanie 1.Test na kobiece hormony poprzez wygląd klepsydry z odpowiednią twarzą 2.Normalny wygląd faceta-wysoki i szeroki w barach 2. Normana kobieta-klepsydra z odpowiednią twarzą 3.Facet ma kasę status zdobywana w jego przeszłości 3. Kobieta jest dziewica-nie dopuściła penisów przeszłości do pochwy

Gość gość
A do czego mam się odnieść? Może 20 lat temu polki wyglądały jak kobiety i trzymały dziewictwo?

Gość gość
gość dziś Ale ja Ci już mówiłam, że jak wyrośniesz z pieluch, to zobaczysz, co to życie i problemy, bo chwilowo masz problem z d**y. Skoro masz taki obraz świata, to już nie moja wina, do tego nie mam zamiaru Cię wychowywać. I nie, to Ty wsadzasz mi w usta słowa, których nie stwierdziłam, to wciąż Twoje wizje jakichś wymagań i naprzemiennego handlu. Nie masz prawa wymagać dziewicy, jeśli nie jesteś prawiczkiem i każdy, kto zna nauki Kościoła Ci to powie. Skoro jesteście tak zezwierzęconymi robotami bez ludzkich uczuć, to lepiej nie wchodźcie w związki, bo kiedyś jakoś było normalnie. Jak chcesz seksu, to idź do burdelu i nie wiąż się z nikim, bo związki są dla dojrzałych ludzi. Mówiłam Ci też, że jak jesteś taki mądry, to pyskuj sobie do własnej matki i babci, bo to też kobiety. I tak, jak mówiłam, gdyby 20 lat temu chłystek głosił takie teorie, to zostałby postawiony do pionu.

Gość gość
''gość dziś '' Ale kobieto-to potencjalna dziewica zadecyduje z kim się prześpi ,a nie kościół. A dziewica jak to kobieta leci na bajer.Bajer polepsza się od zaliczania lasek.

Gość gość
gość dziś 20 lat temu gówniarzowi prędzej zgniłby język, niż gadałby takie rzeczy o kimkolwiek. 20 lat temu ludzie mieli jakieś zasady i pokorę, a teraz jesteście w stanie napluć na podłogę i kazać nawet matce to zlizać.

Gość gość
gość dziś Ale to Kościół naucza tak, a nie inaczej i jakimś sposobem niektórzy ludzie się jeszcze do tego stosują.

Gość gość
Stwierdzam że gość jest upośledzony. Ma stały, durny tekst - zero dyskusji. Zamknijmy ten temat.

Gość gość
Jeszcze karmicie tego trola? :O