Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 37 ona 19 lat

Jak małżeństwa równolatków zrobiły z facetów zniewieściałych pedziów a z kobiet

Polecane posty

Gość gość
Baron pancerny jest tylko 1 :D Nadal zaczepiasz swoją 14 letnią sąsiadkę, żeby podniecić się jej rumieńcem na twarzy? Ciekawe kiedy łowcy pedofili dobiorą Ci się do d**y :P

Gość gość
A czego my mamy zazdrościć podstarzalemu zlamasowi bez kasy, perspektyw i życia osobistego? P****alo cie gościu? Widać że sperma ci na mózg bije ale pewnie nawet na dziwke cie nie stać a co dopiero na śliczną młoda dziunie.

Gość gość
gość dziś że co? a tu jeden jest na świecie co ma 37 lat? x Wyróżniający się wyjątkowym twardogłowiem i niespełnionymi fantazjami o dwudziestkach palant, piszący w sposób charakterystyczny o rówieśnicach - jeden.

Gość
@ gość dziś Rescator jesteś w związku i nie wiesz?<< Co sie liczy w moim zwiazku to nie twoj interes.

Gość gość
Rescator już napisałeś. Liczy się p***a, cycki i zgrabna dupa ;)

Gość Michał121212
zgadzam się w 100% z autorem! :)

Gość gość
Napisała przeżarta zazdrością euro-idiotka, która żałuje w duchu, że nie trafiła na prawdziwego faceta tylko posłuchała nowomody i została albo starą panną albo matkuje jakiemuś pedziowi w rurkach smiech.gif a czym sie rózni matkowanie pedziowi w rurkach od ojcowania dziewczynce bez wykształcenia i zawodu. I dawania jej kieszonkowego za obciąganie laski.To i to jest równie chore

Gość gość
20:34 trafna uwaga!

Gość gość
Starymi jajami można się tylko zatruć!!!

Gość gość
Musiałabym mieć mentalność koorfy, żeby się sprzedać staremu dziadowi z obwisłymi jajami za kasę... Wolę faceta młodego, który może i nie jet bogaty, ale ambitny i razem z nim się dorabiać. I zapewniam cię,że są tacy, którym nie trzeba matkować.

Gość gość
20:39 ja mam tak samo. A ten się cieszy, że małolata poleciała na jego kasę :P Pewnie pieprzy się z innymi jak autora nie ma w domu.

Gość gość
Rescator jesteś w związku i nie wiesz?<< Co sie liczy w moim zwiazku to nie twoj interes X Ha ha właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałam. A to dlatego że ten "związek" istnieje tylko w twojej wyobraźni i nie masz pojęcia co odpowiedzieć bo nigdy w związku nie byłeś, żadna nie zechce zlamasa.Więc nie burmusz się tak podstarzaly wypierdku, każda ktora.ma trochę oleju w głowie od razu rozpozna coś ty za jeden :-D

Gość gość
:D

Gość
gość dziś Rescator już napisałeś. Liczy się p***a, cycki i zgrabna d**a..<< Nie napisalem co sie liczy, tylko czego facet potrzebuje od kobiety.

Gość
gość dziś [20:50 Gosciu, mozesz sobie wierzyc w co chcesz. To mnie kupe obchodzi. Nie mam zamiaru dyskutowac z jakims palantem o moim zwiazku.

Gość gość
Rescator już napisałeś. Liczy się p***a, cycki i zgrabna d**a..<< Nie napisalem co sie liczy, tylko czego facet potrzebuje od kobiety. od matki, siostry i córki też?

Gość
gość dziś Tak, takze od babki, prababki, kuzynki, tesciowej, dentystki, krawcowej, kasjerki i dopisz sobie kogo jeszcze chcesz ;-).

Gość Pieprznieta bez powodu
PIERTOLENIE O SZOPENIE, ludzie, wiecie dlaczego zajmujecie sie teraz tym czym sie zajmujecie, czyli piertoleniem o wszystkim i o niczym, bo tak naprawde nie umiecie zajac sie samym soba! Wlasnie, praca nad samym soba jest najcięższa , najbardziej wymagająca, pracochłonna robota. Ilu z Was wzielo do reku ksiazke, gazetę, zrobilo co kolwiek zeby ku wlasnemu rozwojowi.. Pewnie 1/100 czytelnikow, no Wy wolicie piertolic o tym o czym gowno macie pojecie, liczy sie k***a ilosc nie jakos... Polaczki cebulaczki

Gość gość
Tak, takze od babki, prababki, kuzynki, tesciowej, dentystki, krawcowej, kasjerki i dopisz sobie kogo jeszcze chcesz oczko.gif . a to twoja teściowa to facet bez cycków, spoko

Gość
Pieprznieta bez powodu dziś Kobieto, co ty znowu za przeproszniem pieprzysz bez powodu. Wlasnie prowadzac ta korespondencje czytam ksiazke. Chcesz wiedziec jaka? Prosze bardzo" "Alicja i ciemny las" Jacka Piekary. Meska podzielnosc uwagi;-).

pomijając oczywisty fakt ,ze temat jest prowokacją barona śmiem twierdzić,że jego założenia są fałszywe . dlaczego choćby dlatego ,ze - przyjmując jednak konwencj****arona i jego fantazje jako materiał wyjściowy - cóż on może powiedzieć o małżeństwie skoro jest żonaty - ile ? miesiąc , dwa , pół roku ? cóż upoważnia go do określania siebie jako dojrzałego , odpowiedzialnego mężczyzny ? jakież to przeżycia , jakie problemy i kłopoty spowodowały ze wyłonił się zn ich nasz forumowy bohater ?:) Samemu siebie bardzo łatwo jest malować w superlatywach i przypisywać sobie pożądane przez ogół cechy ale ....co na to prawdziwe życie ?:)

Gość gość
przecież taki staruch jest zaniedbany, wyglądają znacznie gorzej niż rówieśniczka. Co będzie za 10-15 lat ty atrakcyjna 35letnia kobieta a on stary, obrzydliwy, z zwisającym brzuchem bleee wybierajcie młoda kobieta powinna zawsze się wiązać z rówieśnikiem!

Gość
gość dziś [21:22 Moglbym teraz zapytac o twoja tesciowa, ale kupe mnie to obchodzi.

Gość gość
Ponad 80% mężczyzn po 30 roku życia wygląda źle z wyglądu wiec sobie wyobraźcie co będzie za kilka lat

a ja mam taką męską podzielność uwagi że jeszcze obiad na jutro gotuję :D ale nie , przecież gotowanie obiadu jest takie wieśniacki i średniowieczne .....

Gość Pieprznieta bez powodu
Do Rescator555 zatem nalezysz do 1/100 , czyt. Ze zrozumieniem

Gość gość
gość dziś [21:22 Moglbym teraz zapytac o twoja tesciowa, ale kupe mnie to obchodzi. a nie prościej zapytać żone, kto ją urodził, no chyba ze nie ma zony

Gość
allium dziś ..cóż upoważnia go do określania siebie jako dojrzałego , odpowiedzialnego mężczyzny ? jakież to przeżycia , jakie problemy i kłopoty spowodowały ze wyłonił się zn ich nasz forumowy bohater<<< Jedna rzecz definuje dojrzalego, odpowiedzialnego mezczyzne: smodzielnie zarobiona duza kasa. Nie jakies tam problemy i klopoty. Tych bystry facet potrafi unikac.