Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma na celu zwlekanie z malzenstwem i dziecmi do 35tki i dalej?

Polecane posty

Gość gość
Nic nie wiem o słońcu a raczej to co mnie dotyczy, że daje ciepło. U roślin obchodzi mnie tylko to czy są smaczne i nie trujące. A u ciebie obchodzi mnie tylko to czy spełniasz swoje biologiczne funkcje czy nie.

Gość gość
Do osoby powyzej: bo cała cywilizacja zachodnia upada. Umieramy i kończymy się już. Inni nas zaleją. Tacy u których widok matki przed 30tka mającej juz dziecko nie dziwi. Na Zachodzie którym już rzygać można, widok starej baby z wózkiem nie dziwi a na 27latke z dzieckiem noworodkiem patrzą jak na ufoluda. Bo są głupi. I słusznie wyginą jako cywilizacja.

Gość gość
Bez gina już nie pojedziesz bez gina to kobiety rodziły całe wieki i stąd sie brała rewelacyjnie wysoka śmiertelność młodych kobiet i dzieci w czasie porodu i zaraz po

Gość gość
A u ciebie obchodzi mnie tylko to czy spełniasz swoje biologiczne funkcje czy nie. tak, a co chcesz mi dziecko zrobić, czy jak? jakas zakamuflowana propozycja prokreacji?

Gość gość
15:25 dobra, skończ juz i wstydu oszczędź bo twoje pseudozintelektualizowane wywody g...wno tu kogokolwiek obchodzą.

Gość gość
To było do tej 15:25 gadajacej o tej śmiertelności z czasów przed Murzynami. Tępa ruro wiem ze odliczasz juz kiedy 8 h odbebnisZ i do wynajmowanego gufffna wrócisz ale zamknij juz jadake

Gość gość
i.macie się za lepsze od matek? A z której strony? z takiej, że urodzić nie sztuka, sztuka wychować porządnie. Samo urodzenie nie przydaje nikomu splendoru. Szanuję te matki, które potrafią wychować dziecko na porządnego człowieka. Za samo wypchnięcie dzieciaka z macicy nieszanuję- choćby dlatego,że niedaleko mam dom dziecka, z takimi własnie "dziełami" dzielnych i pracowitych tzipek

Gość gość
To było do tej 15:25 gadajacej o tej śmiertelności z czasów przed Murzynami. Tępa ruro wiem ze odliczasz juz kiedy 8 h odbebnisZ i do wynajmowanego gufffna wrócisz ale zamknij juz jadake och, och podnieciłeś się:D

Gość gość
lubię takich prymitywnych brutali, prawdziwy tępy samiec, ale co za witalność..... zrobisz mi dzieciaka?

Gość gość
Jeśli nie spełniasz roli biologicznej to jesteś jak ta niejadalna trujące roślina. Dopóty rosniesz sobie gdzieś zboku to może być ale jak zaczynasz wchodzić na teren jadalnych roślin to trzeba cie usunąć. ;)

Gość gość
ZAUWAZYLYSCIE ZE jak ktoś poda dane demograficzne, fakty z biologii albo zwykle rozsądne słowa to jest to z miejsca pomijane? Tak jakby te bezdzietne umiały tylko się zrec i zero dyskusji o faktach. Pomijaja to czego podważyć nie umieją :P przy innych argumentacji mogą błyszczeć tzn.wydaje im się ze błyszczą. Na uj rodzic pod 40tke zakładając że wcześniej miało się warunki, kasę i płodność? No po co? Na tym etapie to już się psa kupuje.

Gość gość
Jeśli nie spełniasz roli biologicznej spełnij ze mną funkcje biologiczne :)

Gość gość
Na uj rodzic pod 40tke zakładając że wcześniej miało się warunki, kasę i płodność? No po co? Na tym etapie to już się psa kupuje. zebyś miał sie czym zająć w necie przez kilka godzin

Gość gość
Przyznaję, że przeczytałam tylko pierwszą stronę i jestem w szoku ile pań po doktoracie siedzi na forum o kupie, zwanym Kafeteria. :O Jej...

Gość gość
Danie praw wyborczych i wogole jakichkolwiek praw kobietom było najgorsza pomyłka świata zachodniego w dziejach.

Gość gość
Danie praw wyborczych i wogole jakichkolwiek praw kobietom było najgorsza pomyłka świata zachodniego w dziejach. dać chusteczkę zebys mógł sie swobodnie popłakać?

Gość gość
"W ogóle" to ja uważam, że nadanie prawa wyborczego inteligentnym kobietom było lepsze, niż prawa dla analfabetów, bo posiadali ku/tasy.

Gość gość
Nie, dziękuję. Jako prawdziwy facet robię co mogę aby to zatrzymać. I widzę że coraz więcej mężczyzn (i kobiet) też to rozumie. Naszczescie najbardziej szkodliwe jednostki nie chcą się romnazac. :)

Gość gość
Nawet najbardziej inteligentna kobieta nie przebije siły posiadania penisa.

Gość gość
Naszczescie najbardziej szkodliwe jednostki nie chcą się romnazac. no to zrób mi to dziecko, spełnisz obowiązek wobec ludzkosci i ojczyzny, mnie uratujesz a alimenty nie będa wysokie, a

Gość gość
nie przebije siły posiadania penisa. coś ci sie ze składnią poj..ało

Gość gość
Chyba mnie pomyliłas z kimś innym. Ale generalnie to mogę Ci te dziecko zrobić. Tylko czy ty je będziesz umiała pokochać? Bo masz kochaniutka jakieś braki w tym temacie.

Gość heheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"gość dziś Przyznaję, że przeczytałam tylko pierwszą stronę i jestem w szoku ile pań po doktoracie siedzi na forum o kupie, zwanym Kafeteria. pechowiec.gif Jej..." hehe to samo pomyślałam niesamowite ze tutaj każda ma doktorat , super prace , zarabia po kilka tys ...no no sama elita hehe

Gość gość
Chyba mnie pomyliłas z kimś innym. Ale generalnie to mogę Ci te dziecko zrobić. Tylko czy ty je będziesz umiała pokochać? Bo masz kochaniutka jakieś braki w tym temacie. bedzie miało kochajacego ojca, a to dużo, a ja się z czasem przyzwyczaję, daj namiary i robimy dzieciaka

Gość gość
A co z resztą kobiecości. Bo wiesz, ja to lubię takie normalne kobietki.

Gość gość
mas roochać a nie się żenić

Gość gość
gość dziś Nawet najbardziej inteligentna kobieta nie przebije siły posiadania penisa. X Czyli ku/tasa. :P Rzeczywiście bycie ku/tasem jest siłą inteligencji. :P

Gość gość
Do pani od składni i ortografii. Tak, nie umiem pisać poprawnie, z resztą to słownik podpowiada. Ale mimo tak poważnej wady z***biscie radzę sobie w życiu i mam wyj****e na twoje czepianie się szczegółów. Mądre zdanie napisane z błędem jest więcej warte niż bezbłędnie napisana głupota. ;)

Gość gość
Ale jak to tylko roovhac. Przecież kobieta to coś więcej niż tylko pochwa. Chociaż to element niezbędny. Poza tym co ja zrobię jak za 20 lat syn, bo na pewno będzie syn:), zapyta czemu wybrałeś mi taka matkę.

Gość gość
gość dziś Do pani od składni i ortografii. Tak, nie umiem pisać poprawnie, z resztą to słownik podpowiada. Ale mimo tak poważnej wady z***biscie radzę sobie w życiu i mam wyj****e na twoje czepianie się szczegółów. Mądre zdanie napisane z błędem jest więcej warte niż bezbłędnie napisana głupota. oczko.gif X To do mnie. :P Mądre zdanie napisane z błędem to megalomania penisowej główki. Bo moim zdaniem było głupie. ;)