Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po porodzie nie pozwalajcie swoim mężom siedzieć całymi dniami w sali!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś " Szczerze? W d***e mam twój komfort skoro mogę zadbać o swój". I ta wypowiedź wszystko tłumaczy. Po prostu są ludzie, którzy myślą tylko o sobie i mają w d***e innych.

Gość gość
] A Ty dalej nie rozumiesz. Nie chodzi o zakaz wstępu ani brak odwiedzin, ale o to, by nie siedzieli tam CAŁY DZIEŃ. x Skoro odwiedziny są caly dzień to odwiedzający mogą tam siedzieć cały dzień. Bo może jak twój misiu wpadnie na pół godzinki to ja będę akurat miała ochote wietrzyć krocze cycki czy tyłek.

Gość gość
gość dziś Przestańcie się kłócić. Lepiej odpiszcie na mój topik, bo tu stado chętnych do przekrzykiwania a tam nie ma kto odpisać http://f.kafeteria.pl/temat/f10/czym-sie-rozn i-inhalator-od-nebulizatora-p_6801862 Wie ktoś ? x Hej, nebulizator to każdy rozpylacz, a inhalator to.. no wiesz, specjalne urządzenie do inhalacji.

Gość gość
Ale mnie nie obchodzi co podnieca waszych mężów, a co nie. Mam prawdo do intymności i tyle. Godziny odwiedzin są przez cały dzień, dla wygody ludzi, ale niektórzy tego nadużywają i myślą, że jak coś jest dostępne cały dzień, to można sobie tam siedzieć cały dzień. Trochę przyzwoitości.

Gość gość
gość dziś gość dziś A Ty dalej nie rozumiesz. Nie chodzi o zakaz wstępu ani brak odwiedzin, ale o to, by nie siedzieli tam CAŁY DZIEŃ. O jakieś wyczucie, kulturę osobistą, poszanowanie praw innych pacjentów. Nawet gdy położna z basenem przychodzi, tacy mężczyźni nie wychodzą i trzeba ich wypraszać. Temat dotyczy panów, którzy warują przy żonie dosłownie całe nie, od rana do wieczora, a nie zwyczajnych odwiedzin. A wietrzyć krocze przy Twoim misiu mogę, jeśli zechcę i nie będzie mnie to krępowało, bo jestem w szpitalu. x A mój Miś może odwiedzać własną żonę ( nie twoje wietrzące się krocze, egotystko :classic_cool:) - w zakresie dopuszczonym przez szpital, bo JA TAKŻE jestem w szpitalu :P

Gość gość
gość dziś Jak mój misiu wpadnie na pół godziny, to będziesz miała cały dzień za wyjątkiem tej pół godziny na wietrzenie krocza, a ja, gdy Twój misiu siedzi cały dzień, nie mam w ogóle takiej możliwości!

Gość gość
gość dziś " Szczerze? W d***e mam twój komfort skoro mogę zadbać o swój". x Szczerze? W d***e mam twój komfort i to dbanie o niego. W dupie mam także twoją dupę i to, co w niej masz :P

Gość gość
11'49,i kto tu ma zrozumieć,że istnieją od dawna proste zasady społeczne odwiedzin a nie wielogodzinnego przesiadywania? Nikt chyba nie chce pamiętać,ze z zewnatrzw wnosi ogrom syfu,zarazków i funduje to 'kochanej' żonce,dzieciaczkowi i innym osłabionym po ciąży i porodzie kobietom?

Gość gość
Te ciamajdy, co to tak podkreślają, że ich mąż tylko na nie się patrzy i jaka to bliskość jest między nimi ( więc o co chodzi tym, które apelują o prawo do intymności), p o prostu boją ich zostawić swoich misiów samych w domu i zmuszają do całodniowych posiadówek w szpitalu :) I tyle w temacie.

Gość gość
* po prostu boją się ich zostawić samych w domu. / Sorki, literówka.

Gość gość
osiaraumyslow dziś gość dziś hehe dzięki usmiech.gif czytając ten temat człowiek ma ochotę sie napic heh Caly ten problem jest za przeroszeniem z d.... wzięty Jakby wasz maz leżał w szpitalu z noworodkiem to tez wolałybyście siedzieć same w domu ? Przecież facet jedzie tam zobaczyć swoja rodzine . Serio myślicie ze facet przychodzi do szpitala pooglądać cycki innych karmiących ? Nie oszukujmy sie większość z nas po porodzie nie wygląda jak modelki z wybiegu . x Proszę bardzo :) Mam wrażenie, że jesteś jedyną (jedną z niewielu) normalnych na tym wątku ;) Ja tam normalnie potrafię poprosić o wyjście obcego faceta (tłumacząc, że się krępuję - jeśli to ma miejsce) a rozumiem, że ktoś chce pobyć ze świeżo upieczoną matką i własnym noworodkiem. Moje cud urody mleczne piersi i diamentowe krocze nie są warte niczyjej więcej uwagi, niż mojego faceta ;)

Gość gość
gość dziś ] A Ty dalej nie rozumiesz. Nie chodzi o zakaz wstępu ani brak odwiedzin, ale o to, by nie siedzieli tam CAŁY DZIEŃ. x Skoro odwiedziny są caly dzień to odwiedzający mogą tam siedzieć cały dzień. Bo może jak twój misiu wpadnie na pół godzinki to ja będę akurat miała ochote wietrzyć krocze cycki czy tyłek. x Wykup sobie prywatkę, jak masz potrzebę całodziennego wietrzenia (nawiasem mówiąc, warto czasem też umyć) tych klejnotów. A mój Miś (całe szczęście) przyjdzie i wyjdzie, kiedy zechce, nie oglądając się na twoje wątpliwe walory :D

Gość gość
Kobiety, dajcie żyć swoim mężom, po co oni mają siedzieć od rana do wieczora w szpitalu? Przecież wy nie umieracie. Wrócicie po trzech dniach, a nie po trzech miesiącach. Byłam na położniczym prawie dwa tygodnie i całymi dniami (od rana do wieczora) musiałam znosić obecność obcych facetów. Niektórym ludziom brakuje zwykłej przyzwoitości.

Gość kosiaraumyslow
gość dziś to teraz mi powiedz jak można zmusić faceta do całodniowego siedzenia w szpitalu ? Ty prowadzisz swojego na smyczy i mówisz gdzie i kiedy ma być ? Jak będzie chciał byc 4 godziny przy tobie i dziecku to powiesz mu ze ma wy....... i siedzieć w domu ? Przecież to jest wasz maz , ojciec waszego dziecka . To jest najbliższa rodzina . Kto ma byc przy kobiecie w takich momentach jak nie maz?

Gość gość
Ale mnie nie obchodzi po co oni tam przychodzą, apeluję tylko o zwykłą przyzwoitość i nie przesiadywanie cały dzień. A to oni nie pracują, że alternatywą dla tych posiadówek jest samotne siedzenie w domu? :) Nawet gdybym była najbrzydszą kobietą świata, mam prawo do intymności!

Gość gość
gość dziś Ale mnie nie obchodzi co podnieca waszych mężów, a co nie. Mam prawdo do intymności i tyle. Godziny odwiedzin są przez cały dzień, dla wygody ludzi, ale niektórzy tego nadużywają i myślą, że jak coś jest dostępne cały dzień, to można sobie tam siedzieć cały dzień. Trochę przyzwoitości. x Złóż skargę na zasady panujące w szpitalu, zamiast ujadać na podrzędnym kobiecym forum. Dopóki szpital jasno nie wyegzekwuje "pół godziny dla rodziny", będziesz musiała schować swoje poglądy i kaprysy do kieszeni.

Gość gość
Nie, jak ktoś ma własną firmę, to może sobie pozwolić na kontemplowanie swojego pierworodnego ;)

Gość gość
kosiaraumyslow Mojego nie dałoby się do niczego zmusić, ale jestem przekonana, że ci siedzący cały dzień jednak są sprytnie zmanipulowani i dla świętego spokoju warują przy żonach, zamiast przyjść normalnie w odwieziony po pracy lub przed pracą.

Gość kosiaraumyslow
"gość dziś Kobiety, dajcie żyć swoim mężom, po co oni mają siedzieć od rana do wieczora w szpitalu? " Bo może chce byc z najbliższą rodzina ? Skąd pomysł ze kobiety zmuszają swoich mężów co siedzenia w szpitalu ? My mieszkamy sami . moj maz nie ma tutaj rodziny i jak miał siedzieć sam w domu to wolał być z nami .Byłam w szpitalu 6 dni .

Gość gość
gość dziś Te ciamajdy, co to tak podkreślają, że ich mąż tylko na nie się patrzy i jaka to bliskość jest między nimi ( więc o co chodzi tym, które apelują o prawo do intymności), p o prostu boją ich zostawić swoich misiów samych w domu i zmuszają do całodniowych posiadówek w szpitalu usmiech.gif I tyle w temacie. x Wiesz tak dokładnie, bo sama pocieszasz tych "zostawionych samych w domu misiów", ciamajdo? :P

Gość gość
Misiaczki tam siedzą, żeby żony miały nad nimi kontrole. Przecież jeszcze by im coś głupiego do głowy wpadło pod trzydniową nieobecność żony ;)

Gość gość
kosiaraumyslow A on nie pracuje, że w domu miałby siedzieć? Przypominam, że mowa jest o całym dniu, a nie o nawet 3-4 godzinach.

Gość gość
gość dziś Misiaczki tam siedzą, żeby żony miały nad nimi kontrole. Przecież jeszcze by im coś głupiego do głowy wpadło pod trzydniową nieobecność żony x No, strach się bać, skoro Ciamajda- Pocieszycielka grasuje... :classic_cool:

Gość gość
..pewnie ma specjalność: odciążycielka znękanych kroczy położnic :P

Gość gość
Książkę niech Wam mąż przyniesie, a nie siedzi tam cały dzień utrudniając wykonywanie higienicznych i intymnych czynności innym kobietom.

Gość kosiaraumyslow
gość dziś pracuje ale wtedy mial wolne 3 tyg

Gość gość
Dostanie za to Order Wielkiego Podkładu Porodowego :D

Gość gość
Pocieszycielka, nie mąż kosiary ;)

Gość gość
Złóż skargę na zasady panujące w szpitalu, zamiast ujadać na podrzędnym kobiecym forum. Dopóki szpital jasno nie wyegzekwuje "pół godziny dla rodziny", będziesz musiała schować swoje poglądy i kaprysy do kieszeni. x ...a krocze - do siatkowych majtek :P

Gość gość
Wynik rundy: 1:0 Potrzebujące Męskiego Wsparcia Delikatne kontra zajadłe Notoryczne Wietrzycielki Krocza karmiące na Nieustające Żądanie :D