Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, które boją się rodzić, chodzą na lewo po psychiatrach, histeryzują

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Dziewczyno przeciez to sa debilne prowokacje , regularnie stosowane na tym forum zeby gowno burze wywolac a ty bierzesz to na powaznie ??

Gość gość
Histeryczka to nie wyzwisko, a łapówkara to fakt.

Gość gość
Gosc dziś a ciebie serio tak wszyscy obchodza? Taka spolecznica jestes czy tylko na forum matke Terese dbajaca o zdrowie wszystkich no okolo zgrywasz? Normalne jest ze w sytuacjach ciezkich jak porod, walka o zycie bliskich , patrzysz sie na swoja i ich d**e a nie na to czy przypadkiem sasiadka nie ma gorzej ,takie sa prawa natury

Gość gość
Przestan pisac do mnie WY gowniaro wstretna! Ja za swoje porody nie placilam ale bronie tych kobiet bo sama traume przy porodzie przezylam i wiem co to znaczy , na szczescie drugie dziecko nie rodzilam w Polsce i placic nie musialam za ludzki porod ale gdybym byla w polsce to tez bym pewnie byla lapowkara Tak ,mozesz mnie wyzwac od panikar , slabeusza i lapowkary jak ci to poprawi wieczor Syty glodnego nie zrozumie a punkt widzenia zmienia sie od punktu siedzenia

Gość gość
Ja drugie cc miałam na życzenie. Za darmo umówiony termin. Należało mi się, po jednym cc można nie wyrazić zgody na próbę porodu sn!wtedy muszą zrobić cc.

Gość gość
ZARAZ CI NAPISZA ZE ZAWSZE POWINNO SIE PROBOWAC,, bo jedna sprobowala i sie JEJ udalo, ze jestes tchorzem i idziesz na latwizne i ze swoim cc na zyczenie ( czytaj na twoja fanaberie) zabralas cc innej i ze slusba zdrowia nigdy sie nie zmieni dopoki takie krowy jak ty chodza po tej ziemi amen

Gość gość
Nie wiem co to jest "slusba". Fanaberie są w prywatnych klinikach według oficjalnych cen, po to one powstały.

Gość gość
Jak w waszym szpitalu na pipidówce jest źle, to czemu nie wybierzecie sobie lepszego? Byłam w Kielcach na Czarnowie (szpital o bdb opiniach +ordynator konsultant wojewódzki) i dziewczyny nawet z Opoczna i Tarnobrzega tam rodziły! Wszystkie sn i nikomu macica nie wyleciała. Zresztą większość mitów medycznych o sn jest mitami. A słyszałam też o dziewczynie z Piaseczna, która specjalnie przyjeżdżała do Kielc rodzić, tylko nie wiem do którego szpitala.

Gość gość
Widocznie łapówka wychodzi je taniej niż dojazd z noclegiem chociaż wierzyć się nie chce.

Gość gość
22.24 Zwolenniczka cc za łapówkę mówi o prawach natury. Dobre.

Gość gość
11:57byc może taniej a być może nie każdy ma ochotę tłuc się później z noworodków ileś tam km autem. Ja też rozważałam prywatna klinikę, ale ta w której chciałam rodzic byla 180 km ode mnie. Problem nie był z dojazdem tylko z powrotem. Ma szczęście udało się w szpitalu w mojej miejscowości. Uprzedzę, bez łapówki.

Gość gość
Ale pewnie ciąże prowadziłaś prywatnie u lekarza pracującego w tymże szpitalu i tak długo mu trułaś aż się zgodził albo szepnął komu trzeba było, zgadłam? Jak nie to zwracam honor.

Gość gość
Jesli w dobie smartphonow nie domyslasz sie z kontekstu zdania co moze oznaczac slusba to musisz byc wyjatkowym imbecylem :(

Gość gość
Juz sie zaczynaja wyzwiska...a histeria to jak wiadomo nie wyzwisko, a rozpoznanie.

Gość gość
Ciekawe jak zwolennicy cc zapatrują się na poród w prywatnej klinice, ale siłami natury. Pewnie też źle, brudno, niebezpiecznie, słaba opieka, wredne położne i komplikacje na każdym kroku :D

Gość gość
gość dziś Ja tam nie ufam ani tym na państwowej posadce, ani prywaciarzom.

Gość gość
Ile znacie takich, które rodziły sn w prywatnej klinice? Są jak Yeti. Podobno istnieje, ale jakoś nikt nie widział.

Gość gość
Panie piszące "gowniara i imbecyl" obrażają się na "histeryczkę".

Gość gość
13.36 Ale do jakiegoś chodzić musisz.

Gość gość
gość dziś Nie muszę, póki nie umieram, to trzymam się z daleka

Gość gość
13:05 tak ciążę prowadziłam prywatnie, u lekarza do którego chodzę od 15 lat (i tylko prywatnie). Lekarz nie pracuje ani w tym ani w innym szpitalu. I nie trułam mu d**y, wystarczyła jedna wizyta.

Gość gość
haha, otóż to! jestem po sn i jakbym była aż tak niezadowolona ze swojego porodu, to pierwsze co bym pomyślała, o zmianie szpitala, a nie o cesarce.

Gość gość
miałam ileś godzin akcji porodowej, oksytocynę, nacięcie, ból ... ale jak już się zajmiesz dzieckiem, to nie rozumiem, jak można wspominać poród aż tak traumatycznie i rozpamiętywać go po latach, a co gorsza bać się drugiego. na drugi poród powinno już się iść przygotowanym psychicznie, skoro raz się to przeszło, a nie kombinować z lewymi papierami.

Gość gość
a jak poród sn cię przerasta, to jaki jest sens pakować się w dzieci.

Gość gość
13.42 Jak będziesz umierać na raka szyjki macicy to już ci się wizyta na niewiele zda. Sorry, nie rozumiem takiego podejścia. Skąd wiesz, że nic ci nie jest? Wiele chorób kobiecych nie daje objawów.

Gość gość
miałam 2 cc, pierwsza że wskazań, druga na życzenie. Teraz planuje 3 ciążę i nawet nie zastanawiam się nad sn. Pozdrawiam szczekaczki.

Gość gość
gość dziś Każdy ma inną psychikę, i każdy ma prawo się bać, czy mieć traumę. Komuś, kto np. boi się widoku krwi i unika go, bo raz zemdlał, będziesz wypominać, że boi się zostać dawcą, bo to wszystko wynagradza?

Gość gość
gość dziś Prawdopodobnie i tak jestem martwa, a wolę umrzeć na własnych zasadach, niż dać się dobić tym mordercom w kitlach.

Gość gość
Od spełniania życzeń są prywatne kliniki. Państwowe są od wskazań. Piszcie otwartym tekstem ile dałyście łapówki, komu, najlepiej po nazwisku i jak to si ę odbyło. Niejednej histeryczce się te dobre rady przydadzą.

Gość gość
Ja z 13.58 To żart oczywiście, nie wierzę, że byłyby takie odważne by z nazwiskami wylatywać.