Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie po raz kolejny.

Polecane posty

Gość gość
18.12 a.co cie to obchodzi?

Gość gość
To już widzę ze 3 jesteśmy plus ten chlopak

Gość gość
Kupilam test, z ciekawości, choc ja sie nie stresuje bo odkąd odstawilam anty to nie mialam okresu nawet 5tyg.informowac go o wyniku jaki by nie byl?

Gość gość
Wyszedł negatywnie

Gość gość
Tylko go nie informuj o tym. Niech gnije manda

ja to bym falszywy test kupila pozytywny i kazala mu dac 5 tys na skrobanke:)))))))))))))))a co h..j je..y mysli ze gratis sie wywinie?

Gość gość
20.17 dobry pomysł

Gość gość
Nie będę się znizac do jego poziomu i nikogo łapać na dziecko czy coś w tym stylu... Nie jestem intrygantka i nie umiem kłamać.

Gość gość
nic mu nie pisz on nie zasluguje na to zeby od ciebie uslyszec w ogole. W tym tyg pospotykaj sie z przyjaciolkami, zadbaj o siebie. On ma w d***e to jak ty sie czujesz, nie zwracaj uwagi na niego tez.

Gość gość
Nie ze akurat teraz nie powinna zwracać na niego uwagi, ona musi raz a porządnie odciąć się od niego, po blokować go gdzie się da i zacząć żyć swoim życiem! To jedyna sroga by z czasem zapomnieć o nim, wyleczyć się i odetchnąć z ulga.

Gość gość
18'32,jak można być tak nierozsądną,by uprawiac seks z takim dupkiem bez zabezpieczenia? ciążą go zatrzymać? Nie musi nikogo obchodzić taka niefrasobliwość.To ona o tym pisze a nie,że kogos to specjalnie obchodzi.

Gość gość
Tu ja na druga nie autorka. Wczoraj dzwonił do mnie z 5 razy i w końcu odebrałam. Powiedziałam mu żeby się nie kontaktować przez 2 tygodnie ze cierpię jak mnie zostawia. On odwrócił kota ogonem, powiedział ze jestem sama przez siebie ze się czepiam o wszystko ze jestem szmatą, że on chce mieć normalną żonę a nie patologie. A to on sam pije. Ja ostatnio tylko miałam żal bo drugi weekend z rzędu miał zajęty i naeet nie był mi w stanie powiedzieć o której się ewentualnie ze mną spotka. Powiedział ze jestem patologia i on nie chce mieć takiego życia

Gość gość
Zeby się PRZEZ 2 tygodnia z Toba nie kontaktował? :D weź się nie kompromituj. Jesteś dla niego szmata ale ty i tak wrocisz do niego gdy on zechce (gdy zaswedza go jaja) bo jesteś głupia i nie masz za grosz honoru. Zal.pl

Gość gość
7.29 już nie wrócę. Najbardziej mnie zabolało ze to ja jestem patologia i że on chce mieć normalną żonę i życie. Wszystko zgonil na mnie. Nie potrzebnie odebrałam telefon

Gość gość
Tu autorka wątku. Do mnie tez wczoraj zadzwonił, powiedzialam mu ze w żadnej ciąży nie jestem, on pogadal o sobie, jakie to ma problemy z autem, ponownie zrzucił winę na mnie i się rozlaczyl bo jest zmęczony i nie będzie rozmawial. Chcialam mu powiedzieć że na kluby nie był jakoś zmęczony ale dalam sobie spokój. Ktoś mi tu napisał ze wystarczy trzasniecie słuchawka i to się skończy. I taka prawda, żenujące zachowanie.

Gość gość
Autorko, tylko dlaczego to on zawsze trzaska sluchawka??? Jestes tak slaba psychicznie, ze mu nawet nie powiedzialas "nie dzwon do mnie wiecej". W twojej glowie jestescie caly czas razem i to nic, ze on na ciebie leje, ze cie poniewiera...Powiedz na co liczysz?

Gość gość
Obie cgcecie na sile resocjalizować facetow,ktorzy wami gardza.Cos im tlumaczyc,naprawiac,itd. Nic,literalnie nic do was obu nie dociera a tyle skutecznych rad dostalyscie. Szkoda pisać....

Gość piatek piatek
Autorko im bardzij bedziesz reagowac na niego tym dluzej on bedzie gral w gierki i toba pomiatal. tacy faceci sie nie zmieniaja i niestety oni sobie buduja tym ego - ze taki maja wplyw na laske. Jesli masz ochote pogadac daj mi znac

Gość gość
Tu nie autorka która została wyzwana wczoraj od szmaty. Wiem rada jedyna żeby zablokować zapomnieć i znalezc kogoś innego. Kto doceni. Nienawidzę facetów. Jeśli z tego układu kiedykolwiek wyjdę będę ich traktować jak smieci

Gość gość
Nie znaleźć kogos innego tylko pobyc samej,pojsc na terapię,wyciszyc się a nie z deszczu pod rynnę pakowac się .

Gość gość
10:49 - uwierz mi i kazdy mnie tu poprze ze znajdziesz szczescie w milosci jeszcze. Nawet po takim toksycznym zwiazku. Nie ma sensu szukac kogos nowego bo najpierw musisz byc ok sama ze soba.

Gość gość
09.19 dokładnie! Nie ma sensu im radzić, ani jednej ani drugiej. Obaj ich faceci niezłą beke maja z nich pewnie jak pozwalają się poniewierac. To już się kabaret robi. Wstyd mi ze to przedstawicielki mojej płci, tak nieszanujace się kobiety bez honoru. Wstyd.

Gość gość
11.43 jak ci nie pasuje to wypad z tego tematu jasne?

Gość gość
11'51, no i tym wpisem pokazujesz swoja toksyczność.

Gość gość
Autorko jak sytuacja?

Gość gość
11:51 to nie ja pisalam ten post :) ja jestem w pracy. Sytuacja bez zmian. Autorka

Gość gość
11.51 prawda boli ;) o wiele bardziej Cie zaboli gdy do wiesz ze ten koleś obgaduje Cie za plecami aż huczy i śmieje się z Ciebie razem z kolegami ;)a wieść szybko się niesie... sama dajesz mu do tego pożywkę.

Gość gość
Dowiesz się*

Gość gość
Wydaje mi się ze 11:51 pisała to ta, która podszywa się pode mnie i opowiada swoją historię.

Gość gość
Autorko, wlasnie, szkoda, ze To Ty nie zdążyłaś mu pwowodziec "s********j" i trzasnąć słuchawka;) jesli Następnym razem zadzwoni - odbierz i zanim sie rozgada, powiedz, odebrałam tylko po to, zeby ci powiedzieć "s********j" i wyłącz sie::)