Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaSara

Brat płaci naszej mamie za opiekę nad dziećmi, konfliktowa sytuacja

Polecane posty

Gość gość
Nie kompromituj się,chyba los cie skrzywdził mądrą teciową stąd to wylewanie jadu,trudno ci się dziwić skoro się nie udało ani fizycznie ani finansowo.

Gość gość
AMEN+++++ do garów babochłopy

Gość gość
14:21 Już jedzie meliniarskim językiem,dawaj dalej.....

Gość gość
Właśnie - kult latania na ścierze i stania w garach jako super pomocy już odszedł do lamusa... Mamy 21 wiek, ja np mam ukrainkę do pomocy, korzystam z weekendu dzięki temu

Gość gość
Dlaczego kobeity są ąz takie podłe,faceci nie mają z tym problemów,baba jedna drugiej by coś zyskać to wydrapie oczy bez skrupułów.

Gość gość
O rety, ręce opadają jak się czyta takie brednie.

Gość gość
Już współczue te pani z Ukrainy,niezle je się kroi.ktoś taki jak Polak wyciśnie z niej jak sok z cytryny i zapłaci marne grosze. W moim mieście pracują kobiety z Ukrainy to opowiadają jakie luksusy zarabiają u przyszywanych damulek udających bogaczki a w domach taki syf że ręce sobie urabiają, no ale pokazuje się że ma się SPRZATACZKE:)

Gość gość
"Matce powinno się pomóc jesli ma problemy finansowe ale nie za pomoc w domu i opiece nad dzieckiem,to poniżanie godności tej kobiety." Dawanie komuś jałmużny to też poniżanie go. Tak, poniżające jest musieć brak od kogoś pieniądze. Może teściowa tego nie chciała i chciała im się jakoś zrewanżować. I tak po czasie doszli do takiego układu, że będzie im dziec***ilnować przed te 3 godziny dziennie. Wszyscy zadowoleni, nikt nie czuje się gorszy prócz roszczeniowej autorki, która straciła pomoc na zawołanie o każdej porze, bo przecież jej się należy, bo to jej matka i jej obowiązkiem jest jej przecież pomagać. Kojarzy mi się to trochę z odwrotną sytuacją gdzie matka do dziecka ma takie podejście "nie po to urodziłam, żeby teraz mi nie pomagało". Oba chore i błędne.

Gość gość
dziś A nie jest poniżającym jeśli matka wyciera brudy w domu własnego dziecka,pierze.prasuje cudze gacie? i za to jej się płaci bo dama synowa ma pieniądze z kieszeni męzą? i płaci za swoje nieróbstwo:) wiesz ja myślałam wchodzc tutaj na ten topik że bywają tu osoby "zdrowo myślące" i z intelektem.Szkoda było czasu,nie ma z kim i już o czym. Matka to osoba której należy się szacunek,ona dała nam życie,wychowała nas a na stare lata ma nam jeszcze wycierać kurz echhh,szok ,toż tutaj jest sam margines społeczny.Tyle w temacie i już tu więcej nie zajrzę,brzydzę się.

Gość gość
gość dziś dziś A nie jest poniżającym jeśli matka wyciera brudy w domu własnego dziecka,pierze.prasuje cudze gacie? i za to jej się płaci bo dama synowa ma pieniądze z kieszeni męzą? i płaci za swoje nieróbstwo xxx Jasne że płacenie matce jest jej poniżenie! Matka powinna to wszystko robić w domu dziecka za darmo - wtedy jest OK!

Gość Niesforny dyziu
Jestem Nikoś i mam 23 cm pytkę. C#h#u:j mnie ta wasza kłótnia o bratową obchodzi, chciałem się komuś pochwalić. Nie boczcie się tak na siebie moje panie, wszystkie jesteście rownie boskie! Chyba, że macie obwisle cycki- to wtedy jesteście zwykłe paszczaki. Adieu i au revoire

Gość gość
Żadna matka nie powinna tego robić ani za za darmo ani za pieniądze ,ona nie jest od tego,każdy ma dwie łapy i niech zap***ala przy swoich brudach. Trzeba być ogromnym prostakiem by wyjśc z propozycją systematycznej pomocy.

Gość gość
Niesforny dyziu to wsadz sobie w imadło

Gość Niesforny dyziu
Uważam, że rację mają panie o jedrniejszych piersiach. Tym z obwiślakami mówimy stanowcze: nie! Jak zostanę prierem to każda kobieta o obwislych cycach dostanie bon na uslugi dra Szczyta. Pozdrawiam wszystkie piekne kobiety, życzę wszystkim udanego dnia! Niech wam mężowie zrobią analne rodeo!

Gość gość
Już współczue te pani z Ukrainy,niezle je się kroi.ktoś taki jak Polak wyciśnie z niej jak sok z cytryny i zapłaci marne grosze. W moim mieście pracują kobiety z Ukrainy to opowiadają jakie luksusy zarabiają u przyszywanych damulek udających bogaczki a w domach taki syf że ręce sobie urabiają, no ale pokazuje się że ma się SPRZATACZKEusmiech.gif xxxxxxx Hahaha, tak się pocieszaj ;) ja nikomu nie muszę pokazywać, najważniejsze że nie muszę sprzątać na co nie mam ani czasu ani ochoty, Oksana jest pracownicą agencji sprzątającej haha

Gość Niesforny dyziu
15;32 Jeśli miałaś na myśli, że masz wyćwiczomą waginę i ściśniesz mi jak imadłem to muszę ciew rozczarować- nie tykam kobiet o obwislych cycach i grubym tylku. Czuj się bezpieczna. Mój Król Wojownik przy tobie zmienia się w malutkiego robasia. Nie tobie doświadczyć mych 23 cm.

Gość gość
Jeszcze wam sie nie zndziło?

Gość gość
15;50 Dyziem nie mozna się znudzić. Dyzio jest król riki-tiki.

Gość gość
Pracuję w firmie prywatnej,jestem tam fakturzystką i co wam powiem że sprzątanie wbrew pozorom to nie jest proste. Miałyśmy już przez pewnien okres czasu już 7 pań sprzatających i tylko ta jedna ostatnia spełniła warunki właścicielowi i nam też. Nie można mowić że sprzątać sie nie chce,nie wszyscy potrafią zrobić błysk,przy tym też jak wielu innych czynnościach trzeba myśleć,od czego zacząc i na czym skończyć. Nasze panie sprzątały bo na kamerkach /nagraniabyło widać a ruszały się przy tym jak muchy w smole i nie było widać efektów.

Gość gość
gość dziś Dyzio lubi fakturzystki. Fakturzystki dobre riki tiki. Dyzio chętnie pozna fakturzystka. Chyba, że fakturzystka ma obwisłe cycki to wtedy Dyziu znika, papa.

Gość gość
To chyba dziecko ma pomagać matce na starość, coś wam się we łbach poprzewracalo

Gość gość
gość dziś No to masz pecha:( ,zawsze mogłaby ci to zrobić teściowa,dorobiłaby sobie do emeryturki ale widać że ci chyba nie lubi?

Gość gość
16:05 dyzio to moze tylko faktury donosić bo oprocz marzeń o 23cm niczego nie potafi

Gość gość
dyziu pedofilek

Gość gość
WYPAD zboku

Gość gość
Dyziu jest król riki tiki Jak szczupak jest król wód A lew jest król dżungli!

Gość gość
dziś No pewnie powinna wszystko za darmo rozbić, bo jest babcią i wtedy nic by jej nie upokarzało. Dla mnie to brakiem intelektu wykazujecie się właśnie wy drogie panie, nazywając w kółko bratową nierobem, bo jakoś dziwnie z założenia wychodzicie, że ta matka przez te 3-4 godziny dziennie to poprostu całe gospodarstwo jest w stanie ogarnąć. W takim razie rozumiem, że te mamusie co tak wiecznie krzyczą, że nie mają czasu dla siebie czasu i są utyrane to kłamią, bo przecież wystarczą tylko 3-4 godziny dziennie i wszystko jest w domu zrobione: dom poprostu świeci czystością, obiady ugotowane, pranie zrobione, dzieci ubawione. No brawo dla waszego kretyńskiego toku myślenia. A mi się wydaje, że ta babcia przychodzi poprostu do dzieci i czasem im coś tam ugotuje, a czasem przepierze jak się zabrudzą jak to czasem przy dzieciach bywa. Ot i całe jej sprzątanie i gotowanie. A wy z niej zrobiliście sprzątaczkę, niewolnicę na całą dobę.

Gość gość
Pamiętajcie, że babcia mając do wyboru dzieci córki i dzieci bratowej wybrała te drugie. To też o czymś świadczy. A na pretensje córki odpowiedziała "robisz z igły widły". Zastanówcie się nad tym.