Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaSara

Brat płaci naszej mamie za opiekę nad dziećmi, konfliktowa sytuacja

Polecane posty

Gość gość
O znowu się sklonowała ta sz/lora i sama sobie odpisuje, a dr piszemy bez kropki, oślico, matolico i wulgarna ście/ro. Umyj kibel teściowej i nie zapomnij wylizać jej row/a i jest napisane kiervo a nie pisze się !!!

Gość gość
po dr nie stawiamy kropki, nie pisze sie tylko jest napisane. Już wróciła ta schizofreniczka obrończyni teściowych co spiepszyła swojej starej z wiadra po aborcji i wychowała się w szambie. W********ay do teściowej lizać rowa.

Gość gość
po dr nie stawiamy kropki, nie pisze sie tylko jest napisane. Już wróciła ta schizofreniczka obrończyni teściowych co spiepszyła swojej starej z wiadra po aborcji i wychowała się w szambie. Wypierdalay do teściowej lizać rowa.

Gość gość
gość dziś wyjaśnih czemu akurat służacą jest teciowa a nie jej matka??? Rozumiem że ludzie którzy z róznyh powodów nie mają wyższego wykształcenia należ poniżać? są nikim,można z nich robić wszystko co komu się rzewnie podoba? dla ciebie ten ktoś nawet jesli w domu własnym sprząta ,gotuje to można go wykorzystać i dać do zrozumienia że nic nie znaczy? więc nie ma wyboru może służyć tym którzy maja kasę i stoją wyżej.Suuuper,gratuluję poziomu.

Gość gość
gość dziś wyjaśnih czemu akurat służacą jest teciowa a nie jej matka??? Rozumiem że ludzie którzy z róznyh powodów nie mają wyższego wykształcenia należ poniżać? są nikim,można z nich robić wszystko co komu się rzewnie podoba? dla ciebie ten ktoś nawet jesli w domu własnym sprząta ,gotuje to można go wykorzystać i dać do zrozumienia że nic nie znaczy? więc nie ma wyboru może służyć tym którzy maja kasę i stoją wyżej.Suuuper,gratuluję poziomu.

Gość gość
23:25 do czego się dopierdzielasz? opisałam znajomą sytuację i nie ma tam ani słowa o wykszt. tej teściowej. Zwróć uwagę na leniwą postawę tej tesciowej, bo bez wykształcenia tez można pracować i zarabiać godnie :)Poczujesz sie lepiej jak ci dopisze, że to ta teściowa kpi z wykształconych nazywając ich elytami i wykształciuchami? Nikt jej się nie bronił uczyć, w tamtych czasach studentów było mało, akademiki z wyżywieniem darmowe i dla wszystkich. Wiem, bo u mnie z rodziny wszyscy studiowali i utrzymanie na studiach zapewniała uczelnia. A na końcu to ci poradzę, idź się pieklić do tej, co tu jako pierwsza zaczęła podjudzać, czemu nie zatrudnili matki synowej, że na pewno głupia i leniwa jak jej córka. A może to byłaś ty-styl ten sam.

Gość gość
gość dziś 23:25 do czego się dopierdzielasz? Licz się ze słowami,radzę ci,zadałam raz pierwszy w tym topiku pytanie,nie chcesz nie odpowiadaj i nie bądz chamska.

Gość gość
dziś No to może lepiej zatrudnić swoją mamunię ale po co.przecież to taki sam leser jak córcia. xx o proszę bardzo, ta matolica pierwsza zaczęła obrażac matkę bratowej!

Gość gość
Licz się ze słowami,radzę ci,zadałam raz pierwszy w tym topiku pytanie,nie chcesz nie odpowiadaj i nie bądz chamska. xx nie pierwszy raz, jesteś ta samą osobą co tu wiecznie najeżdża na synowe i ich matki (wg twojej narracji "ich stare") a broni wszystkich teściowych nawet leni i alkoholiczek, znamy cię tu wszyscy, co 2 tygodnie masz nawroty nieleczonej ChAD i przyłazisz tu mącić :)

Gość gość
Nikt jej się nie bronił uczyć, w tamtych czasach studentów było mało, akademiki z wyżywieniem darmowe i dla wszystkich. Wiem, bo u mnie z rodziny wszyscy studiowali i utrzymanie na studiach zapewniała uczelnia. xxxxx Nie opowiadaj pierdól,moja mama jest z 52 roku,studiowała na Politechnice i mieszkała w akademiku,obiady płaciła w studenckiej stołówce i za akademik równiesz.Dorabiała w tzw.Grosiku bo rodziców nie było stać na to by dawać więcej niż mogli. Za darmo nie wiem co u was było.

Gość gość
gość dziś Powiedz dziewczę jakie prochy łykasz że masz taki odlot:) szkoda słów.

Gość gość
no widzisz, a moja rodzina roczniki 50 te studiowała za darmo we Wrocławiu w latach 70, uczelnia fundowała akademik, stołowkę a nawet tzw suchy prowiant i ZA NIC NIE PŁACILI,ale oni mieli super wyniki w liceum i na maturze i byli w czołowce listy przyjętych, widocznie twoja mam się ledwo dostała na doczepkę i nie starczyło dla niej benefitów ;)

Gość gość
równiesz. xx a ty jaką uczelnię skończyłaś? u zenka na sianie?

Gość gość
Za darmo chyba rodzina studiowała łopatologię.

Gość gość
"Licz się ze słowami,radzę ci...." Przepraszam, nie chcę ci dokuczać, ale mnie tak rozbawiłaś tym tekstem :D Bo niby co jej zrobisz? :)

Gość gość
to mogła twoja matka jechać na inną uczelnię i poszukać sobie tam, gdzie było wszystko za darmo, ale lepiej robić z siebie męczennicę i narzekać, albo lezec odłogiem i nic nie robić jak ta durna teściowa

Gość gość
łopatologię. xx chyba twoja matka na tej polibudzie łopatą nie raz oberwała, dlatego taka poy****a teraz jesteś ;)

Gość gość
gość dziś Masz problem? to lecz się,psychiatra nie robi problemu,pomoże. Na NFZ bez kolejki.

Gość gość
"Licz się ze słowami,radzę ci...." Przepraszam, nie chcę ci dokuczać, ale mnie tak rozbawiłaś tym tekstem smiech.gif Bo niby co jej zrobisz? usmiech.gif xx przecież to ta wariatka co tu od wieków siedzi i sama nie wie co pisze, wszystko aby tylko bronić teściowych, ona ma schizofrenię i do tego zazdrości, ze jej matka służy bratowej :)

Gość gość
ość dziś Masz problem? to lecz się,psychiatra nie robi problemu,pomoże. Na NFZ bez kolejki. x dlaczego mam sie leczyć przeciez to ty matolico nie potrafisz napisac poprawnie słowa 'również'

Gość gość
gość dziś Powiem Ci teraz wprost,nie ruszaj mojej matki,nie jesteś anonimowa,ubliżasz po kolei wszystkim,radzę ci łapy trzymać przy sobie. Ja też znam brzydkie określenia i za chwilkę użyję,dokładnie tak jak ty to robisz.

Gość gość
QQQQQQQQQQQQQQQQQ

Gość gość
ość dziś Powiem Ci teraz wprost,nie ruszaj mojej matki,nie jesteś anonimowa,ubliżasz po kolei wszystkim,radzę ci łapy trzymać przy sobie. Ja też znam brzydkie określenia i za chwilkę użyję,dokładnie tak jak ty to robisz. xx jakim wszystkim, masz rozdwojenie jaźni, tylko ty tu siedzisz! ubliżyłaś całej mojej rodzinie i to wielokrotnie, ciebie wystarczy dobrze postraszyć prawnikiem to znikniesz stad na 2 tygodnie, pamiętasz?

Gość gość
ość dziś Powiem Ci teraz wprost,nie ruszaj mojej matki,nie jesteś anonimowa,ubliżasz po kolei wszystkim,radzę ci łapy trzymać przy sobie. Ja też znam brzydkie określenia i za chwilkę użyję,dokładnie tak jak ty to robisz. xx jakim wszystkim, masz rozdwojenie jaźni, tylko ty tu siedzisz! ubliżyłaś całej mojej rodzinie i to wielokrotnie, ciebie wystarczy dobrze postraszyć prawnikiem to znikniesz stad na 2 tygodnie, pamiętasz?

Gość gość
HA HA,może były uczelnie w Polsce gdzie studentom fundowano coś za darmochę,ale byli to studenci których zarobki rodziców były niskie i uczelnia dofinansowywała biedaków.Taka prawda i bez obrazy.Lepiej stojący finansowo musieli robić opłaty.

Gość gość
dziś Za krótko jestem na kafe :) Dobrze to kojarzę tylko taką co odradza ginekologów chłopów, bo oni gwałcą. :D Ale teraz rozumiem skąd, te częste teksty "to ta wariatka od teściowych". Nie wiedziałam o co chodzi :)

Gość gość
dziś Prawnikiem to postrasz siebie i te słowa które użyłaś wobec mnie i ja cię znajdę,przyrzekam ci to.

Gość gość
23:50] TY na prawdę jesteś stuknięta:)

Gość gość
gość dziś O znowu się sklonowała ta sz/lora i sama sobie odpisuje, a dr piszemy bez kropki, oślico, matolico i wulgarna ście/ro. Umyj kibel teściowej i nie zapomnij wylizać jej row/a i jest napisane kiervo a nie pisze się !!! gość dziś po dr nie stawiamy kropki, nie pisze sie tylko jest napisane. Już wróciła ta schizofreniczka obrończyni teściowych co spiepszyła swojej starej z wiadra po aborcji i wychowała się w szambie. W********ay do teściowej lizać rowa. Zgłoś gość dziś po dr nie stawiamy kropki, nie pisze sie tylko jest napisane. Już wróciła ta schizofreniczka obrończyni teściowych co spiepszyła swojej starej z wiadra po aborcji i wychowała się w szambie. Wypie**alay do teściowej lizać rowa. XXXXXXXXXXXX To narazie tyle!

Gość gość
dziś Prawnikiem to postrasz siebie i te słowa które użyłaś wobec mnie i ja cię znajdę,przyrzekam ci to. xx jasne, pamiętam jak się pultałaś kiedyś w temacie o teściowych i odgrazałaś i bluzgałaś do wszystkich, aż jedna dziewczyna wyszukała twoje IP i jak cie postraszyła adwokatem to spylałaś stąd na miesiąc! weż lepiej swoje tabletki, za 2 tyg będzie lepiej :)