Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć żonie, że nie chcę być przy jej porodzie ?

Polecane posty

Gość gość
Każdy wpis wyraża swoją opinię. A na jakiego c***a wchodzisz i piszesz tak interesującą rzecz że prowokacja się kręci? Nawet jakby i pierwszy wpis to prowokacja to inny wyżej piszą co myślę. więc idź może się wysikaj albo napij w tym czasie kiedy chcesz wejść i napisać że prowokacja się kręci

Gość gość
12:36, ty piszesz / ona pisze / ja piszę / oni piszą - zaimek + czasownik ( hihi).

Gość gość
No odkrycie :) takie mądre umysły a nie domyślą się, że piszemy z różnych urządzeń które lubią uzupełniać tekst i nie każdy ma fioła na punkcie ortografii i poprawności stylistycznej ... z myślą, że kto rozumny to się domyśli pomimo błędu

Gość gość
nie trzeba mieć fiola na punkcie choćby ortografii czy stylistyki,wystarczy trochę zadbac o te prawidlowosc nim się wysle post.

Gość gość
12.38 nie liczą się błędy lecz uczucie do drugiej osoby. A te osoby perfekcyjne często są prymitywne bez uczuć.

Gość gość
22.25 tak skoro nie jest wstanie być przy porodzie to jest nieudacznikiem życiowym i nie powinien zakładać związek lecz poddać się kastracji i być księdzem!

Gość gość
Nic nie mówić tylko z*********j bo Związek to Przyjemności i Obowiązki Kretynie! A jak przez to że niedopilnujesz i umrze dziecko czy żona bo gdy nikt nie patrzy na ręce to w większośc***ersonel medyczny ma w d***e pacjenta!

Gość gość
Księżna Kate po 7 godz.odporodu stała na własnych nogach z dzieckiem na rękach,radosna i uśmiechnięta,po czy udała się do Pałacu. Nasze rodaczki z porodu i połogu robią śmiertelną chorobę,leżą,nie wpuszczają rodziny,są tak cięzko zmęczone i obolałe że szok. Faceci nie chcą mieć z wami dzieci bo przechodzą w domuobóz koncentracyjny. Powiem więcej,żadna z was narzekających,nie chciałaby być na miejscu faceta który rodzi kamień z nerki.Tego bólu nie da się porównać z urodzeniem dziecka.

Gość gość
06:18 Weż tabletkę na głowę,bo nie da się ciebie czytać,oskarżasz ludzi a nie wiesz że często śmierć dziecka czy matki to nie zaniedbanie. Żaden mąz nie pomoże i takie historie zdarzają się rzadko. Napisz o tych matkach co to urodzą a głodzą/biją/mordują/gwałcą etc a przecież często przy narodzinach byli tam własnie ojcowie

Gość gość
08.54 do powyżej niestety soro kretynie jest tak dobrze to dlaczego nie robi się w polskich szpitalach statystyk zgonów pacjentek i noworodków przy porodach! Wiem bo był mąż przy porodach i mimo to przy drugim położna gdy się zgubiłam chciała mi dać po twarzy więc natrafia się na bydło personelu medycznego. A zobacz jak się zbiera księżna itp... w UK ale tam zawsze przy badaniu krocza i porodzie jest ktoś bliski jak chłopak, partner, mąż czy siostra lub mama a w Polsce ciemno gród bydło ginekologiczne decyduje za pacjenta o obecności osoby bliskiej! Raz zboczeniec z badania chciał mi wyprosić męża dopiero powiedziałam debili halo halo ja tu jestem i decyduje za siebie a nie pan ginekolog pół główek sie opamietał i mąż został a już mąż wziął komórkę zaczął nagrywać wypraszanie do pozwu na ginekologa! W Holandii promuje się porody domowe by nie zaraża bakteriami szpitalnymi i wirusami. Gabinety lekarskie i szpitale to wylęgarnia zarazy! !!!!

Gość gość
W Holandii także promuje się aborcję jak "zabieg kosmetyczny" oraz eutanazję pod przymusem, w tym i noworodków.

Gość gość
17'09 uuu,znów ty .. Wczoraj min.2.razy to samo pisałaś tylko zamiast krocza była ci/pka.

Gość gość
Do kogo ty mnie przyrównujesz .Ja jestem z jednym wpisem.

Gość gość
gość dziś T to musisz być niezle pierd....a, te twoje wpisy o badaniu krocza przy mężu to już historia.Ile razy latasz z tym kroczem by ci ginekolodzy wkładali,ty nie chodz do gina tylko wal do psychiatry zboczeńcu,podniecasz się bo widać masz z tym problem.

Gość gość
17:09 To czemu rodzisz w Polsce skoro w UK jest tak fajnie,chcesz być traktowana jak księzna? to najpierw trzeba nią być a skoro ginekologwg.ciebie półgłówek to wołaj do porodu babkę ze wsi,ona cię postawi na nogi i pół wsi obejrzy twoje krocze.

Gość gość
gość dziś Ojjjj nie dała Bozia rozumu,nie dała,na łbie parę włosów a pod nimi mózg wielkości mrówki. Gabinety lekarskie pełne bakterii? a jak myślisz skąd te bakterie,z powietrza,przychodzą zakażone baby z syfem w majtach i nikt nie jest w stanie nawet tego ogarnąć bo środki dezynfekcyjne już są za słabe tak jak wiele antybiotyków nie daje rady bakteriom.

Gość gość
19'32 dobrze,że dziś krocze,bo od lat wkleja "cip/ka" i raz chłopak,raz mąż,raz jedno dziecko,innym razem kilkoro. I tak sobie klepie i klepie ...

Gość gość
Słuchaj Colombo! To że jakieś piszą o obecności chłopaka czy małżonka podczas badania cipki czy porodzie to normalne w cywilizowanych krajach lecz nie w koministycznej ciemnocie!

Gość gość
POLSKA TO DZIKI KRAJ

Gość gość
Po co ten facet wam przy badaniu krocza? :D rozumiem poród ale wizyta u ginekologa i trzymanie za rączkę to śmieszne :D

Gość gość
Lo matko,znow w nocy ten zbok od cip*ki ,tym razem badanie przy porodzie.

Gość gość
[23:30 Jak ci się ta ciemnota nie podoba to droga prosta,spadaj tam gdzie bedzie twoje rozklekotane krocze badane w obecnosc****artnerów. Polska to może i dziki kraj skoro takie "osobistości" jak ty mają możliwość publicznie pisać o swoich doznaniach na fotelach ginekologicznych.O intymności kobiecej wiesz tyle co ja o tańcu na rurze. Jesteś żałosna do bółu.

Gość gość
to zboczek,ktory kilka lat o tych cipk*ach u gina pisze, nie zna nawet nazw fizjologicznych i co faktycznie lekarz bada. I stale pisze tylko o mężczyznach ginekologach,jakby był problem isć do lekarza gina kobiety. Ostatnio tego kogoś dużo tu,po parę razy dziennie.

Gość gość
Nie masz racji bo ja jadę z mężem około 50 km Do ginekologa są w dużym mieście lepsi i oczywiście nie czeka na poczekalni bo bym ubliżała mężowi gdybym się wstydził męża. W naszej miejscowości są tylko sami faceci ginekolodzy i jak iść do kobiety? A że pisze o obecności przy badaniu drugiej połowy nie widać w takim opisie nic dziwnego. Są przeróżni ginekolodzy nawet tacy co krzywdzą pacjentki i będąc samej nie zrobisz zarzutów gdyż tobie nie uwierzą.

Gość gość
07.53 przy porodzie może być a przy badaniu to już się wstydzisz szok! Ja spotkałam się z zakażonymi podczas badań cipki bo rękawiczki chronią tylko ginekologa nie pacjenta i to osoba bliska prosi o zmianę rekawic gdy coś dotyka w gabinecie potem chce badać i zakazać!

Gość gość
A kto powiedział ze się wstydze? :D po prostu nie jest mi tam maz potrzebny. Pójdę z nim do lekarza i może będę go jeszcze za rączkę trzymać? :P bez przesady... a co do tych rękawiczek to nie masz języka? Sama nie możesz powiedzieć żeby zmienił rękawiczki? :D

Gość gość
Gdy lezysz debilu to nie widzisz co robi ginekolog w gabinecie dlatego partner jest po to by patrzył na łapy ginekologowi. Dziewczynę zarażono typu C wątroby podczas rutynowego badania cipki i nikt tego jej nie zdejmie ma p********e. Dlatego ja mam przy każdym a inne nie muszą ich sprawa to samo mam u dentysty bo jak ja mam gaziki to jak mam mówić. Lekarz się nie zarazi a ja mam problem gdy zarazi.

Gość gość
Ja jako autor nie chciałbym żeby moja żona była przy badaniu mojego intymnego narządu.

Gość gość
Tak intymność wyłącznie z obcym lekarzem a nie z ukochanym zwykłą obłudę uprawiasz. Zapewne jesteś zwyrodnialym ginekologiem i nie chcesz mieć świadka swych zwynaturzeń przy badaniu.

2018.04.25 08:51 porównywanie Księżnej Kate do przeciętnej Polki jest śmieszne. Poczytaj sobie w jakich warunkach rodzila i zestaw je z warunkami w polskiej placówce. Czy jakakolwiek kobieta w Polsce ma po porodzie do dyspozycji swoja fryzjerke, stylistke i makijazystke? Czy ma luksusowy pokój, niedostępny dla innych pacjentek i czuwa nad nią sztab wyselekcjonowanych specjalistów? W takich warunkach bycie wesoła, promienna i uśmiechniętą to żaden wyczyn.