Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam sie rozwiesc? Czy tak powinno wygladac malzenstwo?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Po co se zeniles --> sluszne pytanie

Gość gość
Planujecie dzieci? wtedy tez bedziesz na 2 tygodnie latac raz do Tajladnii raz do Meksyku? Czy Ty Ja kochasz?

Gość gość
Jedno dziecko już mają - Jego :-)

Gość gość
Dziwne

Gość gość
ja bym nie chciała takiego faceta jak ty nie masz żadnego poczucia odpowiedzialności za żonę

Gość gość
Pytanie podstawowe, czy poza tym,że żona jest dobrą kobietą to ją KOCHASZ?Czy mówisz jej, że ją kochasz? tesknisz kiedy nie ma jej obok? Czy kiedy Jesteś w pracy to napiszesz coś miłego, zadzwonisz zapytać jak mija dzień? Czy kupujesz jej kwiaty, sprawiasz drobne przyjemności, dbasz o jej potrzeby(także w sypialni)> Czy pytasz ją o to czy jest szczęśliwa?

Gość gość
"A dlaczego nie lecicie razem do Tajlandii czy Meksyku? " bo on nie lubi towarzystwa zony,autorze oddaj jej wolnosc niech znajdzie sobie kogos kto bedzie zadowolony ze ja ma ,bedzie ja bral na kolacje ze znajomymi,na wakacje itd ja tez toleruje przestrzena ale ty wyraznie przeginasz'''

Gość gość
beznadziejna idea po co się zmieniło się

Gość gość
Daj spokój Piotruś Pan

Gość gość
"Jakie pytanie, prosze ponow je. " X Coś marnie Ci idzie z tymi odpowiedziami.

Gość gość
autoToto dokładnie taki sam facet jak mój były

Gość gość
dlatego jest byly ,i ten tez bedzie byly :) nie odpowiedza na pytania bo PAN nie widzi w sobie problemu.

Gość gość
Witam tu autor, bylem zajety wiec odpowiem na pytania troche dzis troche jutro. Wiec akurat wtedy nie wiedziala ze zostane az do rana, ale wiedziala ze wychodze i ze moze wyjsc roznie nawet z nocowaniem, wiec jej atak byl bezpodstawny. Nie mam ochoty jej spiewam bo ona zniecheca mnie do siebie ciaglym uprzykrzaniem zycia i gadaniem zrzedzeniem ze ma mnie za malo

Gość gość
lubie z nia tanczyc wiec kurs tanca to dla mnie przyjemnosc + randa to takze super przyjemnosc, natomiast ja mowie o jej pragnieniu bycia przy niej non stop - to juz przesada, nie bylismy razem na wakacjach, nie zgraly nam sie urlopy, razem bylismy pare razy na paru weekendach, mazury sluzewiec, gory, wyscigi samochodowe... pozatym sadze ze taka ciagla obecnosc partnera przy sobie non stop sprawia ze ludzie nudza sie soba i wygasa nameitnosc, przeciez bedziemy mieli siebie do konca zycia po co sie ograniczac, lepiej rozlazyc czas ktory razem spedzamy niz dusic sie ze soba 24/24 przeciez oprocz zony/meza jest normalne zycie tak czy nie? Autor

Gość gość
zona nie dostala urlopu w tym samym czasie co ja, ale ja mam tam znajomych z daenych lat, nie widzisz roznicy w spotkaniu po latach sam na sam i powspominaniu starych dobrych czaso a powloczeniu wszedzie ze soba zony? Gdyby dostala urlop pojechalibysmy moze do Meksyku razem, ale do Tajlandii wolalbym sam, to jakbys na kazde babskie spotkanie brala ze soba meza ok?

Gość gość
dziś -- to ja czyli autor

Gość gość
Nie widzisz różnicy między imprezą firmową gdzie nie będzie się z partnerami, a wyjazdem prywatnym gdzie nie ma ma problemu, żeby partner też pojechał? - nie absolutnie o zdrade latwiej na imprezie niz w Tajladnii, plus ona jest duzo bardziej atrakcyjna niz ja i jej jest lawiej niz mi A to takie dziwne, że żona chce wiedzieć z kim jedziesz,niby z Ciebie taki samotnik, że chcesz jechać bez żony, ale z kolega i koleżanka w wyjeździe Ci przeszkadza. -moje spotkania ze znajomymi sa pewnym sposobem w jaki relizuje i daje upust mojej samotniczej i pustelniczej osobowosci, w ten sposob odreagowuje wszystko, zona jest do innych rzeczy znajomi do innych Autor

Gość gość
'' zona jest do innych rzeczy znajomi do innych'' jprdl :-(

Gość gość
bardzo masz wysoka potrzebe samotnosci, ktora realizujesz przez IMPREZY ze znajomymi:D:D:D

Gość gość
rozwaliles mnie:D normalnie jestes PUSTELNIK

Gość gość
a do czego nie nadaje sie zona:D? z kolegami latwiej isc na dzifki:D?

Gość gość
Autorze, czy ty na pewno kochasz żonę? nigdy nie słyszałam o tym żeby w małżeństwie któreś z małżonków samo gdziekolwiek na wakacje pojechał, to jakaś przesada, chyba nie wiesz na czym polega małżeństwo. Co by powiedziała rodzina i znajomi jakbyś poleciał sam do Tajlandii na 2 tyg? To chyba prowo...

Gość gość
gość dziś Jedno dziecko już mają - Jego usmiech.gif prawda:D

Gość gość
Ty nie jesteś pustelnikiem, ty masz chyba chorobę psychiczną:O Być może jest to autyzm, nie rozpoznany, potrzeba samotności, izolacja od bliskiej osoby. Brzmi nieciekawie.

Gość gość
Nic by nie powiedziala rodzina od 10 lat sam wlocze sie po swiecie chyba ze jej rodzina bo moja to nic. A poprzez bycie pustelnikiem mialem na mysli ze ze znajomymi odreagowuje samotnosc czy to jasne Autor

Gość gość
Mój mąż też mi zarzuca że wtrącam się w jego życie osobiste i jak kiedyś stwierdził że może jechać gdzie chce i kiedy chce to...rozwalił samochód-

Gość gość
Stary ja się nie myliłem ona ogranicza twoją prywatność Nie mam co prawda żony ale dziewczyny i na wypad z kumplami za granicę jeżdżę sam

Gość gość
Koszmarne są takie kobiety. Nic dziwnego że faceci szybciej umierają i ptak im przestaje działać gdy w taki stresie żyją. Porażka trafić taka kobietę do związku. Już lepiej by było gdyby sobie żyła z psem czy kotem. Po co takiej facet.

Gość gość
Koszmarne są takie kobiety. Nic dziwnego że faceci szybciej umierają i ptak im przestaje działać gdy w taki stresie żyją. Porażka trafić taka kobietę do związku. Już lepiej by było gdyby sobie żyła z psem czy kotem. Po co takiej facet.

Gość gość
dokładnie po co taki facet zawraca głowę fajnej kobiecie