Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy między nimi jest coś jeszcze czy związek przechodzony?

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego uważacie że nie mam szans U niego ?

Gość gość
Autorko, doskonale Cie rozumiem. Kochasz go, wiec dzialaj. Proponuj mu kawe i wspolne wyjscia do skutku. Facet ta swoja na pewno jest juz znudzony, w koncu da za wygrana jak zorientuje sie ze moze miec mlodziutka sliczna i madra dziewczyne zamiast tej, ktorej ewidentnie ma dosyc, czego dal przyklad odrzucajac polaczenie od niej. No i koniecznie napisz tutaj, jak wszystko sie potoczylo. Trzymam kciuki :)

Gość gość
Tak odrzucił połączenie, wyjechał na weekend.

Gość gość
Dajcie spokój, przecież ta psycholka non stop pisze to samo od jakiś 3 lat.

Gość gość
Mądra???? Hahhahahahah, ale się uśmiałam z rana, o autorce można powiedziec wiele, ale nie to ze jest mądra, wręcz przeciwnie- idiotka do potęgi ntej

Gość gość
Madra, bo potrafi wyciagac prawidlowe wnioski, dla Was to nic nieznaczace gesty, a ona jest inteligentna i potrafi czytac miedzy wierszami. Do tego oddana temu jedynemu. Brawo dla niej za wytrwalosc. Wy chyba serio nie wiecie nic o milosci.

Gość gość
Wyjechał na weekend? Może miał do załatwienia ważne sprawy lub odwiedził rodzinę? Może ona nie mogła pojechać z nim? Ona wyciąga słuszne wnioski? Chyba Jesteś tak samo ''mundra'' jak autorka. Dziwić się teraz, że kobiety są tak zajadłe na kochanki. Tutaj idealna kandydatka by nią zostać, nie trzeba jej nawet okłamywać by chętnie ciągnęła pałę zajętego faceta.

Gość gość
09:50 hahahaha...czytać między wierszami? raczej mieć zaawansowaną chorobę dwubiegunową i schizofrenię paranoidalną z silnymi urojeniami..

Gość gość
Rano widziałam ich razem,ona szła do sklepu, on wyjeżdżał do pracy. Ona normalnie o tej godzinie jest już w pracy. Jak zadzwoniła umówić się Pani z recepcji powiedziała, że pan doktor ostatnią pacjentke ma na 14,wyjeżdża więc nie za bardzo może mnie przyjąć chyba, że przyjąć. Chyba że przyjdę osobiście i to poproszę. Za to w poniedziałek przyjmuje dopiero od 12.

Gość autoreczka doktoreczka
Jeśli wyliżę mu rowa to przyjmie mnie na pewno. :-D

Gość gość
moja siostra ze swoim mezem lekarzem przed slubem spotykała sie 9 lat :) sa super małzeństwem o at ponad 10. Autorko jak taka desperatka wypisujaca na kafe moze czyms ująć lekarza?? nie masz szans

Gość gość
To dzialaj w poniedzialek i dawaj znac, nie przejmuj sie glupimi komentarzami tutaj, widac zazdroszcza Ci ze masz szanse zostac pania doktorowa.

Gość gość
Będę się starać.

Gość gość
Idz w poniedzialek na wizyte i jak juz wejdziesz do ganinetu nie mow o zadnych dolegliwosciach. Powiedz prosto z mostu co Ci lezy na sercu. Ja tak kiedys zrobilam i nie zaluje, moj ukochany czul dokladnie to samo tylko nie odwazyl sie zaczepiac swojej pacjentki. Dzis mamy dwojke dzieci i jestesmy od 8 lat malzenstwem. A jego " narzeczona" dawno odeszla w niepamiec.

Gość gość
''widac zazdroszcza Ci ze masz szanse zostac pania doktorowa. ''nno,zazdrościmy jak c***j :-D już dawno żaden temat nie sprawił że plułam kawą ze śmiechu. Dzięki, autorko za poprawę humoru.

Gość gość
Ciekawe jak się rozwinie prowo :D haha

Gość gość
No pewnie zostanie doktorową :-) Jeszcze stara doktorowa ją tu ćwiczy. :-D

Gość gość
pracuje z lekarzami, serio sadzicie ze to takie cudowne miec meza lekarza?? 80% z nich zdradza żony, uwazaja sie za Bogów a ich żony sie z nimi męczą dla dzieci, lub sa z nimi dla kasy. Za nic nie chciałabym miec meza lekarza, oni nie potrafia tworzyc zwiazków na zawsze.

Gość gość
10:17 dokładnie o tym samym pomyślałam.

Gość gość
10.17 myślisz że jego narzeczona jest z nim tylko dla pieniądzy ?

Gość gość
Autorko jestes stalkerka. Chyba caly czas siedzisz pod ta przychodnia skoro widzisz ta dziewczyne etc. Wiele pacjentow jest zauroczonych swoimi lekarzami. Ty jestes po prostu jedna z nich. Gdyby ten czlowiek nie był lekarzem to bys nawet na niego nie spojrzala.

Gość gość
10.13 mam nadzieję że u nas będzie tak samo. Tylko nie wiem czy będę miała odwagę powiedzieć prosto z mostu.

Gość gość
Nie siedzę pod przychodnią. Raz byłam w sklepie obok ich mieszkania i dwa razy w tym tygodniu u niego na wizycie. To nie jest przychodnia tylko gabinet prywatny dwóch lekarzy tam przyjmuje on z kolegą założyli go.

Gość gość
:-D ''ale co mi pani tu, nie z grzybicą a takim czymś wyjeżdża, proszę na fotel'' :-D

Gość gość
mysle, ze taki doktor moze i zdradzi z glupia kochanka, ale tak na raz... i tez niewiadomo, czy szkoda zachodu, bo wydajesz sie natretna i problematyczna. na zone to musza miec kobiete, z ktora cos ich laczy.

Gość gość
Myślicie że jego narzeczonej chodzi tylko o pieniądze? Bo miłości tam nie ma.

Gość gość
może nawet się skusi bo młoda, może ładna i do tego taka głupia...na wybzykanie w sam raz. tylko mankament taki,że psycholka i histeryczka, będzi eproblem zasadzić kopa potem bo narobi syfu.

Gość gość
miłości tam nie ma? bo ? ty tak sobie uroiłaś?

Gość gość
10.31 to powiedz mi co świadczy o miłości między nimi ?

Gość gość
Ważna jest miłość walcz