Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaniBlack

Samotność w ciąży

Polecane posty

Byłam z moim chłopakiem przez 2 lata , był super facetem,  chociaż bywało też sporo sprzeczek I nieporozumień, ale jak to w każdej parze . Potem zamieszkalismy razem I zaszłam w ciążę ( chcieliśmy oboje) I 3 miesiące byliśmy super szczęśliwi, wspólne plany , nic nie wskazywało na to , że jest coś  nie tak,  aż w końcu on stwierdził,  że nie chce że mną być,  chce dziecka,  chce mu zapewnić byt I odwiedzać,  ale przez kłótnie( które były kiedyś) nie da rady.  Od tego czasu świat mi się zawalił jakby ktoś uderzył mnie młotkiem.  Nie dociera do mnie jak ktoś w ciągu chwili może tak zmienić podejście,  z dnia na dzień A dwa miesiące po rozstaniu sam spotyka się już z panną z dzieckiem.  Zaczęłam sama siebie obwiniać o wszystko , że za bardzo się klocilam , że mu zaufalam A on mnie zawiódł A teraz inna z dzieckiem jakby jego własne mi nie wystarczyło.  Z jednej strony go nie nawidze A z innej sama siebie obwiniam. Ktoś przeszedł przez to samo ? Nie wiem jak zachowam się jak dziecko będzie na świecie,  przecież on sam rozbił nasza rodzinę a teraz chce grać na dwa fronty , mieć dziecko,  odwiedzać jednocześnie od razu po rozstaniu tworzyć związek z dzieckiem w tle . Boję się ,   ze przez to zaniedba mnie i dziecko bo nowa rodzina będzie ważniejsza 

Gość Arystoteles

zgloszone

Gość Arystoteles
4 minuty temu, PaniBlack napisał:

A to czemu 

BO ZASMIECASZ MOJE FORUM ROZUMIESZH TO

Gość Gosc

Te kłótnie to był pretekst, on pewnie zakochał się w innej dlatego Cie zostawił. Faceci to chooje i coraz bardziej upewniam się w przekonaniu ze z żadnym nie chce mieć dziecka bo pewnie i tak sama bym zostala. Po co mi to.